- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
-
- Konu Sahibi palm angels
- #31.101
Sancılarım saatte 1 di şuan 40 dk bir geliyor şiddetli bir şekilde vuruyor bir anda 40 50 saniye civarı sürüyor ve geçiyor doktorum 10 dk bı sıklaşınca gel dedi
Göğüslerim çok acıyor bebek boşaltamıyor ki sağmasam nasıl olacak ?Ben de gurbetteyim o psikolojiyi anlıyorum. Bir de hamilelikten dolayı iyice duygusal olduk. Ben az önce ya bebeğim başkasını daha çok severse diye ağladım
Ben sağmıyorum artık. Sence neden gerekli ? Bana sadece emzir dedi..
Gözünüz aydın canım. Stres yapma zamanla artar sütün merak etmeKızlar dün doğum yaptım çok şükür bebek de iyi ben de iyiyiz. Sezeryan oldu bebis 3.600 doğdu kilosu iyi masallah ama sütüm çok çok az geliyor mama desteğine başladık memenin ordan şırıngayla nasıl artacak çok üzülüyorum.
Sağlıkla gelsinnn hadi inşallahKızlar benim düzenli sancılarım çıktı 5 dk 1 ama 1 cm açılmam var henüz o yüzden eve gelmek istedim açılmanın hızlanması için önerileriniz var mı
ayyyh geliyo bebiiis saglikla al kucagina insallaaaahKızlar benim düzenli sancılarım çıktı 5 dk 1 ama 1 cm açılmam var henüz o yüzden eve gelmek istedim açılmanın hızlanması için önerileriniz var mı
Benimkiler sağmayı bıraktığımdan beri acımıyor.. süt mü bitti acaba ya? Bugün sağıp kontrol edeyim en iyisiGöğüslerim çok acıyor bebek boşaltamıyor ki sağmasam nasıl olacak ?
Hadi hayırlısı canım. Kolaylıkla sağlıklı doğumlar dilerim canımSancılarım saatte 1 di şuan 40 dk bir geliyor şiddetli bir şekilde vuruyor bir anda 40 50 saniye civarı sürüyor ve geçiyor doktorum 10 dk bı sıklaşınca gel dedi
Benim daha günüm belli bile değil yarın devlet ne diyecek bakalımSıkın disinizi geriye kalan kızlarAğustosa az kaldı
Benim de kontrol yarın. Geçen doktor bana 39.da sezaryen yapıyoruz dediBenim daha günüm belli bile değil yarın devlet ne diyecek bakalım
Ben 3 saati geçtiğimde bile öyle acıyor ki. Geçen hafta bebişi kontrole götürdük işimizde uzun sürdü onu emzirdim ama sağım yapamadım eve bi geldik üstümü bile çıkartamıyorum kolumu kaldıramıyordum mahvoldumBenimkiler sağmayı bıraktığımdan beri acımıyor.. süt mü bitti acaba ya? Bugün sağıp kontrol edeyim en iyisi
Hayırlısı ile gelsinler yaaa çok bekledikBenim de kontrol yarın. Geçen doktor bana 39.da sezaryen yapıyoruz dedi
İlk doğum olduğu için anlam veremiyorum da acaba diyorum gerçekten doğum sancısı mı bu bir an gelir sonra geçince birşey yokmuş gibi oluyorAy hadi gözün aydın cnm inşallah sorunsuz bir şekilde ilerler süreç
Aynen canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHayırlısı ile gelsinler yaaa çok bekledik
Benim daha günüm belli bile değil yarın devlet ne diyecek bakalım
Kızlar benim düzenli sancılarım çıktı 5 dk 1 ama 1 cm açılmam var henüz o yüzden eve gelmek istedim açılmanın hızlanması için önerileriniz var mı
İlk doğum olduğu için anlam veremiyorum da acaba diyorum gerçekten doğum sancısı mı bu bir an gelir sonra geçince birşey yokmuş gibi oluyor
İyiyim canım çok şükür toparlandım. sağol düşündüğün içinpalm angels nasıl oldun canım daha iyi misin?
Amin canım yaaa inşallah içimde hem sevinç hemde heyecan var acayip hal içindeyim resmenAy hadi hayırlı haberler al cnm benimde 6 ağustosta kontrol ama 31 temmuzda perinatolojide kordon var ya boynunda önlem amaçlı orayada gidiyorum