- 28 Haziran 2016
- 3.393
- 2.519
- Konu Sahibi palm angels
- #7.421
Kac gun kullanacaksn gunde kac defa.Enfeksiyon olabilirmiş
Donaxyl yazmış canım yarın alıp başlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac gun kullanacaksn gunde kac defa.Enfeksiyon olabilirmiş
Allah sabir versin ,mis kokulu kizinizla ustesinden gelirsiniz kisa zamandaKızlar bugün merakla ve heyecanla kontrole geldim ama kalbi durmuş 8 haftalık büyüklüğünde kalmış Bu yaşta tekrar anne olacağım için çok sevinmiştim Ama nasip değilmiş palm angels beni listeden silebilirsin Gruptaki herkesin mis kokulu bebişlerini kucaklarına sağ salim almalarını diliyorum Benim çok şükür geçen yıl nasip oldu Hala koynumda yatıyor mis kokulu kızım Ona sarılıp koklayıp üstesinden gelmeye çalışacağım
Kızlar merhaba bende bugun sağlık ocağında sordum arada benimde oluyordu hafif sarı renkli pek olmadığı için fitil falan vermedi ama dut kurusu normal enfeksiyona da idrar yoluna da çok iyi geliyormuş. Zararı varmı diye sordum doktora yok gebelikte de kullanılıyor kullanabilirsiniz dedi ben bu bir kaç gün içip denicem yorumlarda da okudum çok kişiye iyi gelmiş. Sadece şekerli olduğu için şekeri sıfırla o şekilde kullan dutu dediKızlar selam sarı akıntım var baya druma yazdım bugün fitil önermiş ama fitili kullanmaya çekiniyorum
Dut kurusunu direkt yemek değil de kaynatmak daha mı faydalı?Kızlar merhaba bende bugun sağlık ocağında sordum arada benimde oluyordu hafif sarı renkli pek olmadığı için fitil falan vermedi ama dut kurusu normal enfeksiyona da idrar yoluna da çok iyi geliyormuş. Zararı varmı diye sordum doktora yok gebelikte de kullanılıyor kullanabilirsiniz dedi ben bu bir kaç gün içip denicem yorumlarda da okudum çok kişiye iyi gelmiş. Sadece şekerli olduğu için şekeri sıfırla o şekilde kullan dutu dedi
Bizde bugün 12 haftalık oldukAn itibari ile 12 haftalık olduk
Direk yemek değil dut kürü olarak geçiyor kaynatıp yapılıyor genelde günde iki kere yapılıyormuş ama biz bir de yapsak yeter. Ben başladım üç dört gün düzenli günde bir kere içicem bakalım deneyenler çok faydasını görmüş insallah bizde faydasını görürüz. Ben grip olmuştum kanda biraz enfeksiyon çıktı çok yüksek değil dedi doktor ama yinede çabuk düşsün diye başladım hem bazen sarı akıntı da geliyor ona da iyi delir dediDut kurusunu direkt yemek değil de kaynatmak daha mı faydalı?
