- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
- Konu Sahibi palm angels
- #8.021
Ah ya keşke haftaya randevu var gittimde dicem zaten 3 haftada bir gelmek istıyorm diye
Normalde kaç haftada bir çağırıyor cnm
Benim ilk takipten beri 2 haftada 1 gel diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ya keşke haftaya randevu var gittimde dicem zaten 3 haftada bir gelmek istıyorm diye
İnsallah canim doğru diyorsun insallah sağlıkla kavuşuruz hepimizSen kalbini bozma. Allah'a tevekkül et canım. Hepimizde oluyor bu vesveseler. Bol bol estağfurullah çek. Dediğim gibi belirtiler bir gelip bir gidiyor. Artık 4.aya doğru gittiğimiz için çoğu belirti azalacakmış zaten. Allah'ım ömür verdiyse ne olursa olsun dünyaya gelirler. Sen sürekli dua et. Elini karnına koyup salavat çek
Kalp atışını duyduktan sonra 5 hafta sonra gel dedi canım sonunda 1 hafta kaldı . O arada devlete gittim bnde kalp atışını dinlemek için ordada doktor sorun yok dedi kalp atışı bile dinletmedi girmemle çıkmam 2 dakika sürdüNormalde kaç haftada bir çağırıyor cnm
Benim ilk takipten beri 2 haftada 1 gel diyor
Kız bebek narinliği gibi geldi banaKızlar ben de kalp atışından sonra ilk randevuma gittim resmen 1 ay geçti aradan zor sabrettim kocaman olmuş bebikim inanamadım mucize resmen çok duygulandım. Doktor her şey yolunda gözüküyor dedi çok şükür, normal gününden 2 gün önde çıktı ama oluyormuş böyle, 2 hafta sonra cinsiyet için çağırdı. Ultrasona girmeden çikolata filan yedim ama bizim bebiş çok narin ve minik minik ellerini kollarını biraz hareket ettirdi doktor biraz rahatsız edelim hareketlensin dedi karnıma vurdu ama maşallah yerini sevmiş bir güzel yatıyor dedi çok hareket ettiremedik ultrasonu ekliyorum tahmini olan var mı
Ay ne güzel kontrol gününe çok az kalmışÇarşamba günü kontrolüm cnm kısmetse o gün yerini öğrenirim hem dr sorarım
Ben Hepsiburada üzeriden artis marka aldım elim sürekli ona gidiyor hamile pantalonunda işte de kurtarıcı oldu. Çatlak kremi olarakta bu ikisini dönüşümlü kullanıyorum lierac alicam daha sonraKızlar çatlak kremi öneriniz var mı bir de hamile pantolonu nereden alabilirim netten
Ayy maşllah kız gibi sanki kaç hastalıkKızlar ben de kalp atışından sonra ilk randevuma gittim resmen 1 ay geçti aradan zor sabrettim kocaman olmuş bebikim inanamadım mucize resmen çok duygulandım. Doktor her şey yolunda gözüküyor dedi çok şükür, normal gününden 2 gün önde çıktı ama oluyormuş böyle, 2 hafta sonra cinsiyet için çağırdı. Ultrasona girmeden çikolata filan yedim ama bizim bebiş çok narin ve minik minik ellerini kollarını biraz hareket ettirdi doktor biraz rahatsız edelim hareketlensin dedi karnıma vurdu ama maşallah yerini sevmiş bir güzel yatıyor dedi çok hareket ettiremedik ultrasonu ekliyorum tahmini olan var mı
Ağrı devam ediyor mu Dr ne dedi, inşallah sorun yoktur geçmiş olsun
Kızlar ancak yazabiliyorum, bebiş iyi çok çok şükür kii uyuyordu kalp atışı gayet iyiydi zorla uyandırdık biraz kıpraştı.Hayırlı haberler inşallah canım bizide habersiz bırakma
Ağrılar bugün çok çok daha az şükür ki bebişim iyi kalp atışını duydum ya içim çok rahatladıay guzel haberler ber bizeee nasılsın
beeen bende hem migren hemde migren ataklarina benzer epilepsim var daha 2 gun once kafam kopuyodu esimde internette kani baska alana toplamak migrene iyi geliyo diye okumus termafor yapti ayak altima koydum 2 tane yarim saate bas agrim kalmadi ki en az ilac bile icsem 24 saat surerdiMigren atağı yaşayan var mı? Eşimin memleketindeyiz ve her gün sabahtan akşama akraba ziyaretleri derken dün gece hamileliğimin ilk migrenini yaşadım en son ağrım var diye oturdum ağladım. Bugünde hala inceden ağrıyor başım
ayyh senden gec cevap gelince hatim indirdim shsjsjsj bi baktim yazdigin saate benim gordugum saate baktim cok gecmis ayh dedim neden yazmadi ki sjsjsjsj cok sukur nededi doktor agrilarinaAğrılar bugün çok çok daha az şükür ki bebişim iyi kalp atışını duydum ya içim çok rahatladı
Ben badger belly butter ve belly oil aldım, benim vücudum da aşırı kurudu bioderma atoderm aldım eczacıya da sordum, bir de lierac alacağım bulabilirsem suan sanırım stok problemi var. Onun dışında Hindistan cevizi yağı da kullanıyorum bakalım.Kızlar çatlak kremi öneriniz var mı bir de hamile pantolonu nereden alabilirim netten
Ssda_ aynen ya ben de merak etmiştim :) gözün aydın umarım Bebislerimiz hep iyi olsun biz yaptığımız telaşlarla kalalım ya önemli olan onlar iyi olsun da benim de ağrım dün ve önceki gün çoktu bugün tum gün ağrım olmadı onu taktım ben de niye bugün ağrım yok diye şimdi biraz regl ağrısı gibi hafiften ağrıyor valla olsa dert olmasa dert bu ağrılar.ayyh senden gec cevap gelince hatim indirdim shsjsjsj bi baktim yazdigin saate benim gordugum saate baktim cok gecmis ayh dedim neden yazmadi ki sjsjsjsj
Ben ilk çocuğumda aynen böyle yaptım canım, park yatağımız duruyor sapasağlam yine aynı yapacağımKızlar beşiği mobilya ahşap tarzı mı alacaksınız yoksa oyun parkı tarzı mı ? Park yatak daha cazip geliyor bana sonrasında montessori yatak alıp yatağını ayırmayı düşünüyorum. Sizin fikirlerinizi merak ettim?
ben park yatak seklinde ve kucuk anne yani seklindede alcam cnku benim ev 2 katli cocuk odasi asagi katta olcak yukarda uyursa asagi inene kadar kesin uyandiririm o yuzden anne yani yukarda park yatak bizim odada olcak ama kendi odasinda yatagini baya 1.5 kisilik yatak boyunda yaptiricam ki yasi gelince etrafindaki korkuluklari cikartip normal yataga dondurucem bin kere oda tasarlamaktansa bi kere duzgun bisey yapip her yasta kullanilabilir halde tasarlicamKızlar beşiği mobilya ahşap tarzı mı alacaksınız yoksa oyun parkı tarzı mı ? Park yatak daha cazip geliyor bana sonrasında montessori yatak alıp yatağını ayırmayı düşünüyorum. Sizin fikirlerinizi merak ettim?
Biraz alışverişe kendimi kaptırdım iyi haber alınca. İdrar yolu enfeksiyonu yapıyor büyük ihtimalle dediayyh senden gec cevap gelince hatim indirdim shsjsjsj bi baktim yazdigin saate benim gordugum saate baktim cok gecmis ayh dedim neden yazmadi ki sjsjsjsj cok sukur nededi doktor agrilarina