- 28 Haziran 2016
- 3.393
- 2.519
- Konu Sahibi palm angels
- #8.381
Ben 4 gun cektm perisan oldm annem kardeslerm arada geldi esim falan ilgilendi oglmla. Ama ilac kullanmadm.ates ve yogun oksuruge donmedi cunku. Ben aksam yemege gittik geldk bir iki saat sonra bogaz agrm basladi sabahi zaten kalkamadm. Hemen dut aldm sabah aksam kurunu yaptm . Portakal mandalina nar suyu sktm ictim her gun. Bir de balli sut. Bir de devamli uzandm. Cok agrm olunca parol aldm. Gozlerimin ici ve basim cok agriodu. Cok sukur 3. Gun iyi gibiydi bugun tam kalktm. Umarm rahatca atlatirsnUff arkadaşlar çıldıracam ya ne kadar dikkat edersem edeyim her 10-15 günde bir grip oluyorum. Yine oldum napmam gerek bilmiyorum sürekli hastaneye gidip durmakta istemiyorum ama burnum durmuyor kafamı taşıyamıyorum iki oğlum daha var biri okula gidecek yarın. Nasıl toparlayacam kendimi bilmiyorum ki ya. Napıyorsunuz böyle gribal durumlarda ya bana bi fikir verin neden sürekli hasta olduğumu da anlayamıyorum ki ya çok kötüyüm bir gün içinde sabahtan akşama kadar nasıl böyle kötüleştiğimi anlayamıyorum