- 29 Temmuz 2021
- 1.761
- 2.264
- Konu Sahibi palm angels
- #29.101
Bir an evvel kucağına alırsın inşallah sağlıkla2500 demişti dün doktor canım 2330 gram 47 cm doğdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir an evvel kucağına alırsın inşallah sağlıkla2500 demişti dün doktor canım 2330 gram 47 cm doğdu
gözün aydınKızlar anca kendime gelebildim çok şükür kızım doğdu ama kuvezde alındı solunum sıkıntısından ama durumu iyi çok şükür benimde ağrılarım var şu an için haber vereyim dedim
Kız ağzını hayra aç vakitli gelsin sende sabırsızsın sanırımBakalım sırada kim var bu haftayı böyle bitirir miyiz sürpriz bir bebiş gelir mi ben kendimden şüpheleniyorum nedense içime haftaya doğuracakmışım gibi gelmeye başladı
Ay 37+0 oluyorum yarın tamam zaten bundan sonra gelse de olur dışarda da büyür çok bunaldım yaaa sıcaklar ağırlık zorlandımKız ağzını hayra aç vakitli gelsin sende sabırsızsın sanırım
Muhtemelen evet bu konuda bilgi verilmedi bana ama öyle tahmin ediyorum ben de. Doktor sadece ameliyat sırasında bağlicam dedi. Ama eşinle de konuş dedi eşin rızası önemliymişBu baglatmayi sezeryan kağıdını imzalarken mi yapıyoruz acaba yoksa önceden mi bilgin varmı canım benimde dördüncü sezeryan nasipse bağlatmak istiyorum
Canım bana doktorum bebeğin hareketleri azaldığında hemen gel, doğumu baslatabiliriz duruma göre o yüzden hareketleri azabilir dedi. Tedirgin olma, küçük hareketler ettiği için hissetmeyebilirsin ama acile gorunmende fayda varKızlar bebeğimin hareketlerini bugün hiç hissetmedim ben gibi olan var mı acaba acile gidip gözükeyim diyorum
Canım acele etme sende çok sabırsızsın sanki sağlıkla gelsin de zamanının çokta önemi yok, grup olarak çok şükür sıkıntılı haftaları atlattıkBakalım sırada kim var bu haftayı böyle bitirir miyiz sürpriz bir bebiş gelir mi ben kendimden şüpheleniyorum nedense içime haftaya doğuracakmışım gibi gelmeye başladı
Ben doğurmak istemiiyorummmBakalım sırada kim var bu haftayı böyle bitirir miyiz sürpriz bir bebiş gelir mi ben kendimden şüpheleniyorum nedense içime haftaya doğuracakmışım gibi gelmeye başladı
Zaten günün az kalmış olabilir yaniBakalım sırada kim var bu haftayı böyle bitirir miyiz sürpriz bir bebiş gelir mi ben kendimden şüpheleniyorum nedense içime haftaya doğuracakmışım gibi gelmeye başladı
Eşlere kalsa hiç baglatmayin derler canımMuhtemelen evet bu konuda bilgi verilmedi bana ama öyle tahmin ediyorum ben de. Doktor sadece ameliyat sırasında bağlicam dedi. Ama eşinle de konuş dedi eşin rızası önemliymiş
Benimkiler de evleri yakın ama getirmelerini istemiyorum çocuklarla onların yemek zevki bambaşka ve çok iç içe oluyoruz. Ya onlar bizde ya biz onlarda aile hayatı kalmıyor bende istemiyorum yemek kendim yapıyorum hepSıcaklardan ben de çok bunaldım. Mutfağım cehennem sıcağı yemek yapamıyorum,dışardan da bu sıcakta riskli geliyor yemek söylemek.eşim 8-9 da geliyo,tüm aile yakın ama 1 tabak yemek getiren yok. ben de istemiyorum.Bunları düşünüp ağladım az önce
Çok geçmiş olsun canım gözün aydın inşallah hayırlısıyla bir an önce kavuşursunuzKızlar anca kendime gelebildim çok şükür kızım doğdu ama kuvezde alındı solunum sıkıntısından ama durumu iyi çok şükür benimde ağrılarım var şu an için haber vereyim dedim
Cok sevindim gozun aydin bebegi kap kacir ordan evinizeKızlarrrr taburcu oluyoruz
Hayırlı uğurlu geçmişler olsun inşallahKızlar anca kendime gelebildim çok şükür kızım doğdu ama kuvezde alındı solunum sıkıntısından ama durumu iyi çok şükür benimde ağrılarım var şu an için haber vereyim dedim
Hiç hissetmediyseniz gidin benceKızlar bebeğimin hareketlerini bugün hiç hissetmedim ben gibi olan var mı acaba acile gidip gözükeyim diyorum
Ayyy maşallah o zaman bende bugün baya kötü oldum Allah'tan ablam ve yeğenim vardı yanımda yoksa bayılıp kalacağım diye çok korktumAy 37+0 oluyorum yarın tamam zaten bundan sonra gelse de olur dışarda da büyür çok bunaldım yaaa sıcaklar ağırlık zorlandım
Bir an önce kavuşursunuz inşallah. Gözünüz aydın.Kızlar anca kendime gelebildim çok şükür kızım doğdu ama kuvezde alındı solunum sıkıntısından ama durumu iyi çok şükür benimde ağrılarım var şu an için haber vereyim dedim