- 3 Kasım 2023
- 442
- 304
- Konu Sahibi palm angels
- #5.901
hayırlı haberlerini bekliyoruzPastanın içine renk yaptırıcaz öyle aile içinde ya kışın zor parti işi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı haberlerini bekliyoruzPastanın içine renk yaptırıcaz öyle aile içinde ya kışın zor parti işi:)
Ya benimkide hiç bilmez istemezdi aslında bi arkadaşı cinsiyet partisi yapmış yeni bayada ballandıra ballandıra anlatmış özenmiş oda Aile içinde balon patlatma yapıyorlar belki anı olarak öyle bişi yapılabilirBenim eşim asla istemiyor hem de ilk çocuğumuz ben yapsak mı dediğimde asla dedi
ben hiç özenmiyorum eşim de istemiyor yapalım mı diye konusu bile geçmeyecek eminim, doktorda o anda öğreniriz en güzeli bu. son 10 yılda özel günlerin abartılmasını rahatsız edici buluyorum, nazar diyin ya da kötü enerji bunları kendimize çekmeye gerek yok. tabi aile içindeki küçük partileri hariç tutabiliriz. (ben bunu da yapmayacağım)Benim eşim asla istemiyor hem de ilk çocuğumuz ben yapsak mı dediğimde asla dedi
Bende öyleeee görünce şok oldum 6 gün önce gitmiştik ama böyle net değildi. 10. Haftayı geçtikten sonra hızla büyümeye devam ediyormuş, her gittiğimizde şaşıracağız sanırım Sağlıkla gelsin bebişler kuzum
Erkek sankiCuma günü gittim 10+4 günlüktü, kocaman olmuş 1 hafta öncesine göre şok olduk Net bir şekilde belli oluyor artık bebişler
Herkes erkek hissediyor ama bakalım 2-3 haftaya netleşir diye düşünüyorumErkek sanki
Ben kız hissediyorum hem de çok istiyorum .sağlıkla gelsinHerkes erkek hissediyor ama bakalım 2-3 haftaya netleşir diye düşünüyorum
Ben kız hissediyorum hem de çok istiyorum .sağlıkla gelsinHerkes erkek hissediyor ama bakalım 2-3 haftaya netleşir diye düşünüyorum
Lierac kullandım. 4.ay karnım büyüme başlayınca günlük yatmadan önce sürdüm. Bacak, popo ve göğüslere de sürdüm. İşe yaradı.Kızlar cildinize ne kullanıyorsunuz ya marka oneri var mı ? Yakında çatlak kremi vs de kullanmak gerekecek mümkün olduğu kadar doğal olsun istiyorum tecrübeli arkadaşlar var aramızda siz neler kullandınız ne tavsiye edersiniz ?
Merhabalar haftalarımız hemen hemen aynı Sakaryada hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende sakaryadayımBeni de ekler misiniz?
Yaş 25
Çocuk yok
Son regl 16.11.2023
Tahmini doğum 22.08.2024
8+3 teyim
Keseyi 5+6da gördük
Kalp atışı da 6+3te duyduk
Erkek hissediyorum
Sakarya
Aaaa senin ürünün çalışıyor mu bu haftalarda ? Bende aldım ama Hepsiburadadan aldım daha gelmedi 9+4 bugün gelince duyar mıyım bilmiyorum seninkinin fotoğrafını ve linkini atar mısınBen aliexpresten aldım 7 haftalıkken geldi haftada bir olarak o zamandan beri kullanıyorum ve çok memnunum. Sadece strese girmesin diye az kullanmaya özen gösteriyorum
Aaa bende sakaryadayım siz hangi doktora gidiyorsunuz acabaAa sizde mi Sakaryadasınız tebrik ederim öncelikle hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?
Bende yeni kullanmaya başladım canım ıncıa diye bı marka doğal içerikli olduğu için onu tercih ettim bakalım nasıl olucakKızlar cildinize ne kullanıyorsunuz ya marka oneri var mı ? Yakında çatlak kremi vs de kullanmak gerekecek mümkün olduğu kadar doğal olsun istiyorum tecrübeli arkadaşlar var aramızda siz neler kullandınız ne tavsiye edersiniz ?
Ben bir özel bir araştırma devam ediyorum medarda Burak hazineye gidiyorum araştırma da Bülent şenere siz ?Aaa bende sakaryadayım siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Ben de öyleyim daha doğrusu bulantıdab dolayı çok fazla yiyemiyorum ve sürekli midem bulandığı için birşeyler atıştırıyorum. Ekmek peynir gibi . 12 haftadan sonra rahatlamak tek umudum.Kızlaaaar selamm nasılsınız size birşey sorucam ya asla doymuyorum sürekli açım kilo aldım biraz o yüzden kısayım diyorum ama tutamıyorum kendimi bu sefer de açlıktan başım dönüyo uyumak için yatağa giriyorum açlıktan uyuyamıyorum bişeyler yiyiyorum sizin de öyle oluyor mu ne durumdasınız sizde durumlar nasılllll
İnşallah canımBen de öyleyim daha doğrusu bulantıdab dolayı çok fazla yiyemiyorum ve sürekli midem bulandığı için birşeyler atıştırıyorum. Ekmek peynir gibi . 12 haftadan sonra rahatlamak tek umudum.
Benimde geceleri çok kötü gündüz iyiyim ama gece bulantı tavan yapıyor yatağın içinde dönüp duruyorumGeceleri daha kötü geçiyor sanki ya bulantı iyice artıyor ,prilam vermişti doktor çok sersemlik yapıyor diye içmek istemiyorum ama mecbur kalıyorum. Evi falan saldım iyice , ilk hamileliğm böyle değildi . Şikayet etmiyorum,dertleşiyorum sadece .