- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
- Konu Sahibi palm angels
- #6.461
Amaan her türlüsü sıkıntı valaBn sanki hamile değilim 0 değişim (göğüsler hariç)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaan her türlüsü sıkıntı valaBn sanki hamile değilim 0 değişim (göğüsler hariç)
Doktora gitmedm cnm. Hala var. Yani kanama deil yumurta aki gibi akinitinin icinde parca damar seklinde. Ve devamli islaklik hissi. Agrm olmadigi ve kanamaya donmedigi icin gitmedim. Artk hastaneye kosmaktan biktmBende de aynısı oldu duurumunuz nedir acaba Eylül annelerinden geliyorum
AminnnnHayırlı haberler bekliyoruz inşallah
Aminnnnsağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza
Valla sorma öyle olsa bir türlü olmasa bir türlü acayip hiç ilk yaaa anlamda veremiyor insan çevremde herkes soruyor kokruyorum hani şöyleyim böyleyim demeyeAmaan her türlüsü sıkıntı vala
Benimde aynı. Damar gibiydi sabah. Yarın gideceğim ben işe gelip gidiyorum kaygıyla çalışamıyorum. Sorarım sizin içindeDoktora gitmedm cnm. Hala var. Yani kanama deil yumurta aki gibi akinitinin icinde parca damar seklinde. Ve devamli islaklik hissi. Agrm olmadigi ve kanamaya donmedigi icin gitmedim. Artk hastaneye kosmaktan biktm
Cok sevinirim cnm. Siz de de devamli islaklik var miBenimde aynı. Damar gibiydi sabah. Yarın gideceğim ben işe gelip gidiyorum kaygıyla çalışamıyorum. Sorarım sizin içinde
Evet kuzum. Ağrım yok. Ben geçen hafta gittim doktora perşembe günü. Doktor kanama yok dedi gönderdi. Ee ablam yokta nerden geliyor bu kan ?Cok sevinirim cnm. Siz de de devamli islaklik var mi
Ne olursa olsun çevredekilerin yorumlarını ve önerilerini dinleme Tamam de geçAminnnn
Aminnnn
Valla sorma öyle olsa bir türlü olmasa bir türlü acayip hiç ilk yaaa anlamda veremiyor insan çevremde herkes soruyor kokruyorum hani şöyleyim böyleyim demeye
Bende 12+4 üm sabahtansa akşam bulantım daha çok oluyor ve kasıkta ara ara çok hafif batmalarım oluyor evetKızlarrr selamm ben bugün 12 haftalık oldum ama birkaç gündür hem kasıklarımda ara ara ağrılarım birde akşamları mide bulantılarım çok oluyo sizlerde de öyle mi ?
O zaman normal ben daha önce çok fazla ağrı vs hissetmedim bi tiksinmem vardı mide bulantılarım artınca şaşırdım herkeste azaldıBende 12+4 üm sabahtansa akşam bulantım daha çok oluyor ve kasıkta ara ara çok hafif batmalarım oluyor evet
Banada 350 Euro dediler bende bugün fiyat aldım cuma günü yaptıracağım. Kaç teste bakılacak?Fetal DNA fiyatı aldım 380 Euro KDV dahil.
9+6 bugün.kac haftalık oldunuz canım?
Akıntınun sebebi var mı Dr bişe dedi mi. Elimizde olsa hep gidip göreceğizDün hafif kahverengi akıntım gelince bugün doktorum çağırdı bebişi bugün de göreceğim için heyecanlıyım
Kadın doğum acil inde evet. Normal özel hastanelerin aciline gidince takipte olduğun Dr una ulaşıyorlar ya da kadın doğum hastanesine yönlendiriyor.Merhaba acilde bebeği görebiliyomuyuz bilgi veriyolar mi
Gözünüz aydın ben estrofemi kalp atışını duyduğum gün bıraktım iğne hala devam hangi iğneyi kullanıyordunuz10.cu haftadan selamlar hanımefendiciklerim nasılsınız iğnee ve estrofemi bırakıyorum sonunda bitti artık çok şükür yarın kontrolüm var hiç halim kalmamıştı resmen
En kapsamlı test olduğunu söylediler. Fransa'daymış labaratuvar. Fotoda işaretledimBanada 350 Euro dediler bende bugün fiyat aldım cuma günü yaptıracağım. Kaç teste bakılacak?
Teşekkür ederim promester iğne kullanıyorum progestan yan etki yaptıGözünüz aydın ben estrofemi kalp atışını duyduğum gün bıraktım iğne hala devam hangi iğneyi kullanıyordunuz
Aynı katalog bende de var eurofins bende oraya yaptiricam ama doktor önerisi diye belkide 350 Euro dediler.fatura istemezsemde 325 dedi. Bölge bölge değişiyor da olabilir fiyatlarEn kapsamlı test olduğunu söylediler. Fransa'daymış labaratuvar. Fotoda işaretledim
Bende prolutex kullanıyorum kan sulandırıcı kullanıyor muydunuzTeşekkür ederim promester iğne kullanıyorum progestan yan etki yaptı