- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.721
Çok geçmiş olsun seninde zor geçiyor bu gebelikKizlar bugun basim cok agriyor ve diş agrimda başladi parol iciyorum biraz idare ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun seninde zor geçiyor bu gebelikKizlar bugun basim cok agriyor ve diş agrimda başladi parol iciyorum biraz idare ediyorum
Havucu seviyorum hatta tuketiyorumHHergun yarimda olsa havuç ye ise yariyro
Sanada gecmiş olsunÇok geçmiş olsun seninde zor geçiyor bu gebelik
Ozellikle sabahlari ellerimi ayakalrimi zor kipirtadiyorum odemden dolayi diye düşünüyorumAy evet çok şükür çıkmadı. Panik olurdum iyice. ama şişlik çok fena bacaklarımda
Dün gece bir bacağımı kıvıramadım bile damarlarım çekildi resmen acı acı
Kronik yorgunluk olabilir sende. Çocukların arası da 3 yaş. Beden daha tam toparladım derken yeni bir hamilelik zorluyordur belki de. Bol dinlenmen lazımSanada gecmiş olsun
Benim hep baş agrim ve kas agrilarim var bunda
Canim aslinda cok hareketliyim ne iş yapsam yorulmuyorumKronik yorgunluk olabilir sende. Çocukların arası da 3 yaş. Beden daha tam toparladım derken yeni bir hamilelik zorluyordur belki de. Bol dinlenmen lazım
Canım senin bebeginin kilosu tam olması gereken gibi senin doktorun neden böyle diyip seni sezeryan olmak zorunda olabilirsin demişki hem doguma daha cok var hemde bebegin kilosu telefonumda yüklü olan uygulamaya göre ve hesabıma göre benim bebişimlede aynı garip geldi biraz sıkma hiç canını senTakılma diyorsun yani.Sana bir sorum dedim aynı bizim çocuklar haftalarimiz olsun kilo bile
Bende dun cok gaz sancisi cektim ama yedigim biseyden degilde demir hapindan supheleniyorum dun basladim ve korkunc bir gazim vardi butun gun ama yediklerin gaz yapacak seyler degil hormonalde olabilirBenim gibi gaz sancısı çeken var mı arkadaşlar.
Dün 6dan sonra sadece fındık ve ayva,üzüm kurusu yedim sabaha kadar sancıdan mahvoldum.
Bu sefer ne dokundu valla anlamadım.
Yemeyince de gece yarısı açlıktan midem bulanmaya başlıyor.
Siz ne yiyorsunuz akşam yemeğinden sonra.
Ablamin da suyu azdı ona da havuç suyu önerdi doktor bir dahaki kontrole kadar her gün havuç suyu içti suyu normale dönmüş hemen gerçekten işe yarıyoHavucu seviyorum hatta tuketiyorum
Ama doktor havuc suyu daha etkili diyor
Demir hapı bir süredir kullanıyordum bazen olmuyor bazen de gece uyutmuyor sancı.Bende dun cok gaz sancisi cektim ama yedigim biseyden degilde demir hapindan supheleniyorum dun basladim ve korkunc bir gazim vardi butun gun ama yediklerin gaz yapacak seyler degil hormonalde olabilir
Kızlar selam, daha önce gebelik yaşayanlara sorum, son 2 ayda çok mu kilo alınıyor ? 4 +4 diyorlar doğru mu bu ??
Yok öyle düşünme tamamen bünye meselesi ,ben normalde cok kilo alan biriyim ama gebelikte kilo almıyorum mesela2 ayda 8 kilo cok fazla geldi cok dikkat etsek de aliniyor anladigim kadariyla (
Benim ilk hamileligimdede doktor az dedi. Havuc suyu ictim duzeldi birdahada azalmadi tavsiye ederim canimSaol canim
Tansiyonum 12lerde normal yani
Ben kilosunu az buldum burdaki arkadaslara gore
Doktor bisey demedi kilosu icin
Sadece bebegimin suyu azalmiş biraz daha iyi olabilirdi suyu icin
Ben yeni basladigim icin ona bagladim ama sen yine yedigine dikkat et eger gec saatte sut yogurt tuketiyosan onlarda yapabilirDemir hapı bir süredir kullanıyordum bazen olmuyor bazen de gece uyutmuyor sancı.
Ter içinde uyandım gece Anlamadım valla.
Akşam beş altıda biseyler yiyorm sonra hiç bişey yemiyorm ben. Yiyemem zaten hazımsızlık cekiyorm yersemBenim gibi gaz sancısı çeken var mı arkadaşlar.
Dün 6dan sonra sadece fındık ve ayva,üzüm kurusu yedim sabaha kadar sancıdan mahvoldum.
Endokrin dr. Göründüm. 1 hafta takip edicez o beni diyetisyene yönlendirdi. Diyetisyen liste oluşturdu. Hergün açlık tokluk şekerlerimi ölçüp not edicem. Beslenme kaynaklı düşürülebilir bir şekerse sorun yok ama eğer düşmezse insülin iğnesine başlayacağım malesef. Şimdi verilen diyet programını uygulamaya başladım.Benim de cikti ama daha gidemedim doktora eger yarin giderseniz bilgilendirirseniz sevinirim
Aldım göründüm. Diyete başladım dünden beri. İnşallah düşer şekerim de insülin başlamak zorunda kalmam.Evet1 saat sonrasi yuksek cikmiş
şeker ihmale gelmez bencede randevunu al
Bi kere yapmayı denedim onu ama gece 2.30da mide bulantısıyla uyandım bu seferde.Akşam beş altıda biseyler yiyorm sonra hiç bişey yemiyorm ben. Yiyemem zaten hazımsızlık cekiyorm yersem
Canim bugun ben seni etiketleyecektim tansiyonun durumu nasilBenim gibi gaz sancısı çeken var mı arkadaşlar.
Ablamin da suyu azdı ona da havuç suyu önerdi doktor bir dahaki kontrole kadar her gün havuç suyu içti suyu normale dönmüş hemen gerçekten işe yarıyo
Kizlar havuc suyu iciyorum saol tavsiyeniz icinBenim ilk hamileligimdede doktor az dedi. Havuc suyu ictim duzeldi birdahada azalmadi tavsiye ederim canim
İnsallah duşer şekerin kendine dikat etAldım göründüm. Diyete başladım dünden beri. İnşallah düşer şekerim de insülin başlamak zorunda kalmam.