- Konu Sahibi palm angels
- #31.921
Kızlar selam hâlâ doğuramayanlardanım2 gündür sürekli sağ tarafım bel kalça arası ağrı çekiyorum yürüyüşümü etkiliyor, akıntım arttı karın ağrısı da bazen oluyor acile gitsem mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım canım nasıl yaniMerhaba çekim gücü hala aynı mı acaba
İlk gebelikte 5. Gündü bir de 40. Gün. Bu defa da 5.inde ve 40 ında gideceğim inşallahKızlar sezeryan sonrası ilk kontrolünüz ne zaman oldu
Aklında kalacaksa gitmende fayda var. En azından endişen geçerKızlar selam hâlâ doğuramayanlardanım2 gündür sürekli sağ tarafım bel kalça arası ağrı çekiyorum yürüyüşümü etkiliyor, akıntım arttı karın ağrısı da bazen oluyor acile gitsem mi
Ay bende öyleyim tam 2 gündür sağ tarafta aynı şeyleri hissediyorum.Beyazıms/ şeffaf akıntım da çok.acile gittim idrar nst temiz.Ama benim daha var haftam.Siz 38 falansanız gidin mutlakaKızlar selam hâlâ doğuramayanlardanım2 gündür sürekli sağ tarafım bel kalça arası ağrı çekiyorum yürüyüşümü etkiliyor, akıntım arttı karın ağrısı da bazen oluyor acile gitsem mi
Ya sıkıldım artık gerçek mi yalan mı bel fıtığı olduö sanki normalde yoktu öyle bir sorunum yamuk yumuk yürüyorumAklında kalacaksa gitmende fayda var. En azından endişen geçer
Allah yardımcımız olsun yalancı sancılar süründürüyor vallaAy bende öyleyim tam 2 gündür sağ tarafta aynı şeyleri hissediyorum.Beyazıms/ şeffaf akıntım da çok.acile gittim idrar nst temiz.Ama benim daha var haftam.Siz 38 falansanız gidin mutlaka
Taşınabilir göğüs pompası almışsın onu soruyor bence. Bende merak ettim memnun musun hangi siteden aldın. Ben aldım e bebek bozuk geldi iadede sıkıntı yaşatıyorlarAnlamadım canım nasıl yani
Sizinde vajina kemikleriniz ağrıyo mu çatı kemiği deniyor sanırım.böyle bir ağrı yok bacağımın arasında yastık yatıyorum.Allah yardımcımız olsun yalancı sancılar süründürüyor valla
Canım tıpatıp aynıyızz bana perşembe günü devletteki doktor 1 cm açılmam olduğunu da söyledi bi de. Bu gece kalça ve leğen kemiği ağrısından uyuyamadım kasık ağrısı yürüyüşümü etkiliyor beyaz akıntım çok arttı ve idrar temiz hiçbişey yok. Yarın kontrolüm olduğu için ve düzenli sancım olmadığı için duruyorum gitmedim doktoraKızlar selam hâlâ doğuramayanlardanım2 gündür sürekli sağ tarafım bel kalça arası ağrı çekiyorum yürüyüşümü etkiliyor, akıntım arttı karın ağrısı da bazen oluyor acile gitsem mi
Evet canım çok ağrıyor özellikle oturduğum yattığım yerden doğrulurkenSizinde vajina kemikleriniz ağrıyo mu çatı kemiği deniyor sanırım.böyle bir ağrı yok bacağımın arasında yastık yatıyorum.
Kaç haftaydı seninki?benim 38+2 gitmeyeyim madem ya valla parol falan içicem belki iyi gelir.. gerçeğe dönmesi ümidiyle sabredeyim bakalımCanım tıpatıp aynıyızz bana perşembe günü devletteki doktor 1 cm açılmam olduğunu da söyledi bi de. Bu gece kalça ve leğen kemiği ağrısından uyuyamadım kasık ağrısı yürüyüşümü etkiliyor beyaz akıntım çok arttı ve idrar temiz hiçbişey yok. Yarın kontrolüm olduğu için ve düzenli sancım olmadığı için duruyorum gitmedim doktora
Evet canım çok ağrıyor özellikle oturduğum yattığım yerden doğrulurken
ben de böyle ağrıdan uyuyamıyorum tuvalete zar zor gidiyorum bacaklarım ayrılacak.Açılma mı oluyo diye korktum randevum da perşembe gidince haber ver canım bize de.Canım tıpatıp aynıyızz bana perşembe günü devletteki doktor 1 cm açılmam olduğunu da söyledi bi de. Bu gece kalça ve leğen kemiği ağrısından uyuyamadım kasık ağrısı yürüyüşümü etkiliyor beyaz akıntım çok arttı ve idrar temiz hiçbişey yok. Yarın kontrolüm olduğu için ve düzenli sancım olmadığı için duruyorum gitmedim doktora
canim o doguma yakin oluyo danki,ilk dogumumda boyle vajinamda bi baski hissediyodum 1-2 gun oncesiSizinde vajina kemikleriniz ağrıyo mu çatı kemiği deniyor sanırım.böyle bir ağrı yok bacağımın arasında yastık yatıyorum.
Korkmaya başladım.nişan vs yok. yumurta akı gibi akıntı var.Vajinamda batma var.bakalım valla belden vurur diyorlar bende ona güveniyorum.daha 36+3 ama bebek önde gidiyo belli olmazcanim o doguma yakin oluyo danki,ilk dogumumda boyle vajinamda bi baski hissediyodum 1-2 gun oncesi
40. Gün çağırdı doktorumKızlar sezeryan sonrası ilk kontrolünüz ne zaman oldu
Bende 38+3oldum aynıyız normal mi düşünüyorsunuzKaç haftaydı seninki?benim 38+2 gitmeyeyim madem ya valla parol falan içicem belki iyi gelir.. gerçeğe dönmesi ümidiyle sabredeyim bakalım
Süt sağma nınAnlamadım canım nasıl yani