Ben kullandım kimisi zor giriyor falan yazmış ama bence kolay sadece kasmayın kendinizi yeterli 6 adet fitil var. 3 farklı doktora sordum hepsi zararsız kullan demişti şifa olur inşallahEnfeksiyon olabilirmiş
Çok teşekkür ederim canımBen kullandım kimisi zor giriyor falan yazmış ama bence kolay sadece kasmayın kendinizi yeterli 6 adet fitil var. 3 farklı doktora sordum hepsi zararsız kullan demişti şifa olur inşallah
progestan fitil gibi tombul hap tarzi uzun fitil gibi degilmis hic cekinme mutlaka eldiven kullan yatarak yapamazsan zor gelirse banyo petekleri varya ona tutunarak çomel bacak acik sekilde oylede ittirebilirsin anliyosun zaten ulastigini tik diyo bosluga oturmus hissi oluyo zaten ilaci islatmasanda o akintindan dolayi kayar gider iceri belki bu hap islatinca cabuk cozunebilirEnfeksiyon olabilirmiş
Bence Endişelenme bugün bir şey yapma Ayaklarını uzat ve dinlen yine de doktora danış canımKızlar çok açık kahve lekelenmem oldu Dr gitmeli miyim sizce
Uzandım hemen ama çok korkuyorum dün gece yatakta dönerken kramp girmişti karnıma o ara oldu bence kramp kaynaklı sanıyorum hızlı mı döndüm kiBence Endişelenme bugün bir şey yapma Ayaklarını uzat ve dinlen yine de doktora danış canım
Ani hareketten olabilir lekelenmenin devamı Gelmediyse sancinda yoksa Korkma Allah'ın izniyle bir şey olmazUzandım hemen ama çok korkuyorum dün gece yatakta dönerken kramp girmişti karnıma o ara oldu bence kramp kaynaklı sanıyorum hızlı mı döndüm ki
Doktorunuza danıştınız mı acaba ben de dut yiyorum hani faydası olsun diye ama doktora sormasıyım için kaynatmak da belki zararı olur diye yapmadım.Direk yemek değil dut kürü olarak geçiyor kaynatıp yapılıyor genelde günde iki kere yapılıyormuş ama biz bir de yapsak yeter. Ben başladım üç dört gün düzenli günde bir kere içicem bakalım deneyenler çok faydasını görmüş insallah bizde faydasını görürüz. Ben grip olmuştum kanda biraz enfeksiyon çıktı çok yüksek değil dedi doktor ama yinede çabuk düşsün diye başladım hem bazen sarı akıntı da geliyor ona da iyi delir dedi
Canım geçmiş olsun. Ben transferden 1 hafta sonra hastalandım hala çok öksürüyorum. Alerjik astımım var hava alıyorum nebulizatörden ilacı var bana ancak o iyi geliyor. İlk başlarda antibiyotikte kullandım maalesef. Doktora gitmediysen bi görün istersen. Doktor seni durumuna göre yönlendirir.Kızlar hepinize selam 10+3 teyim. Geceleri uykumdan uyandıran öksürük krizleri yaşıyorum çok şiddetli öksürüyorum ve bişey olmasından korkuyorum bu durumu yaşayan varmı
bazen ben de boşta bulunup ani hareket yapıyorum direkt kramp giriyor. Daha yavaş etmemiz gerekiyor galiba artık. Lekelenmeyi takip edin. Korkmayın 3-4 gün önce benim dw küçük bir lekelenmem oldu çok şükür devamı gelmedi ç dinleninUzandım hemen ama çok korkuyorum dün gece yatakta dönerken kramp girmişti karnıma o ara oldu bence kramp kaynaklı sanıyorum hızlı mı döndüm ki
Dut kurusunu yemek miKızlar merhaba bende bugun sağlık ocağında sordum arada benimde oluyordu hafif sarı renkli pek olmadığı için fitil falan vermedi ama dut kurusu normal enfeksiyona da idrar yoluna da çok iyi geliyormuş. Zararı varmı diye sordum doktora yok gebelikte de kullanılıyor kullanabilirsiniz dedi ben bu bir kaç gün içip denicem yorumlarda da okudum çok kişiye iyi gelmiş. Sadece şekerli olduğu için şekeri sıfırla o şekilde kullan dutu dedi
kramp yapmazda icerde yerlesme kanamasi olmus olabilir onceden yolunu simdi bulup atilmistir guzelce dinlen ama doktoruna git derim progestan verir kafan rahat olur anlik kanama degil belli eski kan cunku kafan takilmasin ama doktorunda bi gorsun bilsinUzandım hemen ama çok korkuyorum dün gece yatakta dönerken kramp girmişti karnıma o ara oldu bence kramp kaynaklı sanıyorum hızlı mı döndüm ki