- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi palm angels
- #27.501
Doğum gerçekleşti mi canım çok şükür bebek küveze aldimi kaç kilo doğduKızlar ben çıktım şükür bebek de iyi. Allah hepimize su gibi sorunsuz doğumlar versin. Sağlıkla kavuşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum gerçekleşti mi canım çok şükür bebek küveze aldimi kaç kilo doğduKızlar ben çıktım şükür bebek de iyi. Allah hepimize su gibi sorunsuz doğumlar versin. Sağlıkla kavuşalım
Analı babalı büyütsün Rabbim kaç kilo doğdu gözünüz aydınKızlar ben çıktım şükür bebek de iyi. Allah hepimize su gibi sorunsuz doğumlar versin. Sağlıkla kavuşalım
Çok sevindim canım gözün aydın olsunKızlar ben çıktım şükür bebek de iyi. Allah hepimize su gibi sorunsuz doğumlar versin. Sağlıkla kavuşalım
Kuzum benim insallah en kısa zamanda annesinin koynunda beslenecekHala hortumla, bugün sordum denemişler ama emme refleksi çok zayıf dediler
İnşallah yavrum iyi olsun yeter kiKuzum benim insallah en kısa zamanda annesinin koynunda beslenecek
hic sanmam benimki 4 aydir solda gidim donmedi haraket etmedi yerini sevmis oglusum doktorda hic bi problem gormedi guzel yer bulmus kendine dediYa kızlar bişey sorucam benim bebeğim sürekli sağ tarafimda sol tarafım sanki bomboş bütün bedenini sağ tarafıma toplamış gibi günlerdir böyle bı problemmi var benmi ehvam yapiyorum harketleride hep sağda
Gözünüz aydın canımmKızlar ben çıktım şükür bebek de iyi. Allah hepimize su gibi sorunsuz doğumlar versin. Sağlıkla kavuşalım
Harikaaa maşallah. Güzel haberlere ihtiyacımız vardı. Tebrik ederim. Analı babalı sağlıkla büyütün inşallahKızlar ben çıktım şükür bebek de iyi. Allah hepimize su gibi sorunsuz doğumlar versin. Sağlıkla kavuşalım
Ayy maşallah ne güzel haber Bize de moral olsunKızlar ben çıktım şükür bebek de iyi. Allah hepimize su gibi sorunsuz doğumlar versin. Sağlıkla kavuşalım
Hadi gözün aydın olsun canım.kendini toplayınca detayları anlat bizeKızlar ben çıktım şükür bebek de iyi. Allah hepimize su gibi sorunsuz doğumlar versin. Sağlıkla kavuşalım
Kızlar benim bebiş hayla hickiriyor uzun sürdü yaaKızlar benim bebişi yine hıçkırık tutu karnım bu beş dk dir hopluyor bu aralar çok sık oluyor bu sıkıntı değil dimi kizlar
Yaa benimde öyle ama sol tarafım yumuşak ve boş seninde öylemi pekiihic sanmam benimki 4 aydir solda gidim donmedi haraket etmedi yerini sevmis oglusum doktorda hic bi problem gormedi guzel yer bulmus kendine dedi
aynen oyle hele bazen boyle soldan kendini cikartiyo ozaman iyice sert oluyo boyle gobegim yamuk kubbe gibi duruyo sjsjsjsYaa benimde öyle ama sol tarafım yumuşak ve boş seninde öylemi pekii
Rabbim saglikla kavuştursun bebegine sende kendine dikkat et hersey yoluna girecek haftan da küçük degil simddien hayırlı olsun gecmis olsun35+1 deyim. Suyum sızıyordu 2 günde bir serum yiyordum. Bugün hareketleri azalınca yine serum için geldim seruma rağmen hareketlenmedi. Almamız gerekiyor dediler şimdi yatışım oldu
Amin allah razi olsun nasilsiniz peki bebek nasıl inşallah hersey yolundadirKızlar ben çıktım şükür bebek de iyi. Allah hepimize su gibi sorunsuz doğumlar versin. Sağlıkla kavuşalım
cok sukur canim allah saglikla anali babali buyutsunKızlar ben çıktım şükür bebek de iyi. Allah hepimize su gibi sorunsuz doğumlar versin. Sağlıkla kavuşalım
Bendede çok sık olmaya başladım canım genelde kursagi büyüyor derler acaba bizim bebislerindemi büyüyorKızlar benim bebişi yine hıçkırık tutu karnım bu beş dk dir hopluyor bu aralar çok sık oluyor bu sıkıntı değil dimi kizlar
Valla benim 30 Ağustos gösteriyor uygulama filan ama ben 30 temmuzu görsem sukredicemKızlar biz grubu Ağustos anneleri diye.kurduk ama galiba hepimiz temmuzda.dogurcaz bakalım Hangi annelerimiz Ağustos'ta doğuracak