- Konu Sahibi palm angels
- #25.881
Canım Allah nasip ederse bir kaç güne yanında olacak kuzun .sütünde geliyormuş şifa oluyordur ona.Sen kendini topla dinlen gelince belki vaktin olmayabilir o kadarHala durumu aynı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allah nasip ederse bir kaç güne yanında olacak kuzun .sütünde geliyormuş şifa oluyordur ona.Sen kendini topla dinlen gelince belki vaktin olmayabilir o kadarHala durumu aynı canım
ben sürekli yaşıyorum canım normal galiba ya. hatta şöyle, ne tarafa dönersem bebek o tarafa doğru toplanıyor ve karnım da sertleşiyor o bölgede. su iç bolca ve biraz rahatlat vücudunuKızlar, karın sertleşmesi yaşıyorum sanki bebek toplanıyor gibi karnıma dokunuyorum aşırı sert. Bu da bir kasılma şeklimi oluyor acaba??
ben sürekli yaşıyorum canım normal galiba ya. hatta şöyle, ne tarafa dönersem bebek o tarafa doğru toplanıyor ve karnım da sertleşiyor o bölgede. su iç bolca ve biraz rahatlat vücudunu
biraz sarsılacak bence benimki, çünkü önündeki suyu doldurmak için bile anneee diye beni çağıran bir çocuk yetişemeyeceğim kesin.Ben de üzülüyorum. 1.5 yaşında kızım. Oyun bekliyor, sarıl koştur istiyor, parka çıkarmak istiyorum peşinden koşamıyorum. Bebek gelince daha çok sarsılmaz inşallah diye dua ediyorum.
ay geçmiş olsun , panik atak stres gibi sebeplerden yükseldiyse söyleseydin dra canm geçici durum sonuçtaEvde ölçtüm 14/10 çıktı birden panik atak geçirdim dahada yükseldi 16/9 oldu hemen acile geldim ölçe ölçe yükselttim resmen gerçekten
kontrollerin arası baya azmış belki hızlanır kilo alımı da o arada , kaç haftalık olmuştunbugün kontrolüm vardı, bebeğin kilo alımı yavaşlamış. 16 temmuz için doğum planladı, kontrolleri haftada 2 güne çıkardı. Sağ salim doğsun şu bebeler
tinylamb co sayfasında pamuklu ve uygun çarşaflar var. chiccodan almıştım ama önce görseydim oradan alırdım. nevresim yastık kılıfı almadımKizlar park yatak icin nevresim takimi almam lazm. Aldnz mi acaba . Nerden baksam. Pamugu guzel yumusak terletmeyen bir sey
evet çabuk geçse de koklasak seninle aynıymış son adetimiz az arayla gelirlerBen bugün 34+0ım şaka maka 35. haftama ulaştım 37den sonra gelmesi normal kabul ediliyor. Ayy çok az kaldı çok her şey hazır ama ben doğuma hazır değilim. O gün hemen geçse de bir uyansam kucağımda olsa.
ben de duygusallaşıyorum inşallah bana birşey olmaz moduna giriyorum bazen. doğuma giderken bizimle gelecekYa kızlar 2.ya da 3. Çocuğuna doğum yapıcak anneler de aynı hissiyatta mıdır bilmiyorum.Ama 9 yaşında kızım var doğuma girmek onu bırakmak çok zor geliyor. O doğuma gitme anını düşünüp düşünüp ağlıyorum.Bi değişik oldum zaten paikolojik olarak.Siz de böyle misiniz?
ben de utanmasam bugün 38 için tarih mi ayarlasak dicektim dra hemen kavuşmak istiyorumben 38 haftada doğurmak istiyorum valla zaten normal yapamıcam.
olsun kullanıyorlar her türlü zıbınsız olmuyor yaz kış3-6 yine iyi canım ben hep 6. Aydan başlamışım nedense şimdi yeni yarım kollu 0-3 zıbınlar aldım
son adete göre mi 38 ultrasona göre mi dedi senin dr canm ?Ben daha bu konuyu konuşmadım . Yaşım sebebiyle bir şey söylemediler ama beneğim biraz önden gidiyor bu şekilde devam ederse doğumu 38’e gelmeden başlatma ihtimali var dediler. Ayın 1’inde özeldeki yani asıl doğumumu yapacak doktorumla görüşmem var, o zaman asıl doğumu konuşacağız . Ben epidural ile normal doğum istiyorum ama en önemlisi ikimiz için de en iyisi nasılsa öyle olsun :)
34+5 bugün, 2100 gram şu an bebek. Maksimum 2500 doğar dedi ki o kadar doğmaz diye düşünüyorumbiraz sarsılacak bence benimki, çünkü önündeki suyu doldurmak için bile anneee diye beni çağıran bir çocuk yetişemeyeceğim kesin.
