-
- Konu Sahibi palm angels
- #3.301
Benim de arada oluyor yoğurt tüketmeye çalış ve her tuvaletten sonra ılık suyla yıkayıp kurula mutlaka.Arkadslar lutfen cevaplar misnz vajinal kasinti yasayan var mi. Yani ilk haftalarda normal mi acaba.
Tmm cnm. Onerilere ihtiyacim var cokk korkutormBenim de arada oluyor yoğurt tüketmeye çalış ve her tuvaletten sonra ılık suyla yıkayıp kurula mutlaka.
Hee. Bebege zarari yok mu ya. Dis dudak kismisini mi silecez. Ic bolge silinecek miHayır direkt sürüyoruz ben peçeteyle siliyorum pamuk da olabilir ya da direkt elinizle de olabilir. Yani doktor bana sirkeli suyla o bölgeyi temizle dedi ama orana dikkat etmek gerekiyormuş fazla sirkeli olmaması gerek
Uyku için demiştimBenimde 7 de başladı kusma yok ama sabahları yemek yemezsem mafoluyorum
Amin hepimizin inşallah sağolunMasallh Rabbim saglkla gelmesini nasip etsin.Sat tarihiniz nedir.
İlk haftalarda yürüdüğüm ve yoruldugumda bazende sadece otururken sol kasık ağrısı yaşadım canım rahim buyumeye çalıştığı için kramplar ağrılar normal demişti doktorumDoktora sormayı unuttum, vajinamın sol tarafından içeri doğru basınç gibi bir ağrı oluyor, daha çok namaz kılarken eğilip kalkınca oluyordu ama şu an oturur vaziyette de olduğunu farkettim. Normal mi acaba ilk haftalar size de oldu mu
Sırt üstü uyuyorum canım yüz üstü zorlanıyorum göğüs hassasiyeti sebebiyle. Miden mi bulanıyor sırt üstü?Sırtüstü uyuyabilen var mı? Ben sol taraf hariç hiçbir şekilde uyuyamaz oldum nedense
Silme canim direk suyla seyrelt bir kapta ılık suyla sonra yıka vajinani tabi dıştan ben de yaşamıştım daha önce gynolomexin krem de vermişti zararı yok demişti benim doktorum sor istersen sen de mutlaka iç camasirini değiştir bi de bol yoğurt bende de olacak gibi hissediyorum da insallah olmaz ama sarı akıntı sıkıntı bakması lazımdı hocanın.Hayır direkt sürüyoruz ben peçeteyle siliyorum pamuk da olabilir ya da direkt elinizle de olabilir. Yani doktor bana sirkeli suyla o bölgeyi temizle dedi ama orana dikkat etmek gerekiyormuş fazla sirkeli olmaması gerek
Mide bulantısı degilde sıkıntı hissediyorum karnımda ağrı oluşuyor nedenseSırt üstü uyuyorum canım yüz üstü zorlanıyorum göğüs hassasiyeti sebebiyle. Miden mi bulanıyor sırt üstü?
Ayy inşallah benim de öyledir yaİlk haftalarda yürüdüğüm ve yoruldugumda bazende sadece otururken sol kasık ağrısı yaşadım canım rahim buyumeye çalıştığı için kramplar ağrılar normal demişti doktorum
Valla bende de oluyor batma şeklinde de oluyor ben d korkuyorum ama artık kendimi dinlemekten yoruldum.Doktora sormayı unuttum, vajinamın sol tarafından içeri doğru basınç gibi bir ağrı oluyor, daha çok namaz kılarken eğilip kalkınca oluyordu ama şu an oturur vaziyette de olduğunu farkettim. Normal mi acaba ilk haftalar size de oldu mu
Çok sevindim güzel haberler almanaAmin hepimizin inşallah sağolunbende pcos olduğu için kasımda regl görmedim doktor düzenliycem regl tarihini dedi, ama 3 aralıkta yumurtlama görmüştüm o gün gebe kaldığımı düşünüyorum ona göre hesaplayınca tutuyor zaten 5 haftayla
Benimde aynı sanki çok yemişim midem şişmiş gibi halbuki yemek yeme oranım yarı yarıya azaldı. Ne yersem sindirim sorunum varmış gibi şişiyorum sonra da rahatsızlık ve bulantı başlıyor.Mide bulantısı degilde sıkıntı hissediyorum karnımda ağrı oluşuyor nedense
Ben de sırt üstü yatınca karin kaşlarım geriliyor rahat edemiyorum artık.Sırtüstü uyuyabilen var mı? Ben sol taraf hariç hiçbir şekilde uyuyamaz oldum nedense
İlk çocuk inşallah. Tahmini doğum tarihi 20 Ağustos şehir balıkesirMerhaba Hayırlı olsun :) İlk çocuk mu bir de tahmini doğum tarihi ve şehir neresidir?
Ya evet gerçekten önce 14 gün acaba gebe miyim diye bekle sonra kesesini görmeyi bekle sonra kalp atışı, sonra en ufacık bir ağrıda yüreğimiz hopluyorValla bende de oluyor batma şeklinde de oluyor ben d korkuyorum ama artık kendimi dinlemekten yoruldum.