- 28 Mart 2013
- 635
- 617
- 35
- Konu Sahibi palm angels
- #9.461
Erkek gibi geldiKizlar merhaba çok şükür 13 haftalık olduk nub a göre cinsiyet tahmin edebilecek varmı aranızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek gibi geldiKizlar merhaba çok şükür 13 haftalık olduk nub a göre cinsiyet tahmin edebilecek varmı aranızda
eyvahlar olsun ben yedim ya ama duymamistim boyle biseyCiğer yiyince doğum lekesi oluyor diyorlardı. İlk gebelikte yemedim leke de olmadı çok şükür. Ama yiyenlerde oldu. Ablamın, görümcemin, arkadaşımın.. O yüzden yiyemiyorum.
Bana da ciğer yasak dedi zaten hayatım boyunca da sevemedimCiğer yiyince doğum lekesi oluyor diyorlardı. İlk gebelikte yemedim leke de olmadı çok şükür. Ama yiyenlerde oldu. Ablamın, görümcemin, arkadaşımın.. O yüzden yiyemiyorum.
Bir şey olmaz bir defadan da yeme bence ki benim doktorum çok rahattır o bile özellikle ciğer yeme dedi nedenini bilmiyorumeyvahlar olsun ben yedim ya ama duymamistim boyle bisey
1 kere yemedim ki ama ayh cok uzuldum suan 4 kere yedim sanirim 2 tanesi transferden hemen sonraydi kan olsun diye yemistim 2 side disardaydim sacma sapan mc falan yiceme ciger yiyim dedim yedim ayh cok uzuldum suan yaBir şey olmaz bir defadan da yeme bence ki benim doktorum çok rahattır o bile özellikle ciğer yeme dedi nedenini bilmiyorum
bende bugun tam olarak bunu dusundum sjsjsj hep buyuk aldim dogdugunda napcam diye dusundum bezle gezdiririz kisa surede buyuuolar nasil olsa shssjsjHaftalardır giden bulantım bugün ortama giriş yaptı inşallah sadece bugünlüktür onun dışında her şey yolunda çok şükür baya bir şey aldım giyecek her beden var bende annemden alışkanlık hep büyük aldım ama ilk doğduğunda ne giyecek bu çocuk diyorum
Kırklik fazla alma zaten maşallah çok çabuk büyüyorlar bende hep büyük alirim büyük kıyafet daha çok uzun süre kullanılıyorHaftalardır giden bulantım bugün ortama giriş yaptı inşallah sadece bugünlüktür onun dışında her şey yolunda çok şükür baya bir şey aldım giyecek her beden var bende annemden alışkanlık hep büyük aldım ama ilk doğduğunda ne giyecek bu çocuk diyorum
Dr mu söylediBana da ciğer yasak dedi zaten hayatım boyunca da sevemedim
Ya üzülme neden üzülüyosun bilmeden yaptığımız çok şey var ona bakarsan sürekli balık ye diyor doktorum ama midem almıyor ya da fast food yeme diyor ama yiyorum yalan yok1 kere yemedim ki ama ayh cok uzuldum suan 4 kere yedim sanirim 2 tanesi transferden hemen sonraydi kan olsun diye yemistim 2 side disardaydim sacma sapan mc falan yiceme ciger yiyim dedim yedim ayh cok uzuldum suan ya
Yaz bebeği çok giydirmeye gerek kalmayacakbende bugun tam olarak bunu dusundum sjsjsj hep buyuk aldim dogdugunda napcam diye dusundum bezle gezdiririz kisa surede buyuuolar nasil olsa shssjsj
Evet canım bir de dip balıklarına kesinlikle hayır dediDr mu söyledi
Ben hiç ciğer sevmem ablam hamileyken çok yiyordu kızında.bir sıkıntı çıkmadıBir şey olmaz bir defadan da yeme bence ki benim doktorum çok rahattır o bile özellikle ciğer yeme dedi nedenini bilmiyorum
Doktorun çok ilgili bizimki ikitane hiç bir şey yasaklamadiEvet canım bir de dip balıklarına kesinlikle hayır dedi
Bende midye yedim mesela sıkıntılı bir durum olsa bu yiyecekler için direkt hamilelere yasak denirdi zaten kafaya takmayalım ama duyunca da yine de yemeyelimEvet canım bir de dip balıklarına kesinlikle hayır dedi
bende bugun tam olarak bunu dusundum sjsjsj hep buyuk aldim dogdugunda napcam diye dusundum bezle gezdiririz kisa surede buyuuolar nasil olsa shssjsj
Evet ben de böyle düşündüm de ilk iki hafta ne giyecek diyorum ahha bu arada h&m 0-1 ay body aldım sadece bence almayın. Yani ben hayatımda bu kadar küçük bir body görmedim kediye giydirsen dar gelir o derece 2-4 sanırım daha iyiKırklik fazla alma zaten maşallah çok çabuk büyüyorlar bende hep büyük alirim büyük kıyafet daha çok uzun süre kullanılıyor
Kaç haftalık ki şu an sizinBen gazı ayırt ediyorum dolanır gibi . Ama herkesi de hissediyorum tam Dr un muaynede baktığı yerde kıpırtı oluyor derimde net hissetmiyorum ama değiyor gibi oralarda
Doktorumdan gerçekten çok memnunum çok takip ediyor whatsapp üzerinden her soruma dönüyor mutlaka bir de çok rahatlatıyor zaten ekstra gergin ve kafamızda bir sürü şey var bir de doktorlar germemeli bazı doktorlara soru soramıyorsun maalesefDoktorun çok ilgili bizimki ikitane hiç bir şey yasaklamadi
Bana biraz hurafe geliyor açıkçası böyle bişe olsa doktor bana ye demezdi sanırım merak etmeyineyvahlar olsun ben yedim ya ama duymamistim boyle bisey