2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ay evet çok şükür çıkmadı. Panik olurdum iyice. ama şişlik çok fena bacaklarımda
Dün gece bir bacağımı kıvıramadım bile damarlarım çekildi resmen acı acı
Ozellikle sabahlari ellerimi ayakalrimi zor kipirtadiyorum odemden dolayi diye düşünüyorum

Kronik yorgunluk olabilir sende. Çocukların arası da 3 yaş. Beden daha tam toparladım derken yeni bir hamilelik zorluyordur belki de. Bol dinlenmen lazım
Canim aslinda cok hareketliyim ne iş yapsam yorulmuyorum
Bu gebeligim bi başka ya anlayamadim gitti

Takılma diyorsun yani.Sana bir sorum dedim aynı bizim çocuklar haftalarimiz olsun kilo bile
Canım senin bebeginin kilosu tam olması gereken gibi senin doktorun neden böyle diyip seni sezeryan olmak zorunda olabilirsin demişki hem doguma daha cok var hemde bebegin kilosu telefonumda yüklü olan uygulamaya göre ve hesabıma göre benim bebişimlede aynı garip geldi biraz sıkma hiç canını sen

Benim gibi gaz sancısı çeken var mı arkadaşlar.
Dün 6dan sonra sadece fındık ve ayva,üzüm kurusu yedim sabaha kadar sancıdan mahvoldum.
Bu sefer ne dokundu valla anlamadım.
Yemeyince de gece yarısı açlıktan midem bulanmaya başlıyor.
Siz ne yiyorsunuz akşam yemeğinden sonra.

Bende dun cok gaz sancisi cektim ama yedigim biseyden degilde demir hapindan supheleniyorum dun basladim ve korkunc bir gazim vardi butun gun ama yediklerin gaz yapacak seyler degil hormonalde olabilir

Bende dun cok gaz sancisi cektim ama yedigim biseyden degilde demir hapindan supheleniyorum dun basladim ve korkunc bir gazim vardi butun gun ama yediklerin gaz yapacak seyler degil hormonalde olabilir
Demir hapı bir süredir kullanıyordum bazen olmuyor bazen de gece uyutmuyor sancı.
Ter içinde uyandım gece Anlamadım valla.

Saol canim
Tansiyonum 12lerde normal yani
Ben kilosunu az buldum burdaki arkadaslara gore
Doktor bisey demedi kilosu icin
Sadece bebegimin suyu azalmiş biraz daha iyi olabilirdi suyu icin
Benim ilk hamileligimdede doktor az dedi. Havuc suyu ictim duzeldi birdahada azalmadi tavsiye ederim canim

Akşam beş altıda biseyler yiyorm sonra hiç bişey yemiyorm ben. Yiyemem zaten hazımsızlık cekiyorm yersem

Benim de cikti ama daha gidemedim doktora eger yarin giderseniz bilgilendirirseniz sevinirim
Endokrin dr. Göründüm. 1 hafta takip edicez o beni diyetisyene yönlendirdi. Diyetisyen liste oluşturdu. Hergün açlık tokluk şekerlerimi ölçüp not edicem. Beslenme kaynaklı düşürülebilir bir şekerse sorun yok ama eğer düşmezse insülin iğnesine başlayacağım malesef. Şimdi verilen diyet programını uygulamaya başladım.

Canim bugun ben seni etiketleyecektim tansiyonun durumu nasil
Ben aksam yemeginden sonra meyve yiyorum
Canim baska bisey cekmiyor

Ablamin da suyu azdı ona da havuç suyu önerdi doktor bir dahaki kontrole kadar her gün havuç suyu içti suyu normale dönmüş hemen gerçekten işe yarıyo
Benim ilk hamileligimdede doktor az dedi. Havuc suyu ictim duzeldi birdahada azalmadi tavsiye ederim canim
Kizlar havuc suyu iciyorum saol tavsiyeniz icin
Bu aralar bebegimi cok hissediyorum hareketleri sertleşti baya acaba suyu azaldigi icinmi oyle?
Aldım göründüm. Diyete başladım dünden beri. İnşallah düşer şekerim de insülin başlamak zorunda kalmam.
İnsallah duşer şekerin kendine dikat et
Diyete gore git canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…