ay geçmiş olsun , panik atak stres gibi sebeplerden yükseldiyse söyleseydin dra canm geçici durum sonuçta
kontrollerin arası baya azmış belki hızlanır kilo alımı da o arada , kaç haftalık olmuştun
tinylamb co sayfasında pamuklu ve uygun çarşaflar var. chiccodan almıştım ama önce görseydim oradan alırdım. nevresim yastık kılıfı almadım
evet çabuk geçse de koklasak seninle aynıymış son adetimiz az arayla gelirler
ben de duygusallaşıyorum inşallah bana birşey olmaz moduna giriyorum bazen. doğuma giderken bizimle gelecek
ben de utanmasam bugün 38 için tarih mi ayarlasak dicektim dra hemen kavuşmak istiyorum
olsun kullanıyorlar her türlü zıbınsız olmuyor yaz kış
son adete göre mi 38 ultrasona göre mi dedi senin dr canm ?
ultrasona göre daha tombis doguyorlar zaten bildiğim, 2500 civarı doğmuş olur bir sorun olmaz inşallah34+5 bugün, 2100 gram şu an bebek. Maksimum 2500 doğar dedi ki o kadar doğmaz diye düşünüyorum
Bakılan cihaza göre de değişiyor boy ve kilo durumu, oluruna bıraktım artık. Sağlıkla gelsin hepsi zayıf kilolu hallolur dışarıda herşeyultrasona göre daha tombis doguyorlar zaten bildiğim, 2500 civarı doğmuş olur bir sorun olmaz inşallah
İnşallah bebeğin yakın zamnda sağlığına kavuşcaksin bebişineBen ne kadar iyi olabilirsem kızım için o kadar iyiyim, bebeğimin durumu aynı
Sutun geldi mi cnm.Ben ne kadar iyi olabilirsem kızım için o kadar iyiyim, bebeğimin durumu aynı
Sutun geliyormus o zamn sifa olur cabuk toparlar annesi. Hic endiselenme. Bebeklerimiz bizim dusundgmzden cok daha guclu.İyi olmaya çalışıyorum hep elimden geldiğince, süt sağmaya çalışıyorum düzenli
Tylol ve largopen vermişlerdi bana 2 kere geçirdim hamileliğimde çok kötü Rabbim şifa versinKizlar o kadr dikkat etmeme ragmen saglam bir bogaz kulak enfeksiyonu edindim komsudan kaptim. Zaten yemek yiyemiodum simdi perisanm. Yutkunamiyorm cigerlerim parcalanio oksururken. Ne onerirsinz. Nane limon yaptm ama kesmio
Merhaba , son adet tarihine göre dedi.biraz sarsılacak bence benimki, çünkü önündeki suyu doldurmak için bile anneee diye beni çağıran bir çocuk yetişemeyeceğim kesin.
ay geçmiş olsun , panik atak stres gibi sebeplerden yükseldiyse söyleseydin dra canm geçici durum sonuçta
kontrollerin arası baya azmış belki hızlanır kilo alımı da o arada , kaç haftalık olmuştun
tinylamb co sayfasında pamuklu ve uygun çarşaflar var. chiccodan almıştım ama önce görseydim oradan alırdım. nevresim yastık kılıfı almadım
evet çabuk geçse de koklasak seninle aynıymış son adetimiz az arayla gelirler
ben de duygusallaşıyorum inşallah bana birşey olmaz moduna giriyorum bazen. doğuma giderken bizimle gelecek
ben de utanmasam bugün 38 için tarih mi ayarlasak dicektim dra hemen kavuşmak istiyorum
olsun kullanıyorlar her türlü zıbınsız olmuyor yaz kış
son adete göre mi 38 ultrasona göre mi dedi senin dr canm ?
İnşallah arkadaşım yeterki iyi olsun başka bir şey istemiyorumCanım Allah nasip ederse bir kaç güne yanında olacak kuzun .sütünde geliyormuş şifa oluyordur ona.Sen kendini topla dinlen gelince belki vaktin olmayabilir o kadar
Canım ne kadar iyi olabilirsem o kadar iyiyim dediğim gibiSsda_ Canım nasıl oldun?
Evet canım geldi düzenli sağım yapıyorum hepSutun geldi mi cnm.
İnşallahSutun geliyormus o zamn sifa olur cabuk toparlar annesi. Hic endiselenme. Bebeklerimiz bizim dusundgmzden cok daha guclu.