2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Saol canim
Tansiyonum 12lerde normal yani
Ben kilosunu az buldum burdaki arkadaslara gore
Doktor bisey demedi kilosu icin
Sadece bebegimin suyu azalmiş biraz daha iyi olabilirdi suyu icin
Sende sağol. Halla halla bizimki azmi diyorsun yani.Gecmis olsun canim.Su tuketimini arttirirsan iyi olabilir oyle duymustum.Tansiyonundan olmasın acaba.Benim bir arkadastada tansiyon var düzensiz onun kide.onada suyunun fazla olduğunu söylemiş doktor.Insallah sağ salim kucagina alırsın.

Benim açlık 80 tokluk 130 çıktı ama kilolu biriyim insülinn direncim de var acaba şeker yüklemesi yapar mı bana ya
Normalde doktorlar yapıyorlar canım.Şeker hamilelikte dikkat edilmesi gereken bir konu.Genetiklige de bağlı biraz aileden de varsa artı kiloda varmış,e bide hareket kısıtlamanda varsa riskli gruptasin ki canım 130 bile 140 a yakin derim riskli görüyorum.Heran diyabete doğru gidebilirsin dogurana kadar risklisin derim.Seker yüklemesi yapmasan bile diyabetik beslenirsen birde spor yaparsan Allahin izniyle bir şey olmaz.Cocuga zarar bu Şeker ona da geçebilir hastalık yapabilir.Şisirebilir karnında tedbiri elden bırakma derim .Takipte ol.

Gecmis olsun.Senin tansiyonundanda olabilir.senin mesajına bakmıştım da Lady 29 haftadayim bende 1400 küsür geldi bebegin kilosu ve bunu haftasına göre çok olduğunu söyledi.senin doktor bir şey demedi mi kilosundan dolayı.Canim sıkıldı buna biraz.Bu gidişle sezaryan olursun deyince moral sıfır oldu benim :KK43:(((
Benim ki 1 hafta geri sana göre 1,5 olmuş öyle dedi ki daha öncekiler daha kiloluydu. Normal istediğin ve bunu engelleyecek sağlık problemi yoksa doğurursun ıkınmayı ve nefes almayı öğrenmek gerek sadece orada tek lazım olan bu

Kızlar bu ultrason kilosuna takılmayın 2,5 üstü doğsun küveze girmek zorunda kalmasın, yenidoğan sarılığı yaşamasın inşallah tüm bebeler. Gerisi Allah Kerim 🤰bu arada ben 90 kg yu görmüşüm ama eczanede tartıldım ve ödemimde var 82 ile başlayıp önce biraz verip sonra almışım. İnşallah 92 ile bitirebilirim 🤲 biraz motivasyon ve dua istiyorum şu abur cubur dan kurtulmam gerek 🙈

Benim ki 1 hafta geri sana göre 1,5 olmuş öyle dedi ki daha öncekiler daha kiloluydu. Normal istediğin ve bunu engelleyecek sağlık problemi yoksa doğurursun ıkınmayı ve nefes almayı öğrenmek gerek sadece orada tek lazım olan bu
Bir kez Normal yapmış biriyim.Bu ikinci olacak inşallah.4 kiloyu geçmesini istemiyor.Bunu benden istemesi çok saçma yani ben nasıl yapim tövbe.Avrupa sistemi böyle.4 kilo üstünü risk bulup sezaryen yapicak.Burada çocuklar en fazla 3500 oluyor.Genetige de bağlı.

Kızlar selam, daha önce gebelik yaşayanlara sorum, son 2 ayda çok mu kilo alınıyor ? 4 +4 diyorlar doğru mu bu ??
Bu kisiden kisiye degisiyor cnm ben ilk aylar almistim 10 kilo hatta bu sekilde giderse 25 kilo alimla doguma giderim diyodum. Son 2-3 ay kilo alimim cok yavasladı 14 kilo alimla doguma girmistim. Yani kimisi son aylar kimisi ilk aylar daha fazla alıyor

Canim benim bebiş bi hafta ondeydi gelişimi
Ramazanda oruclarimi tuttum
Simdi tam haftasina gore olmuş kilosuda dedim belki azalmistir oyuzden merak ettim ama doktor bisey demedi kilosuna
Cnm hic takilma benim oglumda da 10 gün önde gidiyodu hep doguma yakın haftasiyla uyumlu oldu. Yani degisisyor hic takılma

Sende sağol. Halla halla bizimki azmi diyorsun yani.Gecmis olsun canim.Su tuketimini arttirirsan iyi olabilir oyle duymustum.Tansiyonundan olmasın acaba.Benim bir arkadastada tansiyon var düzensiz onun kide.onada suyunun fazla olduğunu söylemiş doktor.Insallah sağ salim kucagina alırsın.
Amin canim
Valla bilmiyorum tansiyonum bu aralar hep 12 lerde
Takılma diyorsun yani.Sana bir sorum dedim aynı bizim çocuklar haftalarimiz olsun kilo bile 😀
Aynen takilma 😀
Cnm hic takilma benim oglumda da 10 gün önde gidiyodu hep doguma yakın haftasiyla uyumlu oldu. Yani degisisyor hic takılma
Anladim canim
Sen ne yapiyorsun
Cokmu zorlaniyorsun artik?

Saol canim
Tansiyonum 12lerde normal yani
Ben kilosunu az buldum burdaki arkadaslara gore
Doktor bisey demedi kilosu icin
Sadece bebegimin suyu azalmiş biraz daha iyi olabilirdi suyu icin
Kilosu normal ya ben sizden bir hafta filan önceyim sanırım
Bana bile kilosu boyu gayet iiyi haftası ile uyumlu dedi
Ramazan etkilemiştir suyunu. Bol bol vitamin ve su tüket toparlanır 🌷

Bir kez Normal yapmış biriyim.Bu ikinci olacak inşallah.4 kiloyu geçmesini istemiyor.Bunu benden istemesi çok saçma yani ben nasıl yapim tövbe.Avrupa sistemi böyle.4 kilo üstünü risk bulup sezaryen yapicak.Burada çocuklar en fazla 3500 oluyor.Genetige de bağlı.
Sekerle de alakalı canm benimde ilki öyleydi doktor yeme artık dedi şekeri kestim.ekmek pilav hamur işi 3800 doğdu bebeğim normal olarak 40 haftalik

X