2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Slm hamisler sağlık ocağına konturole gittim yine tansiyon yerlerde benim 🤣🤣10/4 olctuler nabzın ise 120 ölçüldü gebelik başından beri toplam 10 kilo almışım kilom nor almi acaba sizde durumlar nedir

Slm hamisler sağlık ocağına konturole gittim yine tansiyon yerlerde benim 🤣🤣10/4 olctuler nabzın ise 120 ölçüldü gebelik başından beri toplam 10 kilo almışım kilom nor almi acaba sizde durumlar nedir
Kaçıncı haftadasin kaç kilo ile başladın bide ben 65 ile başladım şuan 70 kiloyum 28 haftalık oldu bebeğimde sizce bnmki nasil

Kizlar havuc suyu iciyorum saol tavsiyeniz icin
Bu aralar bebegimi cok hissediyorum hareketleri sertleşti baya acaba suyu azaldigi icinmi oyle?

İnsallah duşer şekerin kendine dikat et
Diyete gore git canim
Suyu azalmasiyla alakası olduğunu sanmiyorum. Benim ilk gebeligimde boyle hareketler asla hissetmedim. Bu bebek hic durmadan hareket ediyor sert hemde dedigin gibi. Büyüdüler artik daha da sert hareketler geliyor bence🫠

Kaçıncı haftadasin kaç kilo ile başladın bide ben 65 ile başladım şuan 70 kiloyum 28 haftalık oldu bebeğimde sizce bnmki nasil
28+2 şuan 58 le baslamisim sisteme giriş yapmış o şekilde hyr 12 değil 10 kilo almışsın dedi şuan 68 sin dedi

Kızlar bazen bebeğin hareketleri canımı acıtıyor mesela bugün çok hareketliydi. Siz de de oluyor mu ?
Son 1 haftadir ayni durum var o hareketlilikte uyumayi ogrendim 😀 sayin diyolar ya hareketlerini.. saymaya ne hacet durdugu yok ki. Yer daraldikca daha cok hissediyoruz + bazi bebekler hareketli oluyo demek ki

Bi kere yapmayı denedim onu ama gece 2.30da mide bulantısıyla uyandım bu seferde.
Kalkıp ufakta olsa peynir ekmek yaptım kendime uyumuşum.
Benim vücudum buna alışmış sanirm sabaha kadar aç kalyrm asla yiyemem ve açlık hissetmiyorum ama gündüz üç öğün yemek yerim sabah kahvaltısı iki yumurta kesin domates salatalık havuç peynir zeytin zeytinyağı bile içerim:) ekmek yok hayatımda erik yenidünya yada kuru uzum kan değerim de yükselsin diye yetim öğlen ne bulursam kabak. Veya ne olursa aksamda et tavuk bakliyat türü fasulye nohut yeşil mercimek. Yemeğin ustune çekirdek citleyeblrm ama araogun olayım yok benim beş buçukta yemek yedim şuan hiç açlık hissi yok. Sabah kahvaltısını sekizde yapyrm

Senin ki gayet iyi doktora gittinmi bebegin kilosunu öğrendin mi ben en son 21+6 da gitmiştim bana 530 demişti ozmandan beri gitmedim 30 geçmeyi bekliyorum gitmek için

Benim tansiyon da 90/60 oluyor düşüyor sürekli. Kilomda altı kilo aldm ama bu aralar devam ediyor almaya bebekte bence göbek büyüdü

Benimki haftasıyla uyumlu deilmis geç döllenme olmuş bende o yüzde. 1 ay önce gittiğimde kilosu 580 di suanda kilosunu bilmiyorum
Senin ki gayet iyi doktora gittinmi bebegin kilosunu öğrendin mi ben en son 21+6 da gitmiştim bana 530 demişti ozmandan beri gitmedim 30 geçmeyi bekliyorum gitmek için

Benim tansiyon da 90/60 oluyor düşüyor sürekli. Kilomda altı kilo aldm ama bu aralar devam ediyor almaya bebekte bence göbek büyüdü
🤣🤣🤣 Göbekler aldı basini gidiyor zaten bizi dinlemiyor 🤣🤣en güzeli de ebe bana hiç kilon belli bile değil diyor 🤣🤣 göbek çıkmış sende dedi ya sorma.dedim gel birde beni gör dedim egilemiyorum bile karnım aciyo aşırı serlesiyor dedim bir baktı harbi çok sert diyor elini koydu gülme kirizine girdi oğlan tekme attı ona sanki kovar gibiydi rahat bırakın beni der gibiydi

Benimki haftasıyla uyumlu deilmis geç döllenme olmuş bende o yüzde. 1 ay önce gittiğimde kilosu 580 di suanda kilosunu bilmiyorum
Kızım 3300 doğmuştu benim oğlumda 3450 kıydı bakalım bu kaç kilo dogucak merak ediyorum bende şuan ki kilosunu bilmiyorum gittiğimde nst ye de giriyim die bekliyorum sabrediyorum ozlemedimde değil aslında dayanmaya çalışıyorum

X