- Konu Sahibi palm angels
- #32.221
Kaç mm kullanıyorsunuz acabaBen çok memnunum devamlı kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç mm kullanıyorsunuz acabaBen çok memnunum devamlı kullanıyorum
Simdi geldik. Mahfoldu bebk cok minnak cikmiodu kan yaaDoğum yapan anneler 5. Gün bebeği topuk kanı için sağlık ocağına götürdünüz mü
Doğum yaptığım hastanede 5. Gün çocuk doktoru kontrol için çağırdı hastanede aldılar bizimkini. Aile hekimi hemşiresi aradı sonra ama sonuç bana gelir haber veririm size diye.Doğum yapan anneler 5. Gün bebeği topuk kanı için sağlık ocağına götürdünüz mü
5. Gün gitmedim daha geç gittim iki topuğu birden kanattilar alabilmek için. Ağlamaktan helak oldu çocuk. Sonra bir değer sorunlu cikti bir kere daha verdik. Ona giderken emzirip öyle götürdüm hemen daha kolay oldu. Giderken hemen öncesinde emzirin kızlar kan daha rahat alınıyor banada halk sagligindan söylediler bunuDoğum yapan anneler 5. Gün bebeği topuk kanı için sağlık ocağına götürdünüz mü
12 kilo almıştımKaç kilo almistiniz benim 10 kilo duruyor daha
Benim ki 24 mm canımKaç mm kullanıyorsunuz acaba
Bizimde 38+5 de doğdu 3130 gr 50cm.hastaneden çıkarken 2905 e düştü. Kontrole giderken 2707 ye düştüğünü gördük. Sarılık mı diye test yapıldı değilmiş ama kilo kaybından dolayı mama da ilave ediyoruz anne sütü ile. Emmesi çok zayıf genelde uyuyor meme de ayak altlarını sıkıyorum çene altını dürtüyorum saniyelik emiyor sonra tekrar aynı. Mamayı şapur şapur emiyor.Bizim kız da doğdu arkadaşlar. 38+4 te 2820 gram 48 cm. Ama ememiyor hiç. Hemen uyuyor. Sancısı da var. Bakalım alışacağız isallah
Simdi geldik. Mahfoldu bebk cok minnak cikmiodu kan yaa
Doğum yaptığım hastanede 5. Gün çocuk doktoru kontrol için çağırdı hastanede aldılar bizimkini. Aile hekimi hemşiresi aradı sonra ama sonuç bana gelir haber veririm size diye.
Ben de 7. Gün pazartesi götüreceğim. Cevaplar için teşekkür ederim.5. Gün gitmedim daha geç gittim iki topuğu birden kanattilar alabilmek için. Ağlamaktan helak oldu çocuk. Sonra bir değer sorunlu cikti bir kere daha verdik. Ona giderken emzirip öyle götürdüm hemen daha kolay oldu. Giderken hemen öncesinde emzirin kızlar kan daha rahat alınıyor banada halk sagligindan söylediler bunu
Benimde öyle canım. Sık sık emziriyorum ama kısa süre sonra meme arıyor ağlıyor falan. Mama takviyesine başladık 2 meme emmede bir 60 cc sma mama veriyoruz. Yinede az gibi hissediyorum. Yarın kontrolü var bakalım kilo alabilmiş mi.Ben ne kadar uzun ve sık da emzirsem mamayı isityor ya sütüm yetmiyor
Kaç günlük 60 cc içiyor. Ben mamayı az veriyorum sanırım. 5. GündeyizBenimde öyle canım. Sık sık emziriyorum ama kısa süre sonra meme arıyor ağlıyor falan. Mama takviyesine başladık 2 meme emmede bir 60 cc sma mama veriyoruz. Yinede az gibi hissediyorum. Yarın kontrolü var bakalım kilo alabilmiş mi.
Oh kurtuldun bitti gitti.. Hayırlı uğurlu olsun. Mutlulukşa büyütün inşallahHanımlar bende doğurdum normalde pazartesi günü planlı sezeryandi ama kontrole geldigimde 2 cmlik açılma ile acil sezeryan a alındım spinal bu arada
biz de 6. gündeyiz gece bazen 60 cc bazen 30 cc içiyor tek seferde.Kaç günlük 60 cc içiyor. Ben mamayı az veriyorum sanırım. 5. Gündeyiz
Aynen. Ben de 60 veriyorum yiyor da bazen memede uyursa vermiyorum ama erken kalkıyor. Mama verince uzun uyuyorBenimde öyle canım. Sık sık emziriyorum ama kısa süre sonra meme arıyor ağlıyor falan. Mama takviyesine başladık 2 meme emmede bir 60 cc sma mama veriyoruz. Yinede az gibi hissediyorum. Yarın kontrolü var bakalım kilo alabilmiş mi.
Emzirdikten sonra 60 cc mi içiyor. Direk mama mı veriyorsun. Ben hala şırınga ile veriyorum. Biberonu tutmuyor malesefbiz de 6. gündeyiz gece bazen 60 cc bazen 30 cc içiyor tek seferde.