- Konu Sahibi palm angels
- #2.121
Ne zaman hastaneye gitsem birde tansiyon olcelim derlerse engel oluyorum sonra korkuyorsunuz ölçmeyin diyorumSizin tansiyon hep düşükmüş dikkat edin tuzlu ayran için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman hastaneye gitsem birde tansiyon olcelim derlerse engel oluyorum sonra korkuyorsunuz ölçmeyin diyorumSizin tansiyon hep düşükmüş dikkat edin tuzlu ayran için
Hayırlı olsun ekledim :)Merhaba beni de listeye ekler misiniz. Yaş 33 ilk bebeğim sat 3 Kasım kese 4+6 kalp atışı 5+6 bugün derinden de olsa duyduk çok şükür tüp bebek 5. trasferimiz
Tabi ki yaşınız ve şehir neresidir? kese göründüyse hangi hafta yazabilir misiniz? :)son adet tarihim 14.11.2023 tahmini doğum tarihi 20.08.2023 ikinci çoçuk benide eklermisiniz
İnşallah canım valla randevu saatine kadar vakit nasıl geçecek hiç bilmiyorum daha 4 saatim varAyy ben bile heyecanlandım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
İlginç, benim 3. Hamileliğim ilk defa karşılaştım. Kese ölçüsüne göre illaki hafta söylenir diye biliyorumAyni soruyu sordum. Şuan kese düzgün. Kalp atışını görelim öyle konuşuruz dedi.
Kızlar bana kalırsa böyle şeylerle kafanızı kurcalamayin canınızı sıkmayın. Sağlıklı güzel bir hamilelikse her halükarda devam ediyor. Rabbim canını sağ etsin yeter ki. Bosverin bu güzel mucizenin tadını çıkarın. Kese kaç mm olmus . Değer yüksek mi alçak mi kaç kat artmış . Bosverin güzellikler ekstrem bir durum yaşamadığınız sürece bir sıkıntı çıkmaz inşallah. Duanızı eksik etmeyin.İlginç, benim 3. Hamileliğim ilk defa karşılaştım. Kese ölçüsüne göre illaki hafta söylenir diye biliyorum
Evet benimde sol taraf doktoruma sordum da önemli birşey değil gaz sancısı olabilir dediAynısı bugün bende de başladı sol kısmıma feci ağrı giriyor
Canım benimde 1 Kasım geçen hafta karından ultrasonda kese gördüKızlar merhaba bugün hastaneye gittim. Vajinal ultrasonla anca keseyi görebildi adet tarihime göre (1Kasım) geriden geliyor. Haftasını sordum söylemedi çok saçma
Evet gaz sancısı olabilir diyorlar. Yada kese büyümeye başladığı için de olabilirmişEvet benimde sol taraf doktoruma sordum da önemli birşey değil gaz sancısı olabilir dedi
Hayırlı olsunn :) dilerseniz bilgilerinizi yazın tabloya yazayım sizi de :)Selam kızlar bende bugün ilk kontrolüme gittim , kalp atışı ve bebeği görmek için henüz erken , 10 gün sonra gelin dedi . Kesenin ortasındaki beyazlık bebeği besleme kanalı dedi . Beyazlık kenarındaki küçük beyaz nokta da sanırım bebek , doktor böyle söylemedi ama Banu Çiftçi videosunda öyle söylüyordu ortada pırlanta yüzük görürsünüz , yüzük kısmı yolk kesesi , pırlanta kısmı bebek diye son adet tarihine göre 5+4 tü , ancak yumurtlamaya göre 5+6 dı . Cihazda yumurtlamaya uygun çıkardı sanırım .bolca süt ürünleri yememi söyledi yoğurt kefir gibi .
AdChoicesEki Görüntüle 3352464
ADVERTISING
Özellikle kafamı hızlı çevirince hızlı hareket edince gözlerim kararıyor gibi oluyor. Ders anlatırken özellikle çok sıkıntı yaşıyorum. Çok hareketliyim sınıfta ama biraz kısıtlamam lazım sanırım.Kızlar başınız dönüyor gibi oluyor mu sizinde gün içinde. Gündüzleri basım bir tuhaf
Doktora erken gidebiliyorsanız gidin. İlerlemesin. Enfeksiyon olabilir. Hamilelikte çok oluyor.Kızlar kaşıntınız vs oluyor mu hiç kaşıntım olsun bilmem iki gündür kaşıntım var Dr a gidince söyleyeceğim inş enfeksiyon mantar vs yoktur
Hayırlı olsun.son adet tarihim 14.11.2023 tahmini doğum tarihi 20.08.2023 ikinci çoçuk benide eklermisiniz
Bende öğretmenim, aynı sorunu yaşıyorum. Özellikle tahtaya yazı yazmak için uzanıp normal halime döndüğümde sendeleme yaşıyorum. Doktorum 20 dakika da bir en azından 5 dakika oturup dinlen dedi bana, sende dene canım istersen.Özellikle kafamı hızlı çevirince hızlı hareket edince gözlerim kararıyor gibi oluyor. Ders anlatırken özellikle çok sıkıntı yaşıyorum. Çok hareketliyim sınıfta ama biraz kısıtlamam lazım sanırım.
Merhaba siz mebde misiniz?Bende öğretmenim, aynı sorunu yaşıyorum. Özellikle tahtaya yazı yazmak için uzanıp normal halime döndüğümde sendeleme yaşıyorum. Doktorum 20 dakika da bir en azından 5 dakika oturup dinlen dedi bana, sende dene canım istersen.
Sağol canım hepimizin inşallahHayırlı olsunn :) dilerseniz bilgilerinizi yazın tabloya yazayım sizi de :)