2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Son 1 haftadir ayni durum var o hareketlilikte uyumayi ogrendim sayin diyolar ya hareketlerini.. saymaya ne hacet durdugu yok ki. Yer daraldikca daha cok hissediyoruz + bazi bebekler hareketli oluyo demek ki
Muhtemelen dün sakin di bugün ayaktayken bile durmuyor yerinde

Kızlar akşam 6dan beri göbek çevremde çok şiddetli bir ağrı var bebek hiç durmuyor sürekli hareket ediyor canımı yakıyor sizce neden olabilir

Ya bana kan ilacı dokunuyor doktor kanını yükseltmek için mecbur kullanacaksın dedi ama afedersiniz oda ishal yaptı beni acaba ağrı ondan dolayı mı bilemiyorum
İshalsen yuksek ihtimalle agri ondandir canim ama mecbur kullanicaksin anladigim.. bence bir iki gun reflor icebilirsin veya kefir icebilirsin bagirsaklarini toparlar

Kızlar bazen bebeğin hareketleri canımı acıtıyor mesela bugün çok hareketliydi. Siz de de oluyor mu ?
Of ben de bugün bunu yazacaktım buraya, sizlere soracaktım. Gerçekten bazen canım acıyor hareketinden ah falan diyorum evde.
Son 1 haftadir ayni durum var o hareketlilikte uyumayi ogrendim sayin diyolar ya hareketlerini.. saymaya ne hacet durdugu yok ki. Yer daraldikca daha cok hissediyoruz + bazi bebekler hareketli oluyo demek ki
Evet ben de diyorum hareketini saymaya gerek kalmıyor çünkü zaten hiç durmuyorsun kızım sağ ol diye bunlar uyumuyor mu anlamıyorum ki her an neyin hareketi bu doğunca nasıl olacaklar acaba
Birde gece yatarken içmeyi deneyeceğim belki yan etkileri daha az olur
Canım ben hamilelik öncesi de hep kan ilacı kullanırdım çok kansızlık vardı ve ilk kullanmaya başladığımda yan etkileri çok olmuştu gün içinde. Doktor da gece yatmadan iç ki gün içinde seni etkilemesin demişti. Cidden de öyle içince bir sıkıntı yaşamadım. Yani kurduğun mantık doğru, işe yarayabilir.

Kızlar sizde de aniden karna ağrı girmesi, kasılma ve karın sertleşmesi beraber oluyor mu yalancı sancılar başladı sanırım bunlar onlar dimi? Arada bir oluyor ve kalıyorum öylece yerimde. Geçen eşimle yolda yürürken oldu dur dedim azıcık yürüyemedim ilk gebeliğim bir de neye uğradığımı şaşırdım valla

Slm hamisler sağlık ocağına konturole gittim yine tansiyon yerlerde benim 10/4 olctuler nabzın ise 120 ölçüldü gebelik başından beri toplam 10 kilo almışım kilom nor almi acaba sizde durumlar nedir
52 ile hamile kaldim 62 yim suan 10 kilo almisim

Kızlar bazen bebeğin hareketleri canımı acıtıyor mesela bugün çok hareketliydi. Siz de de oluyor mu ?
Suyu azalmasiyla alakası olduğunu sanmiyorum. Benim ilk gebeligimde boyle hareketler asla hissetmedim. Bu bebek hic durmadan hareket ediyor sert hemde dedigin gibi. Büyüdüler artik daha da sert hareketler geliyor bence
Bebiş hem buyuyor hemde yeri daraldigi icin cok hareket ediyor ozaman
Bende suyla alaka oldugunu dusunmustum demeki yanilmisim
Bende çok şükür iyi geçiyor ama sırtım ağrıyor
Cok sukur sirt agrim yok ama ayakalarim cok agriyor

Kahve iciyo musun veya cikolatayi biraz fazla yedigin oluyo mu gun icinde. Benim ki birazda kafeinden oynuyo heralde abartmiyorum 200mg siniri hic gecmiyorum ama bi kere tadina bakti mi yetiyo heralde.

Ya bana kan ilacı dokunuyor doktor kanını yükseltmek için mecbur kullanacaksın dedi ama afedersiniz oda ishal yaptı beni acaba ağrı ondan dolayı mı bilemiyorum
Beni de kan ilacı en baştan beri ishal yaptı aylardır ishalim diyebilirim ama kullanıyorum ya kanım düşüktü çünkü mecbur hissediyorum kendimi kullanmak için ağrı onun ağrısı olabilir canım

Tersinemi geldim anlamadım tersledi attı.Hamileyim hassasım.bence gayette iyi kilosu sürekli takip ediyorum kilosunu zaten.Bu benim için çok kırıcı oldu yani.Zaten o kadar sorun birde bu taşırıyor bardağı azaltmak yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…