- 13 Ocak 2017
- 4.102
- 9.823
- Konu Sahibi palm angels
- #32.181
Ben 29 um ama beyazlarım artmışKızlar alakasız ama bugün ilk beyaz saçımı gördüm 30 yaşında bir tuhaf hissettim bebişle beraber baya büyüdüm demek ben de anneliğe hazırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 29 um ama beyazlarım artmışKızlar alakasız ama bugün ilk beyaz saçımı gördüm 30 yaşında bir tuhaf hissettim bebişle beraber baya büyüdüm demek ben de anneliğe hazırım
Öyle düşünme sütünün yetmediği kanısına nerden vardınBen ne kadar uzun ve sık da emzirsem mamayı isityor ya sütüm yetmiyor
Sporla çok rahat gidiyor ☺Sezeryan dogum yapanlar 23 temmuzda doğurdum 20 kilo almıştım hamilelikte 10 u gitti diğeride gider mi acaba
Nasıl spor yaptınız acabaSporla çok rahat gidiyor ☺
Emzirdikçe gidiyor.Sezeryan dogum yapanlar 23 temmuzda doğurdum 20 kilo almıştım hamilelikte 10 u gitti diğeride gider mi acaba
Bende 20 kilo aldım sezeryanla mı 10 kilo gitti. Sütünüzü azaltmadan diyet ve hafif yürüyüşler yarak başlayabilirsiniz. Youtubeda emziren anne diyeti yazın çıkıyor. Ben şimdiden listemi bile oluşturdumSezeryan dogum yapanlar 23 temmuzda doğurdum 20 kilo almıştım hamilelikte 10 u gitti diğeride gider mi acaba
Sizin ama ne güzel 3.çocukmuş maşallah bizim 3 olursa bakalımBen 29 um ama beyazlarım artmış
Evet mama veriyorum vermeliyim de sarılıktan korkuyorum ve evet uzun uyuyorlar. ama mama almadan sadece anne sütü ver diyor herkes ben de öyle olsun istiyorum tabi ama illa o mamayı istiyorOlsun mama da alsın. Aç kalırsa sarılık olur diye veriyorum ben de. Mama alınca daha rahat uyuyor. 2 gündür yediğim lohusa kuymağı, hoşaf, su, et suyuna yoğurtlu çorba. Başka bir şey yemedim içmedim. Yarın et köfte gibi katıya başlayacağım
Yapıyorum canım incir de koyuyorumMerhaba cnm kendıne dut kompostoso yap ınanılmaz sut yapıyo aklında olsun
Emzirdikten sonra mama istediği için illaÖyle düşünme sütünün yetmediği kanısına nerden vardın
Kuzenımın iki bebeği de ters geldi canım sezeryan oldu.Kızlar hiç bebeği ters gelen olmadı mı ? Kimse bişey demiyor
Koparma ama koparırsan artar ben öyle bir hata yaptım çoğaldılarSizin ama ne güzel 3.çocukmuş maşallah bizim 3 olursa bakalım
Benim geçen hafta tersti dönmüşKızlar hiç bebeği ters gelen olmadı mı ? Kimse bişey demiyor
Egzersiz verdi doktor ona başladım. Başka yapabileceğim bişey var mı bilmiyorumBenim geçen hafta tersti dönmüş
Yok hiç ellemedim hiç de boyatmamıştım daha önce korkumdan ahah heralde boyatmam da bu saatten sonra artmasın zaten sarı kumral arası belli olmaz inşallah bakalımKoparma ama koparırsan artar ben öyle bir hata yaptım çoğaldılar
Kaçıncı haftadasınız?Benim geçen hafta tersti dönmüş
Benim aniden döndü yani döndüğünü hissettim belime korkunç bir ağrı girdi meğer bebek dönmüş yoksa makat gelişti şimdiye kadar doktorunun verdiği egzersize devam et bakalım olmazsa mecburen sezeryana alırlar.Egzersiz verdi doktor ona başladım. Başka yapabileceğim bişey var mı bilmiyorum