2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar kısa bi protez tırnak yaptirsak sorun olur mu acaba sezeryan da gotograf için renksiz jel
ben tuuum ameliyatlarima protezle denk geldim nabiz icin istemiyolardi ama ayak parmagindan olcum yaptilar mandali ayaga taktilar ama mutlakaa sor gelelim kimyasal olarak yapilirmi diyosan benim ilk 4 ayimda vardi cikarttirmadim uzadikca kestim o sekilde gitti doktoruma sormustum problem degil demisti yaptirmistim ama her doktorun gorusu farkli olabilir sen yinede bi sor derim

Kızlar kabızlık için çözümü olan var mı?3-4 gündür lavaboya çıkamıyorum kasiklarimin ağrısından yürüyemiyorum artık.Sabahtan beri aglamaktan bi hal oldum.Zeytinyagi içtim mısır yiyip.su içti gram faydası olmadı.Esimi eczaneye gönderdim duphalac için onlarda vermemis
Canım buzlu soğuk sütlü kahve

İçimden bir ses bu bebito 40 ı beklemeyecek diyordu 😅🙈 Aşırı hareketli bir oğluş var karnımda ama sürpriz oldu biraz bana
ayyh sagliiikla gelsin ogluuus 🙏 ilk bebis senin oglus olcak sanirim hadi bakalim hersey cok guzel olsuun ama ben simdi gun planlamadimda planladigimizda sezeryan istedigim icin benim doktorda 38 der herhalde 1 hafta geri hic bisey degil cihaz farkinda bile 1 hafta oynayabiliyo sahit oldum hep diyolarda ben yok canim 1 hafta oynarmi 1-2 gun etkiler diyodum yok oynuyomus 😂 bide 37 38 doktorlarin isine geliyo kanala girmemis oluyolar cogu icini ferah tut kuvezi dusunuyomussun hiiic sanmiyorum girceni acikcasi sende dusunup cagirma 36 ya bi gelde gunu duruma gore tekrar tartisin olmazsa doktorla

İnşallah canım, kafama taktım erken alınacak diye ama sanırım ciğerleri gelişsin diye aşı da yapılacak. Hayırlısı artık ya bekleyip göreceğiz
Merhaba. Hiç kafanıza takmayın benim iki çocuğumun biri 37+2 de geldi yani 38in başı sayılır daha. Diğeri 37+5te geldi. 2500 ve 2750 doğdular küçücük yani ama kuvoze fln girmediler. Dediğim gibi kendileri geldiler normal doğumdu kendi başladı doğum. 36 haftadan sonrası sorun olmuyor çoğunlukla. 37-38 gayet normal bence. Sağlıkla gelsin insallah, hiç takılmayın.

Genetik canım benim ilk oğlumda böyleydi 4 hafta önden gidiyordu kafası😊 36. haftadan sonra hc bölümü ---- böyle çizgi oldu😄Hesaplanamadı 🤷🏻‍♀️Bebek doğunca baktım kaşık kadar yüzü var şapkasını çıkarınca farkettim kafası birazcık uzundu arkaya doğru normal doğum dusunuyorsan kafası kanala giremeyebilir bilgin olsun
Yok sezaryen doğum olacak kafa uzunluğu iki taraftada var yani dedileri ve babası öyle benim kafa küçük 🤣 bir an 30 haftalık bebeğin kafası 36 yazınca dedim acaba sıkıntımı bu nedir

Kızlar günaydın biz oğluşumla 33+1 olduk 🌸
IMG_2751.jpeg

Ben de bunu çok kafama takıyorum, erken doğum riskim hep olduğu için doktorum dedi ki 40.haftada da kuvöze girebilir sadece evet haftalar geçtikçe ihtimal azalır dedi ve çok haklı
Akciğer geliştirici iğne varmış, onu yapacaklar bana önlem amaçlı. Akciğer gelişip kilosu normal olduktan sonra sorun olmaz dedi

ayyh sagliiikla gelsin ogluuus 🙏 ilk bebis senin oglus olcak sanirim hadi bakalim hersey cok guzel olsuun ama ben simdi gun planlamadimda planladigimizda sezeryan istedigim icin benim doktorda 38 der herhalde 1 hafta geri hic bisey degil cihaz farkinda bile 1 hafta oynayabiliyo sahit oldum hep diyolarda ben yok canim 1 hafta oynarmi 1-2 gun etkiler diyodum yok oynuyomus 😂 bide 37 38 doktorlarin isine geliyo kanala girmemis oluyolar cogu icini ferah tut kuvezi dusunuyomussun hiiic sanmiyorum girceni acikcasi sende dusunup cagirma 36 ya bi gelde gunu duruma gore tekrar tartisin olmazsa doktorla
Evet normalde Ağustos başıydı, şimdi 37 de alınacak olması 15-20 temmuz arasına denk geliyor, aslan beklerken yengeç gelecek velet 😅😅 Kilo alsın diye uğraşıyorum bakalım en azından 2.5 kilo bile doğsa toparlanır sonrasında

Merhaba. Hiç kafanıza takmayın benim iki çocuğumun biri 37+2 de geldi yani 38in başı sayılır daha. Diğeri 37+5te geldi. 2500 ve 2750 doğdular küçücük yani ama kuvoze fln girmediler. Dediğim gibi kendileri geldiler normal doğumdu kendi başladı doğum. 36 haftadan sonrası sorun olmuyor çoğunlukla. 37-38 gayet normal bence. Sağlıkla gelsin insallah, hiç takılmayın.
Çok teşekkür ederim, küçük gelsin sorun değil öyle böyle büyüyecek. Akciğer gelişimini tamamlar mi diye endişe ettim ama ona da aşıyla önlem alacaklar inşallah. Bakalım hayırlısı artık

Evet normalde Ağustos başıydı, şimdi 37 de alınacak olması 15-20 temmuz arasına denk geliyor, aslan beklerken yengeç gelecek velet 😅😅 Kilo alsın diye uğraşıyorum bakalım en azından 2.5 kilo bile doğsa toparlanır sonrasında
her tuuurlu toparlanir sen hiiic merak etme kuzucuuum hic korkma sen 😂

X