- Konu Sahibi palm angels
- #32.701
Ne bilim ya idrarda yapmamış ondanCanım aç kalsa bence kendi uyanırdı merak etme sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bilim ya idrarda yapmamış ondanCanım aç kalsa bence kendi uyanırdı merak etme sen
Zamanla meme ucun çıkar sonrada yavaş yavaş bırakırsın uc kullanmayiben uçsuz emziremiyorum maalesef
40 girecek az kaldı10 cm olunca tam açılma diyorlar ama tabi gene kişiden kişiye değişiyordur o yüzden doktoruna sor bence canım, kaç haftalık bebiş
Benimde ilk sıralar biberona alışmıştı emmiyordu kaşık biberon alıp onla veriyorum şu an hem emiyor hem mama veriyorum gerçekten de çok çabuk alışıyorlarBenim 15 gün oldu hala taş gibi oluyor. Bebek ememiyor sertlikten. Surekli sağip biberonla veriyorum. Biberona alıştırdın diyorlar bu sefer de. Ama bir türlü emziremiyorum l. Zaten çok sıcak cocuk kucağımda sırılsıklam oluyor terden.
38.haftada hergunHer gün sürüyor muydunuz kremi doğumdan önce? Ben de aldım ama başlasam mı bilemiyordum.
Tamam çok teşekkür ederim38.haftada hergun
Bende öyleydim ama emzirirken ucu çıkarıp devam etmeyi deneyin belki işe yararben uçsuz emziremiyorum maalesef
Sanırım normal bekliyordunuz neden sezeryana döndü ? Bende normal bekliyorum kanala girmediMerhaba kızlar ben de 2 gün önce sezeryan doğum yaptım göğüs ucum belirgin olmadığı için silikon uç önerdiler hastanede öyle başlamış olduk. 3400 doğum yaptım çıkarken 3150 ölçüldü. Sütüm geliyor mu anlayamıyorum, dün 3 kakalı bir çişli bez değiştirdik ama memede aralıklarla ağlıyor sonrasında hem uykuya geçiyor ama başta aranmaya da devam ediyor sinyaller hep karışık ama öyle günde 3-4 çişli bez yok, doktor çıkarken cumaya kadar günde 6 kere şırıngayla mama verin cuma sabah bakalım dedi. Meme ucunu sıkarsam anca jel gibi bi damla geliyor pompa için ilk günler erken mi?
40+5de dogurdum 40+2 de kanal da değildi en son kontrol deMerhabalar eylül annelerinden geliyorum ama son tarihim 2 eylül. 38+4 deyim bebeğim baş aşağı ama kanala girmedi hala bugunden sonra girenler oldu mu normal dogurabildiniz mi ?
Ayy nasıl başladı peki doğumun40+5de dogurdum 40+2 de kanal da değildi en son kontrol de
göğüsün yumuşak olması süt yok anlamına mı geliyor bilen var mı net olarak? bazen benim de yumuşak oluyor dolmadığını hissediyorum ama sıkınca süt geliyor. içi dolu sert olunca tabi daha fazla süt geliyor ama yumuşak olunca yeterli beslenmiyor mu acabaSlm Kızlar sütüm yetmiyor galiba emziriyorum hemen arkasından mama veriyorum onu da alıyor birde göğsüm hep yumuşak önerisi olan varmı süt arttırmak için
Nisan gelmesi ile başladı . Ondan sonra tıpkı adet kanaması gibi kanamam oldu. Bebek hareketleri oldugu için sancı sürem düştüğünde gitmiştik hastaneye doktor bu şekilde kanamalı doğum başlangıcı da olur dedi bana .Ayy nasıl başladı peki doğumun
Benim de gün boyu yumuşak ama süt konusunda sıkıntı yok şu an için. Sert olduğunda daha sıkıntı demişti ebe banagöğüsün yumuşak olması süt yok anlamına mı geliyor bilen var mı net olarak? bazen benim de yumuşak oluyor dolmadığını hissediyorum ama sıkınca süt geliyor. içi dolu sert olunca tabi daha fazla süt geliyor ama yumuşak olunca yeterli beslenmiyor mu acaba
ne açıdan sıkıntı acaba? mastit için miBenim de gün boyu yumuşak ama süt konusunda sıkıntı yok şu an için. Sert olduğunda daha sıkıntı demişti ebe bana
evetMerhaba sizin de mi tüp bebek?
Canım çok dolu değilse bebeğin gücü yetmeyebiliyor biliyor çekmeye biraz aktif emiyor sonra geveliyor memeyi uyuyana kadar zaten sütün aşağıya indiğini hissedersin yanma sızlama oluyor gogus degöğüsün yumuşak olması süt yok anlamına mı geliyor bilen var mı net olarak? bazen benim de yumuşak oluyor dolmadığını hissediyorum ama sıkınca süt geliyor. içi dolu sert olunca tabi daha fazla süt geliyor ama yumuşak olunca yeterli beslenmiyor mu acaba