- 23 Kasım 2023
- 125
- 189
- 35
-
- Konu Sahibi palm angels
- #31.881
Öğlen sonu sancılar başladı geceye 4dakikaya bir düşünce gittim şükür 1 saat içinde doğduMagnezyum ve bol sunişan geldikten 1 hafta sonra falan da doğum başlayabiliyo belki şimdiki kasılmalar hazırlık kasilmasidir. Bebeğe söylemek lazım 2 güncük daha takılsın oralarda
Aaaa çok sevindim hayırlı olsun canım minnoşun abla oldu38+0 olarak doğum yaptım. Sabah nişan geldi ağrı sızı yoktu ama yinede hastaneye gittim nst de sancı çıkmadı geri gönderdiler eve dönerken kasılmalar başladı öğlen sonuna doğruda karnımın altından ağrılar saat23e kadar dayandım hastaneye vardiktan 1 saat sonrada normal doğum olarak doğdu çok şükür yanımda uyuyor. Darısı doğum yapacaklara inşallah kolayca doğum yaparsınız
Sagolasin canımAaaa çok sevindim hayırlı olsun canım minnoşun abla oldugöğşen hoca yoktu diye biliyorum nasıl oldu doğum
Benm o olmadi ama gece 4 ten beri regl agrisi gibi agrm var uyuyamiyorm. Erken gelmeseler barikizlar bugun gögüs uçlarim sizliyor ,dogumun yaklaştiginin belirtisi olabilir mi var mi yaşayan bu durumu doguranlardan
Gözün aydın canım38+0 olarak doğum yaptım. Sabah nişan geldi ağrı sızı yoktu ama yinede hastaneye gittim nst de sancı çıkmadı geri gönderdiler eve dönerken kasılmalar başladı öğlen sonuna doğruda karnımın altından ağrılar saat23e kadar dayandım hastaneye vardiktan 1 saat sonrada normal doğum olarak doğdu çok şükür yanımda uyuyor. Darısı doğum yapacaklara inşallah kolayca doğum yaparsınız
Harika haber, sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah38+0 olarak doğum yaptım. Sabah nişan geldi ağrı sızı yoktu ama yinede hastaneye gittim nst de sancı çıkmadı geri gönderdiler eve dönerken kasılmalar başladı öğlen sonuna doğruda karnımın altından ağrılar saat23e kadar dayandım hastaneye vardiktan 1 saat sonrada normal doğum olarak doğdu çok şükür yanımda uyuyor. Darısı doğum yapacaklara inşallah kolayca doğum yaparsınız
Perşembe sezeryan olacağım. Geçen hafta pazartesi son kontrole gittim. Arada 8 gün var Bi daha gel demedi.. Doğumda görüşürüz dediKızlar ben yine kontrole sezaryen olup yatiştan bir gun önce tekrar kontrole çagirilan oldumu ya
Çok erken degil artik senin benimle ayniydi 37. Haftaya girdikBenm o olmadi ama gece 4 ten beri regl agrisi gibi agrm var uyuyamiyorm. Erken gelmeseler bari
Evde baya dayanmişşin ozaman sancilara38+0 olarak doğum yaptım. Sabah nişan geldi ağrı sızı yoktu ama yinede hastaneye gittim nst de sancı çıkmadı geri gönderdiler eve dönerken kasılmalar başladı öğlen sonuna doğruda karnımın altından ağrılar saat23e kadar dayandım hastaneye vardiktan 1 saat sonrada normal doğum olarak doğdu çok şükür yanımda uyuyor. Darısı doğum yapacaklara inşallah kolayca doğum yaparsınız
Beni çagirdi pazartesi muane olucan dedi ve yarın yatış yine muane edecek ya acaba bebekten dolayı mı bende sokayım miPerşembe sezeryan olacağım. Geçen hafta pazartesi son kontrole gittim. Arada 8 gün var Bi daha gel demedi.. Doğumda görüşürüz dedi
Ayy hadi hayırlısı zaten bebişler günü kendi belirliyor bizim kide öyle sabırsız çıktılarBenim de az önce nişan geldi sezaryan için günü beklemicek sanırım
Gözün aydın olsun sağlıkla büyüt38+0 olarak doğum yaptım. Sabah nişan geldi ağrı sızı yoktu ama yinede hastaneye gittim nst de sancı çıkmadı geri gönderdiler eve dönerken kasılmalar başladı öğlen sonuna doğruda karnımın altından ağrılar saat23e kadar dayandım hastaneye vardiktan 1 saat sonrada normal doğum olarak doğdu çok şükür yanımda uyuyor. Darısı doğum yapacaklara inşallah kolayca doğum yaparsınız
Süper çok sevindim sağlıklı uzun ömrü olsun inşallahSagolasin canımdişini sık bekle çarşambaya kadar dedi ama bekleyemedik nöbetçi doktor girdi doğumuma pazar olduğu için benden başka kimsede yoktu daha rahat oldu
Pembe kanlı, mukus gibi bir akıntı. Çiş yaparken o da dökülmüş. Peçeteye silince gördüm. Dr uma yazdım. 37+6 bugün. Haber bekliyorumAyy hadi hayırlısı zaten bebişler günü kendi belirliyor bizim kide öyle sabırsız çıktılarhastaneye mi gidicen şimdi nasıl bir akıntı
Yaa 3 e kadar nasıl aç kalacaksınız acaba planlı sezeryanlar hep sabah saatlerinde yapılır amaSelam kızlar yarın 15:00 spinal sezaryen olcam ilk doğumum çok korkuyorumvar mı güzel hikaye
7 sinde sezeryanım var kısmetse 7 si sabahı 6 bucukta hastaneye yatışım yapılacak bir gün önce değil ama sabah çok erken saatte çağrıldımKızlar ben yine kontrole sezaryen olup yatiştan bir gun önce tekrar kontrole çagirilan oldumu ya