- 11 Eylül 2023
- 560
- 311
- 35
-
- Konu Sahibi palm angels
- #31.901
Rabbim bı avazda kurtarsin inşallah canımKızlar dualarınızı eksik etmeyin 38+0 ı'm biraz düzenli sancım çıktı açılmam da varmış suni sancı ile doğuma alacaklar kolay doğumlarımız olsun inşallah
Gözün aydın canım ne güzel bir doğum hikayesi maşallah normal doğum bekleyen annişlere moral oldun38+0 olarak doğum yaptım. Sabah nişan geldi ağrı sızı yoktu ama yinede hastaneye gittim nst de sancı çıkmadı geri gönderdiler eve dönerken kasılmalar başladı öğlen sonuna doğruda karnımın altından ağrılar saat23e kadar dayandım hastaneye vardiktan 1 saat sonrada normal doğum olarak doğdu çok şükür yanımda uyuyor. Darısı doğum yapacaklara inşallah kolayca doğum yaparsınız
Su gibi olsun doğumun canım bi avazda inşallahKızlar dualarınızı eksik etmeyin 38+0 ı'm biraz düzenli sancım çıktı açılmam da varmış suni sancı ile doğuma alacaklar kolay doğumlarımız olsun inşallah
Rabbim kolay kurtarsın, sağlıkla kavuşun inşallahKızlar dualarınızı eksik etmeyin 38+0 ı'm biraz düzenli sancım çıktı açılmam da varmış suni sancı ile doğuma alacaklar kolay doğumlarımız olsun inşallah
Hiç korkma canım, bende spinal sezaryan oldum o ana şahit olmak çok başka o ilk temas, ilk aglamayi duymak çok başkaSelam kızlar yarın 15:00 spinal sezaryen olcam ilk doğumum çok korkuyorumvar mı güzel hikaye
Aynısı ben de de var canım sürekli ağlak moddayımLohusalık beni çok kötü etkiledi ya senin de öyle mi?? Sürekli ağlama halindeyim modum düşük eşimi canından bezdirdim
5dakikada bir gelene kadar bekledim evde dolaşarak derin derin nefes alarak. Hastaneye gittiğimde de 4cm açıklık vardı hemen suyumu patlattılar 1 saattin içinde de doğmuş oldu. Doktor faktörü de çok önemliEvde baya dayanmişşin ozaman sancilara
Maşallah sağlıkla büyütün38+0 olarak doğum yaptım. Sabah nişan geldi ağrı sızı yoktu ama yinede hastaneye gittim nst de sancı çıkmadı geri gönderdiler eve dönerken kasılmalar başladı öğlen sonuna doğruda karnımın altından ağrılar saat23e kadar dayandım hastaneye vardiktan 1 saat sonrada normal doğum olarak doğdu çok şükür yanımda uyuyor. Darısı doğum yapacaklara inşallah kolayca doğum yaparsınız
Bugün benim de kontrol günüm 1 buçukta bakalım gün verecek miKızlar ben yine kontrole sezaryen olup yatiştan bir gun önce tekrar kontrole çagirilan oldumu ya
walla güzel olmuş çok hizli ilerlemiş açilma,ilk dogumumda 3 cm aciklik vardi benimde hastaneye gittigimde ama bi 12 saat sürmüştü ,ins bunda seninki gibi kisa surede olur:) 2.ci mi ilk mi senin5dakikada bir gelene kadar bekledim evde dolaşarak derin derin nefes alarak. Hastaneye gittiğimde de 4cm açıklık vardı hemen suyumu patlattılar 1 saattin içinde de doğmuş oldu. Doktor faktörü de çok önemli
Dogum sancisi düzenli geliyo canim 5 dk 1Merhabalar kızlar 37+5 deyim ilk gebeligim sabaha karşı adet sancısı tarzında ağrılarım oldu belim de çok ağrıdı. Yalancı sancılar mıdır yoksa dogum yakın mı sizce tecrübesi olan var mı
Günümüz haftamız aynı benimde adet ağrıları gibi ağrım var bakalım ne olacakMerhabalar kızlar 37+5 deyim ilk gebeligim sabaha karşı adet sancısı tarzında ağrılarım oldu belim de çok ağrıdı. Yalancı sancılar mıdır yoksa dogum yakın mı sizce tecrübesi olan var mı
Çarşamba günü kontrolüm var cati muayenesi yapılacak dediğiniz gibi bakalım nasıl ilerleyecek süreçGünümüz haftamız aynı benimde adet ağrıları gibi ağrım var bakalım ne olacak
Merhaba çekim gücü hala aynı mı acabaBence süt sağma makinası şart kızlar, bebek Emse bile sağmak gerekiyor ve Sağdıkça süt geliyor. Ben almasaydım mahvolmuştum. Lansinoh almıştım tekli çok çok memnunum tek sorunu elektrikle çalışması. Hemen internetten sütyenin içine koyulanlardan sipariş verdim bi tane. (Bebebao marka hemen geldi o da çok iyi) Şimdi aynı anda sağım yapıyorum.