- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
- Konu Sahibi palm angels
- #6.921
Karnışı çıkan var mı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok yemiyorum da işte dikkat etmeye çalışıyorumO kadar balık severim asla içim almıyor artık
En çok avokado ve kabak çekirdeği yiyebiliyorumBende çok yemiyorum da işte dikkat etmeye çalışıyorum
beeeen ama benim baya cikti ya sanirim ilerde yuvarlanicam ben 1 kilo aldim amaKarnışı çıkan var mı kızlar
Benimde çıktı çünkü içime çekemiyorumkilom aynı ama o minik bi karınbeeeen ama benim baya cikti ya sanirim ilerde yuvarlanicam ben 1 kilo aldim ama
Bende durum tam tersi 4 kilo verdim . Karnım ne zaman çıkacak diye merakla bekliyorumKarnışı çıkan var mı kızlar
Kıza benzetti canımm ama kesin olarak 16 şubatta kontrolüm var o zaman belli olacakRegenesis d vitamini ve kan ilacı kullanıyorum. Aynı ilaçlar yani. Cinsiyetle alakalı bisey soyledimi canm seninle aynıyız sanırım
Evet kabız olursan mutlaka haber ver dedi canım kan hapını zaten zor içiyorum hap kullanmayı sevmiyorum mecburiyetten içeceğiz artıkaslinda ayri almayi kesmis folik yine kullaniyosun vitaminindede var demirinin icindede var kabiz olursan doktoruna mutlaka soyle ferrosanolun bu folikle karisik olani extra kabiz yapiyo nedense bilgin olsun bi deneyimle onun disinda ben ilk basta folik - d vit - demir - omega - bide gebelik icin multi vitamin kullaniyodum kanama alanim olunca omegayi kesti (kanamayi cogaltabiliyomus)
bide 7 haftada vitaminim degisti foligi ayri almayi iptal etti multinin icindeki yeter dedi multimi degistirdi suan ferrosanolun duz sadece demirini kullaniyorum - d vit 3 ve elenetal 2 kullaniyorum
canım kan ilacını kan değerlerin düşük çıktığı için mi verdiKızlar folik asiti bıraktırıp bunları yazdı Dr um siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
Hayır canım rutin olarak yazdı demirim düşük sadece biraz ferritin yani onun dışında değerlerim normal rutin tüm gebelere yazdığını söyledicanım kan ilacını kan değerlerin düşük çıktığı için mi verdi
Kabak çekirdeği bende yiyorum canım, avokado hiç denemedimEn çok avokado ve kabak çekirdeği yiyebiliyorum
Bennn hamile pantolonuna geçtim ve artık görenler anlıyor 12+6 olarak hamiş görüntüsü yüklendiKarnışı çıkan var mı kızlar
Bana yazmadı bişey, d vit. kullanıyorum 3 damla , oda geçen ay d vitaminin tahlilde düşük çıktı . Bu ay tahlil istemedi , Folik aside devam dedi . Sadece bunlar . Benimki niye vermedi acaba d vitamini kaç damla dedi canımHayır canım rutin olarak yazdı demirim düşük sadece biraz ferritin yani onun dışında değerlerim normal rutin tüm gebelere yazdığını söyledi
ooh sifa olsun bebiseEvet kabız olursan mutlaka haber ver dedi canım kan hapını zaten zor içiyorum hap kullanmayı sevmiyorum mecburiyetten içeceğiz artık
Yaaa benim kilom var algılayamıyorum hep alt karnım vardıBenimde çıktı çünkü içime çekemiyorumkilom aynı ama o minik bi karın
ayh hadi guzeeel haberlereeeGenoksa kan verdim bugün. Heyecanlı bekleyiş başladı
Ben her gün 1 tane yiyorum avokado çok faydalıKabak çekirdeği bende yiyorum canım, avokado hiç denemedim