- Konu Sahibi palm angels
- #22.921
Bana da kilolu olacak dendi canım ya inşallah erken falan gelmesinler de kilolu olsunlarEvet bebeklerimiz kg olarak nerdeyse aynı o yüzden dedim :) Benimkine de kilolu olacak dikkat demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da kilolu olacak dendi canım ya inşallah erken falan gelmesinler de kilolu olsunlarEvet bebeklerimiz kg olarak nerdeyse aynı o yüzden dedim :) Benimkine de kilolu olacak dikkat demişti
Rennie şurupKızlar sizde de mide ekşimesi ve yanması oluyor mu ? Ne yapıyorsunuz bu durumda
Ben hareketlerini hissettiğimden beri genitalde de makatta da tekme yer gibi hissediyorum ara araKızlar makatta baskı hisseden var mı her gün yeni bi belirti yaşıyorum
Benim böyle batma gibi rahatsızlık veren bişeyBen hareketlerini hissettiğimden beri genitalde de makatta da tekme yer gibi hissediyorum ara ara
O bende bekarken de regl olacağım zaman da olurdu gazdan iğne batması gibiBenim böyle batma gibi rahatsızlık veren bişey
Bazen şurup da fayda etmiyor valla çok zorlanıyorumRennie şurup
Bazen oluyor sanki, bazen zonklama gibi hissediyorumKızlar makatta baskı hisseden var mı her gün yeni bi belirti yaşıyorum
Senle haftamız aynı canım sanki dimi hergün yeni bişey yaşıyorumBazen oluyor sanki, bazen zonklama gibi hissediyorum
Hemde iki kişi doğum yapmış birisi bir gece hastanede kalmış iyi yine bir geceyle kavuşmuşMaalesef herkes zamanını bekleyemiyor 34.haftada doğum yapmışlar hazırlıklı olmakta fayda var
Bir haftada iyileşir genelde 10 günde filan . Bu süreçte giremez belki Dr daha iyi bilir de gerçiDoktor sadece muayene yapacak doktor amca deyin dedi baska aciklama yapmayin dedi. Ama iyilesmesi uzun surer die korkuyorm havuza girmek istiyor o nasl olacak mikrop kaparsa die korkuyorm.
Çok iyi çıkmış değerin salma salma şurda ne kadar kaldı kilo da almazsın benim gibi olma yuvarlanıyorum top gibi ahhahKizlar aclik degerim 77 cikti toklukta iyi dedi yuklemeye gerek yok dedi. Aylarsr canm istesede tatli yemiyordm sanirim salacaam artk heeh
Ben sadece kahvaltilik ve meyve kuru yemis bir de aksam yemegi yiyorm . Hamur isi ekmek tatli falan tuketmiyorm haliyle zayif kaldim bebis de kucuk olacak neyse disarda buyur insallh. Istahim yok hala cok imreniyorm istahla yemek yoyen hamisleri. Sonucta kac defa hamis olacazÇok iyi çıkmış değerin salma salma şurda ne kadar kaldı kilo da almazsın benim gibi olma yuvarlanıyorum top gibi ahhah
Farklı bir hastanede hallettim işimi ama ne bileyim o kadar para verdikten sonra saçma geldi 7/24 ulaşamazsin tabiki insanların özel hayatı var ama acil durumlarda ulaşılabilir olmak gerekiyor benceOnu da Dr tembihliyor demekki çağrılmasını istemiyorsa da doğum hastanesine yönlendiriyordur. Ben Dr ofisine gidiyorum, telefonda mesajla ulaşabiliyorum. Hastane ile aynı ücrete geliyor ama daha rahat oluyor
benim oğlum da klipsli yöntemle olmuştu, 6 yaşındaydı yani o sene 1.sınıfa başlayacaktı. çok kısa sürede iyileşti, herhangi bir sorun yaşamadık. birkaç gün antibiyotik krem sürdük bir de soğuk bir jel gibi bişey vermişti rahatlatır arada diye. suya da oturdu hatırlıyorum küveti doldurup oyuncaklarıyla oynatıyorduk. ama çabuk iyileşti 1 haftaya kalmadan toparlamıştı. şimdi 12 yaşında, bir sıkıntı yaşamadık bu güne kadar çok şükür.Cok uuzldm cnm yavrm yazk cekmis . ben de bu komplikasyonlarda korkuyorm ya vakti tatili heba olur die. Leki klipsle yapan arkdasn cocugu kac yasindaydi
Evet biri çıkış yapmış hastaneden ama diğer arkadaşın bebeğinde solunum sıkıntısı varmış, sağ salim hayırlsıyla atlatıp çıkar onlarda inşallahHemde iki kişi doğum yapmış birisi bir gece hastanede kalmış iyi yine bir geceyle kavuşmuş
Bende kilolu hamile kalip 15 kilo alınca sağlık ocağı hekimi kesin şeker çıkacak fikri ile yükleme yaptı. Ama açlık 78 tokluk 88 çıktıKizlar aclik degerim 77 cikti toklukta iyi dedi yuklemeye gerek yok dedi. Aylarsr canm istesede tatli yemiyordm sanirim salacaam artk heeh
Peki cnm biz cumartesiye randevu alldik ama havalar birden isindi. Sence simdi mi yapsam eylul basinda ikinci sinifa baslamafan mibenim oğlum da klipsli yöntemle olmuştu, 6 yaşındaydı yani o sene 1.sınıfa başlayacaktı. çok kısa sürede iyileşti, herhangi bir sorun yaşamadık. birkaç gün antibiyotik krem sürdük bir de soğuk bir jel gibi bişey vermişti rahatlatır arada diye. suya da oturdu hatırlıyorum küveti doldurup oyuncaklarıyla oynatıyorduk. ama çabuk iyileşti 1 haftaya kalmadan toparlamıştı. şimdi 12 yaşında, bir sıkıntı yaşamadık bu güne kadar çok şükür.