- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
- Konu Sahibi palm angels
- #22.801
Vallahi ben de öyle anlamadım ayırt edemiyorum 31+2yimCanım ben 30+6 haftalığım ama ayırt edemiyorum neresi kolu neresi bacağı ayırt edenlerede şaşırıyorum bizide aydinlatin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi ben de öyle anlamadım ayırt edemiyorum 31+2yimCanım ben 30+6 haftalığım ama ayırt edemiyorum neresi kolu neresi bacağı ayırt edenlerede şaşırıyorum bizide aydinlatin
Hahaha yalnız değilmişim bı kaç kişi yazınca dedim acaba bende bı problemmi varVallahi ben de öyle anlamadım ayırt edemiyorum 31+2yim
ay hayır asla anlamıyorum hem de çünkü başı sandığım yer sırtı çıktı ultrasondaHahaha yalnız değilmişim bı kaç kişi yazınca dedim acaba bende bı problemmi var
ben duvar kagidida yapicam cıta icinde cerceve gibi duran versiyondan panelde yaptim yataginin olcagi duvara o duvara ledli isimde yaptirdim geldi cok guzel geldi gercekten cokta ilgiliydiKızlar iyi akşamlar bebek odası yapanlar duvar süslemesi için sticker mı tercih ettiniz yoksa ahşap Bulut aydınlatmalar falan var ya Onlardan mı tercih ettiniz. Ikisinden birini yapmayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım
Odamız biraz küçük ikisi birden karışık durabilir bir de duvarın birine montessori kitaplık aldım.Beşik üstüne yapacağım süslemeyi ama karar veremedim.siz nerden yaptırdınız.ben duvar kagidida yapicam cıta icinde cerceve gibi duran versiyondan panelde yaptim yataginin olcagi duvara o duvara ledli isimde yaptirdim geldi cok guzel geldi gercekten cokta ilgiliydi
daha cok isim odaklilar galiba ama yapiyolardir diye dusunuyorum ilgilenen hanim cok tatli biriydi ben boyle bi panel yaptim bunun icine koycam yaziyiOdamız biraz küçük ikisi birden karışık durabilir bir de duvarın birine montessori kitaplık aldım.Beşik üstüne yapacağım süslemeyi ama karar veremedim.siz nerden yaptırdınız.
Biz de sticker yapmayı düşünüyoruz çünkü oda küçük diğer türlü çok boğulur diye düşündüm ama sadece bir duvara yapacağız herhalde ben de senin gibi kitaplık alacağım, çokta karışık dursun istemiyorum duvarlarKızlar iyi akşamlar bebek odası yapanlar duvar süslemesi için sticker mı tercih ettiniz yoksa ahşap Bulut aydınlatmalar falan var ya Onlardan mı tercih ettiniz. Ikisinden birini yapmayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım
Ben de bayram sonra hazırlayacağım. 10 hafta arayla ultrason mıu?? Nasıl dayandınnn ben 3 haftada bir gidiyorum.Kızlar selam bayadır girmemiştim umarım hepiniz iyisinizdir. Şu sıralar herkes sıcaktan bahsetmiş bizim buralar daha serin gidiyo keşke böyle devam etse Biz 31+5 olduk oğluşumla en son 22 haftalıkken ultrasona girdim son ultrasonum ise bu cuma günü. Bu güne kadar çok şükür bi sıkıntı yaşamadık. 51 52 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 60 kilo olmuşum. Bebişimin kıyafetlerini de yıkamaya başladım bayramdan sonra da hastane çantasını hazırlarım diye düşünüyorum. Sizlerde durumlar nasıl ?
İnşallah canım dediğin gibi olurCnm ben enfeksiyondan bebegimi kaybettm. Allah korusun o kadr ciddi durumda olsan ayakta duramazsin serumlarla gozlerimu acabiliodm anca. Enfeksiyin icin antibiyotik yazar o da etkisini gosterir hemen korkma canm.
Yurtdışındayım canım ben sadece detaylı ultrason yapılıyo burda mecbur dayanıyoruz başka çaremiz yok elimde olsa bende sürekli görmek isterdimBen de bayram sonra hazırlayacağım. 10 hafta arayla ultrason mıu?? Nasıl dayandınnn ben 3 haftada bir gidiyorum.
Canım bunlar güçlü oluyor bilmiyorum bence çarpabilir emin olamadımKızlar bir de ev aşırı sıcak oluyor, biz mahvoluyoruz bebek nasıl duracak bilmem. Klimamız yok vantilatörle idare ediyoruz. Yatak odasına tavan vantilatörü alsam hava çarpar mı bebeği? Beşiğinin tülü var, tülü kapalı olsa bile yine de çarpar mı emin olamıyorum.
Ben sticker aldım pembe kalp şeklinde. Bir de 2li raf aldım. Birkaç zeka kartı, bez kitap falan almıştım onları koyarım hoş durur dedim. Bir de amigurumilerim var onları dizerim diye düşündüm.Kızlar iyi akşamlar bebek odası yapanlar duvar süslemesi için sticker mı tercih ettiniz yoksa ahşap Bulut aydınlatmalar falan var ya Onlardan mı tercih ettiniz. Ikisinden birini yapmayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım