- 27 Kasım 2023
- 160
- 160
- 32
- Konu Sahibi palm angels
- #32.121
Canım hiç üzülme birkaç gündür benim bebeğim de gaz sancısından kıvranıyor annemle eşimi dün gece bebeğe mama hazırlarken yakaladım dediğin gibi bez sayısı kilo alımı iyi ama tutturdular çocuk aç diye ağlıyomuş çocuğu kaptığım gibi odaya geçtim sinirimden. Mama çocuğu ağırlaştırıyor bide gazını daha kötü yapıyor sindirimi daha zor anne sütüne göre eğer mamaya ihtiyaç yoksa verme boş yere. Bugün biz doktora gittik gaz için damla verdiler kolik dedi direk hatta aklında olsun seninde moralini hiç bozma hepsi normalmiş bu durumların.Kızlar merhaba biraz moralim bozuk bebek bazen kakasını yaparken gün içinde gaz biriktiği için hırçınlaşıyor günde bir kere yapıyor bunu eşim de bugün üstüne mama verdim daha rahat yapar belki diye diye mama verince çocuğa ağırlık çöktü eşik acmis bak demek dedi ne alaka dedim gün icinde hic yapmıyor tamam hayatım sütün besliyor tamam diye bir cikis yapti kırıldım bende ananesi falan aç galiba bu cocuk diyor aglayinca hrmen dedim oyle seymi soylenir lohusa insana zaten yeni adapte oluyorum emzirmeye özeniyorum senin isine gelmedi bu laf alındigina göre dedi daha da üzüldüm tabi ki evladim ac mi diye düşünürüm..Bez sayısı iyi kilo almış günde 2 kere mama verdim sarılık geçene kadar diye o kadar sıktığımda fiskiyor süt .. çok yazdım ama kırıldım dert Yanayım dedim