-
- Konu Sahibi palm angels
- #31.481
Bol su iç canım bana doktorum öyle dedi benim ayaklarım aşırı şişti doğumdan 4-5 gün sonrada indiDoğum sonrası ellerde ve ayaklarda oluşan ödemler için neler yaptınız yada bi tek ben mi yaşıyorum normal doğum yapmıştım 3 gün önce 2 dikişim var benim ellerim şişti ayaklarım şişti kafayı yicem napsam geçer acaba ya çok zorlanıyorum herhangi bisey yaparken hamileyken asla hic bi yerim ödem olmamıştı
30.haftadan beri benim bebeğin kafası da aşağıda. 40 a yaklaştık kanala girmedi hala . Kanala girmesi ayrı bir şeySelam kızlar doğum yapanlara Allah bağışlasın diyorum yapmayanlara da hayırlı doğumlarınız olsun. Eylül annelerinden geliyorum 33. Haftamdayım bebişin kafası aşağıda ama doğum kanalı ayrı birşey demek sanırım değil mi ? Ne zaman giriyor kanala ya da giriyorlarmı ne yapacağız
Ah inşallah içiyorum ama bebis de cok sık emziriyorum satılık olmaması için 1-1.5 saati bile bulmadığı oluyor çoğu zaman sanırım bende su kalmıyor ondan şişiyorum çok rahatsız edici bişey ya. Bi an önce göğüslerim terbiye olurda rahatlarım inşallah böyle baya zorlayacak beni yoksaBol su iç canım bana doktorum öyle dedi benim ayaklarım aşırı şişti doğumdan 4-5 gün sonrada indi
Bende de çıktı canım 3 tane var şu an bence hamilelikle alakalidogum yapanlar ne guzel gozunuz aydin kavustunuz ,kizlar benim boynumda ufak ufak et benleri cikti ilkndefa boyle bisi yaşiyorum,eşim taktigin kolye alerjinyapmistur diyo,ben hamilelikle alakali mi diyorum acaba.
Anladım canım hayırlısı olsun, benim dr uygun görmedi suni sancıyı aslında hep suni sancı ile doğurturuz seni diyordu ama baktı bebek yukarı çıkmış suni ile indiremeyiz dedi39+5 deyim 41.haftaya kadar gelmezse suni sancı ile başlatılacak benim . Benim bebek de kanala girmedi
Ben kullanıyorum , 10 gün kullanacakmışımKızlar ben doğum yaptım çok şükür kavuştuk bebisle pazartesi sabah oldu normal doğumdan sezeryana döndük sormak istediğim birşey var sezeryan olanlar için doğum sonrası kan sulandırıcı iğne kullanan var mı
Allahım hepimizi sağlıkla yavrularına kavuştursun. Antibiyotik başlamışlar benim oğluma da her türlü o 1 hafta bitmesi gerekiyor dediler. Çok zor bi süreçmiş gerçekten kalbim paramparça oluyorİyi düşün iyi olsun kuzum ben hep hemen çıkacak diye umut ettim doktor bizede 2-3 hafta kalır dedi ve benim kızımı doğar doğmaz entube ettiler nefes alamıyordu ama düzeldi çok şükür 10 gün kaldı solunumu düzelince verdiler
Daha 33.haftada değil misin canimAnladım canım hayırlısı olsun, benim dr uygun görmedi suni sancıyı aslında hep suni sancı ile doğurturuz seni diyordu ama baktı bebek yukarı çıkmış suni ile indiremeyiz dedi
Ben 37. haftadayim bebek kanalda değil ve gayet normal buldular hem ebe hem doktor. Bebekler normal şartlarda 39-41 arası gelmeye programlılar yani daha vakitleri varSelam kızlar doğum yapanlara Allah bağışlasın diyorum yapmayanlara da hayırlı doğumlarınız olsun. Eylül annelerinden geliyorum 33. Haftamdayım bebişin kafası aşağıda ama doğum kanalı ayrı birşey demek sanırım değil mi ? Ne zaman giriyor kanala ya da giriyorlarmı ne yapacağız
Ah canım Allah yardımcın olsun. Ben tek cocukta bile ne kadar zorlandım seni tahmin edemiyorum bileAh 3 çocukla uzanmak ve bacaklarimi uzatmak hayal gibi bişey benim içingece bile yorgunluktan bebeğin üzerine yatmayayim diye oturarak emziriyorum çoğu zamanda oturarak geceyi bitiriyorum malesef sağlıklı olsunlar bunlar hiç sorun değil ama vücut sinyal verince insan napcagini sapıtıyor☺
Ay benim de alt komşum doğum yaptı canım kırklarınız karışmasın bizde öyle derler. söyleyeyim dedim ben inanırım böyle şeylereAy doğumlar artmış ne güzel ya heyecanlandım benbizim karşı komşu da bugün doğum yaptı aynı haftadaydık. 5 ağustosta kontrol var bakalım gün verecek mi doktor
maşallahİyi düşün iyi olsun kuzum ben hep hemen çıkacak diye umut ettim doktor bizede 2-3 hafta kalır dedi ve benim kızımı doğar doğmaz entube ettiler nefes alamıyordu ama düzeldi çok şükür 10 gün kaldı solunumu düzelince verdiler
40. Haftadayım benDaha 33.haftada değil misin canim
Ben de öyle hissediyorum gerçekten, neden öyle oldu acaba?Kızlar bugün karnım gevşemiş gibi hissediyorum sanki yumuşak dokununca eskisi kadar sert değil özellikle mide kısmım
Hiç bilmiyorum anlayamadım neyin belirtisi olduğunu pekBen de öyle hissediyorum gerçekten, neden öyle oldu acaba?