- 30 Ocak 2021
- 151
- 132
- 25
- Konu Sahibi palm angels
- #6.481
Geçmiş olsun bol bol c vitamini alın ve dinleninMerhaba kızlar nasılsınız bende soğuk algınlığına yakalandım ya kötüyüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun bol bol c vitamini alın ve dinleninMerhaba kızlar nasılsınız bende soğuk algınlığına yakalandım ya kötüyüm
Nerdesiniz ben Ankara'dayım. Kan için eve mi gelecekler yoksa siz mi gideceksiniz. Ben biraz daha indirim isteyeyim.Aynı katalog bende de var eurofins bende oraya yaptiricam ama doktor önerisi diye belkide 350 Euro dediler.fatura istemezsemde 325 dedi. Bölge bölge değişiyor da olabilir fiyatlar
Benimki de doktor tavsiyesi indirimli fiyat dediler.Aynı katalog bende de var eurofins bende oraya yaptiricam ama doktor önerisi diye belkide 350 Euro dediler.fatura istemezsemde 325 dedi. Bölge bölge değişiyor da olabilir fiyatlar
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınızMerhaba kızlar nasılsınız bende soğuk algınlığına yakalandım ya kötüyüm
Yok ben ilcedeyim ben laboratuvara gidip vericem kanıNerdesiniz ben Ankara'dayım. Kan için eve mi gelecekler yoksa siz mi gideceksiniz. Ben biraz daha indirim isteyeyim.
Benimde 9.haftadan sonra başladı öncekiler bulantı değilmiş bir gün geçiyor ertesi gün oluyor genelde sabahları değil akşam oluyor benim kusma hiç olmadı ama hemen hemen o hale kadar geldi. Batma konusundada doktor normal demişti aşırı bir ağrı olmadığı için çok önemsemiyorum çünkü bebek büyüyor vucutta değişiklikler oluyor aslında bunlar belirti bebeğinin varlığını hissediyorsun demiştiO zaman normal ben daha önce çok fazla ağrı vs hissetmedim bi tiksinmem vardı mide bulantılarım artınca şaşırdım herkeste azaldı
Doğum paketi alan var mı pekiYok ben ilcedeyim ben laboratuvara gidip vericem kanı
İşte benimde öyle sadece akşamları bulantım var ve kusmam olmuyo sadece bulantı ben de belirti olmayınca niye belirti yok diyorum olunca da acaba bi sorun mu var diye düşünüyorum çünkü nerdeyse başından beri aman aman belirtim olmadı benimBenimde 9.haftadan sonra başladı öncekiler bulantı değilmiş bir gün geçiyor ertesi gün oluyor genelde sabahları değil akşam oluyor benim kusma hiç olmadı ama hemen hemen o hale kadar geldi. Batma konusundada doktor normal demişti aşırı bir ağrı olmadığı için çok önemsemiyorum çünkü bebek büyüyor vucutta değişiklikler oluyor aslında bunlar belirti bebeğinin varlığını hissediyorsun demişti
Daha önce kullandım ama yan etkilerden dolayı bıraktım bu zamana kadar sadece coraspirin estrofem ve promester kullandımBende prolutex kullanıyorum kan sulandırıcı kullanıyor muydunuz
Yarın bende gittiğim hastaneye soracağım bakalım inşallah vardır ve ilk olduğu için özelde olsun sonrasında herkes odada olsun istiyorum devlet kimseyi kabul etmiyorDoğum paketi alan var mı peki
Kendi hastanem ile görüştüm bana paketleri olmadığını ama doğum fiyatlarını söylediler tabi bir ay kala gelmeniz daha doğru olur zamlar var dedilerDoğum paketi alan var mı peki
1 gece konaklama, emzirme eğitimleri, oda süsü falan dahilmiş. Ben 2 gece kalırım diyordum az sanki 1 gece.Yarın bende gittiğim hastaneye soracağım bakalım inşallah vardır ve ilk olduğu için özelde olsun sonrasında herkes odada olsun istiyorum devlet kimseyi kabul etmiyor
Bende aynı firmaya 380 euroya yaptırıyorum birazdan kan almaya iş yerime gelecekler bende Ankaradayım. Bence de indirim isteyin 350 bile denmiş bilsem bende göndermeden biraz daha indirim isteridmNerdesiniz ben Ankara'dayım. Kan için eve mi gelecekler yoksa siz mi gideceksiniz. Ben biraz daha indirim isteyeyim.
Hiç bir fikrim yok açıkcası bu konuda ama bende araştırayım bir1 gece konaklama, emzirme eğitimleri, oda süsü falan dahilmiş. Ben 2 gece kalırım diyordum az sanki 1 gece.
Bende öyleyim kendimizi çok dinliyoruz o yüzden ilaç verdi bana ona rağmen bulantı oluyor diyorum ya bazen hiç olmuyor bazen tutuyor anlam veremesim normalde bu haftalardan sonra geçiyormuş inşallah geçer bizimdeİşte benimde öyle sadece akşamları bulantım var ve kusmam olmuyo sadece bulantı ben de belirti olmayınca niye belirti yok diyorum olunca da acaba bi sorun mu var diye düşünüyorum çünkü nerdeyse başından beri aman aman belirtim olmadı benim
Ben hiçbirini yaptırmıyorumHerkes fetal dna mı yaptırıyor ikili test yaptıracak yok mu kızlar
Ben ikili test yaptıracağım bir şey çıkarsa fetal yaptırmayı düşünüyorumBen hiçbirini yaptırmıyorum
Ben Şubat ayında ikili test yaptırıcam. Gerçi doktor daha gün vermedi ama haftaya gün verir diye düşünüyorumHerkes fetal dna mı yaptırıyor ikili test yaptıracak yok mu kızlar