2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Anladım canım sağlıkla kavuş bebeğine ben de eskişehir şehir hastanesine gidiyorum. Doktor'un hangisiydi . Benim de doğumum orda olcak Allah'ın izniyle o yüzden. Acıbademe geçeceksin yoksa orda mı doğum planlandı canım aslında şehir hastanesi güzel bence.

35+1 deyim. Suyum sızıyordu 2 günde bir serum yiyordum. Bugün hareketleri azalınca yine serum için geldim seruma rağmen hareketlenmedi. Almamız gerekiyor dediler şimdi yatışım oldu
Aa aynı haftadaymışsız. Sağlıkla kavuşun inşallah canım korkma stres yapma haftası iyi ☺

Ben iki anesteziyi de tatmış biri olarak spinali tercih ederim anne ve bebek için de doktorlarlar pek geneli önermiyor zaten. Ciğer geliştirici iğne yaparlar korkma canım. Aslında biraz daha dursun diye serum vs de yapıyorlardı. Doktorlar daha iyi biliyor gerçi. Stres yapma inşallah bebeğini sağ salim alıcaksın kucağına.

amin canım inşallah normalde burada takipli değilim canım burada isteğe bağlı sezaryen olmuyor ondan çıkmak istedim ben normal doğumdan çok korkuyorum yapamam yani bide suni sancı falan verilecek 37 de alınacak çünkü bebeğim o yüzden çıkmak zorundayım

Çok yorulduğun günler bel ve kasık ağrısı normal aslında ama yine de için rahat etsin istersen bir doktora görün

35+1 deyim. Suyum sızıyordu 2 günde bir serum yiyordum. Bugün hareketleri azalınca yine serum için geldim seruma rağmen hareketlenmedi. Almamız gerekiyor dediler şimdi yatışım oldu
Görümcem de aynı şekilde seninle aynı günde su sızmasından ani doğurdu. Hiç sorunsuz geçti hemen de toparlandılar canım hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…