- 29 Temmuz 2021
- 1.761
- 2.264
-
- Konu Sahibi palm angels
- #32.681
silikon uç kullandın mı?Kızlar birazcık tecrübeli anne olarak hurma,ceviz, kuru incir yiyin sutunuzun kalitesi artıyor ve şerbet için sütü arttırmak için. Bebek mutlaka memenizi uyarsın sütü arttırıyor.. birde memede ağlayan biri yazmış çocuğun gazı var o yüzden öyle yapıyor yada göğüs ucunu az sık süt gelmediği için de yapar geliyorsa sütün gazdan ötürü.. mutlaka her emzirmeden sonra gaz çıkartın bol bol uyusun bebisleriniz uyumuyorsa ya altı pis ya gazı var yada memede süt yoksa karnı aç başka ihtimali yok eğer sağlıksal sıkıntısı yoksa
Sana özelden mesaj atamıyorum neden acabaHarikahayırlı uğurlu olsun, mutlulukla büyütün inşallah
Bilmem bakayım şimdiSana özelden mesaj atamıyorum neden acaba
Sınır getirdi diyor profilineBilmem bakayım şimdi
Hayir kullanmadimsilikon uç kullandın mı?
Bizimde bu akşam kakasını yapmadı kabız gibi de değil kaka mafetti bizi ağlamaktan gaz sancısı ama kaka yaparak rahatlıyor hiç yapmadı kaka acaba kaka yapmaması normal mi kızlar ya sütün yetmediği anlamı gelir mi çişini güzel yapıyoryiaaa yeriiiim iyiyiz sukuuuur oglan biraz canima tukuruyo yetisemiyorum buralarabir kaka problemimiz varda
Bez tamamen kuru okursa süt yetmediği anlamına geliyor. Çiş varsa doyuyordur :)Bizimde bu akşam kakasını yapmadı kabız gibi de değil kaka mafetti bizi ağlamaktan gaz sancısı ama kaka yaparak rahatlıyor hiç yapmadı kaka acaba kaka yapmaması normal mi kızlar ya sütün yetmediği anlamı gelir mi çişini güzel yapıyor
Rahim ağzının uzunluğu canımArkadaşlar doğumum yakın muayene oldum doktor serviks uzunluğu 5 cm dedi ne anlama geliyor acaba. O an başka başka şeyler sorduğum için bunu soramadım kafama çok takıldı ya
amiiin insallaah sen ne durumdasin iyisin dimiHarikahayırlı uğurlu olsun, mutlulukla büyütün inşallah
Peki bu doğumla alakalı bir şey mi. Doğum yakın anlamında mı oluyor. Yani rahim ağzı 5cm açık mı demekRahim ağzının uzunluğu canım
yok gelmezmis kuzum bizde durum farkli oglanda dusuk seker ciktigi icin biz mama oranini anne sutune gore yuksek tutuyoruz anne sutu agirlikli yada direk anne sutuyle gidiyosa 10 gun toleransi varBizimde bu akşam kakasını yapmadı kabız gibi de değil kaka mafetti bizi ağlamaktan gaz sancısı ama kaka yaparak rahatlıyor hiç yapmadı kaka acaba kaka yapmaması normal mi kızlar ya sütün yetmediği anlamı gelir mi çişini güzel yapıyor
Evet toparladık. 5 ağustosta doğdu, dayanamadı 3 gün önce geldi.amiiin insallaah sen ne durumdasin iyisin dimi
Kızlar ben hâlâ doğurmadım çok canım yanıyor 39+5 oldum ne zaman gelecek bu çocuk. Her gün ağlıyorum. Karnım patlayacak sanki. Doğum sancısı düzensiz ve 2 cm açıklık var. Normal doğum pozisyonunda ve Drler hep normal doğum diyor. Bebek 3500 kg . Siz ne zaman doğurdunuz. Ne yapayım ben yalvarıyorum fikir verin
39+1 ne sancım var ne açılmam var. O kdar yoruldum ki artık doğsun istiyorum. Seni o kadar iyi anlıyorum ki
39+6 dan selamlar kızlar ben de hala doğuramayanlardanım normal doğumu bekliyorumDoğurmayan 3 kişi mi kaldık. Sancim gelsin diye dün akşam temiz haliyi sildim gece vajinada batmalar oldu ama geri gitti artık saldım valla bugünde aksama kadar yataktan cikmadim canım sıkılıyor sancı gelmiyor 2. De daha erken gelir sanci diyorlardi aslı yokmuş. Yarin ki çatı muayenesi sonrasi sancim geldi geldi artık gelmeyecek gibi hissediyorum. Sezeryan olursamda iyileşme süreci uzayacak evde bekleyen çocuğum var yenidoğan bebeğim olacak nasıl ilgilenecem onu düşünüyorum. Normal olunca daha hızlı iyilesir ayağa kalkar herseyimi halledebilirim. Her ne kadar annem baksada çocuğum herseyi benden bekliyor.
bak bnm oglan seninkinin yerini gaspetmisEvet toparladık. 5 ağustosta doğdu, dayanamadı 3 gün önce geldi.
Benimde uyuyakaldığım olmuştu bi kaç kere . 5 saat uyumuşumKızlar 30 günlük olduk bugun alarm calmamjs bizimkide uyuyor gece 4 buçuk saat aç kalmış ya idrarda yapmamış gece sindi emziriyorum gece emmesj önemli hLa dimi
ben uçsuz emziremiyorum maalesefHayir kullanmadim
10 cm olunca tam açılma diyorlar ama tabi gene kişiden kişiye değişiyordur o yüzden doktoruna sor bence canım, kaç haftalık bebişPeki bu doğumla alakalı bir şey mi. Doğum yakın anlamında mı oluyor. Yani rahim ağzı 5cm açık mı demek
Canım aç kalsa bence kendi uyanırdı merak etme senKızlar 30 günlük olduk bugun alarm calmamjs bizimkide uyuyor gece 4 buçuk saat aç kalmış ya idrarda yapmamış gece sindi emziriyorum gece emmesj önemli hLa dimi