- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi palm angels
- #6.441
Ay geçsin çok kötüydüBi kaç gün benimde oldu sabahları ama geçti şimdilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay geçsin çok kötüydüBi kaç gün benimde oldu sabahları ama geçti şimdilik
Bende de aynısı oldu duurumunuz nedir acaba Eylül annelerinden geliyorumKizlar yumurta aki gibi akintm var icinde de dmar seklnde kahverengi leke. Kese suyu mu acaba. Akintnz ne sekilde acaba
Ben çok zorlanıyorum yatış konusunda genelde sağ tarafa alışkınım ve kafamda hep şey var sola yatınca arkam kıbleye geliyor alışmam zor olacak halim olsa odayı değiştireceğimSola yatmak candır en rahat pozisyonum oldu benimde sağa dönsem bile mutlaka kısa süre içinde tekrar sola dönüyorum
Aa o şekilde olması kötüymüş bende sola donunce kıble tarafına dönmüş olduğum için belkide hep sola dönmeye alıştımBen çok zorlanıyorum yatış konusunda genelde sağ tarafa alışkınım ve kafamda hep şey var sola yatınca arkam kıbleye geliyor alışmam zor olacak halim olsa odayı değiştireceğim
Normalde şekilden şekile girerim yatarken şimdi baktım hep sol muhabbeti olunca zor yaaa ama alışırım bende inşallah iğneler bitene kadar pek yazmim dedim ama çok şükür bitti onlardaAa o şekilde olması kötüymüş bende sola donunce kıble tarafına dönmüş olduğum için belkide hep sola dönmeye alıştım
Çok şükür canım gözün aydınNormalde şekilden şekile girerim yatarken şimdi baktım hep sol muhabbeti olunca zor yaaa ama alışırım bende inşallah iğneler bitene kadar pek yazmim dedim ama çok şükür bitti onlarda
Çok teşekkür ederim sen nasılsın ne kadarlık oldunÇok şükür canım gözün aydın
Ben eskişehir Osmangazi Üniversitesi hastanesine gideceğim orada yaptıracağımKızlar hangi firmalara yaptırdınız onları da yazabilir misiniz ? Ben de haftaya gideceğim konuşmaya fikir olsun. Hangisi en iyisi acaba bir çok firma var. ecevekedileri Ssda_ @dunyadabiri
İyiyim canım bir gün bulantılı bir gün bulantısız ama iştahsız bir şekilde devam sen nasılsınBen iğneden çok raharsızdım baya zorladı beni Rabbim herkese kolaylık versin
Çok geçmiş olsun inşallah toparlarsın kendini hemen
Transferden beri yüzüstü yatmıyorum ki sol tarafa alıştırıyorum kendimi hiç yatamam normalde sola
Ayyyyy inşallah gülüm senden gelsin güzel haberler durumun nasıl nasılsın
Bn sanki hamile değilim 0 değişim (göğüsler hariç)İyiyim canım bir gün bulantılı bir gün bulantısız ama iştahsız bir şekilde devam sen nasılsın
Merhaba acilde bebeği görebiliyomuyuz bilgi veriyolar miYarın randevum var. Dün akşam lekeler kırmızı olunca merak ettim acilde bebeğimi gördüm rahatladım. Stres olacağıma görür rahatlarım diye düşündüm. Öyle de oldu. Kanama alanı hala var. Geçmemiş.
12+3 olduk arada kasık ağrısı dışında birşey kalmadı ama 3 hafta olacak doktor kontrolünden bu zamana ufaklığı merak etmiyor değilim senin ne zaman kontrol?Çok teşekkür ederim sen nasılsın ne kadarlık oldun
Bu akıntılar benide çok strese sokuyor ? Normal değilmi. Her gördüğümde ağlamak istiyorumDün hafif kahverengi akıntım gelince bugün doktorum çağırdı bebişi bugün de göreceğim için heyecanlıyım
Normalde bugündü ama doktor yokmuş geri geldim yarın gideceğim göreceğim inşallah ayyyy maşallah12+3 olduk arada kasık ağrısı dışında birşey kalmadı ama 3 hafta olacak doktor kontrolünden bu zamana ufaklığı merak etmiyor değilim senin ne zaman kontrol?
Hiç yaşamadım yaşarım diye ödüm kopuyor Rabbim yaşayanlara kolaylık versin sabır versinBu akıntılar benide çok strese sokuyor ? Normal değilmi. Her gördüğümde ağlamak istiyorum
Hayırlı haberler bekliyoruz inşallahNormalde bugündü ama doktor yokmuş geri geldim yarın gideceğim göreceğim inşallah ayyyy maşallah
Bugün 11+4 bana hala erken geliyorsizin kac haftalik, 8,5 bizim simdi hala daha erken gibi geliyor soylemek icin
sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımızaHiç yaşamadım yaşarım diye ödüm kopuyor Rabbim yaşayanlara kolaylık versin sabır versin