2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bende de geçenlerde oldu o canım biraz da kanadı hatta. Kabızlık var diye şurup içiyordum o da ishal yaptı birkaç kez. Meğer sadece kabızlık değil ishal olmak da basura neden oluyormuş büyük abdest asitli olduğu için tetiklermiş. Ay ne yapsak ayrı dert😂 neyse hakiki zeytinyağın varsa pamuğa biraz alıp basura sür birkaç günde küçüle küçüle geçti benimki en doğal çözüm bu.. İnşallah sana da iyi gelir.

Kasılmaları ben de ara ara yaşıyorum olduğum yerde kalıyorum karnım sertleşiyor falan tuvaletim gelmiş gibi bir sancı giriyor. Yavaş yavaş vücut kendini hazırlıyor gibi artık canim🙈

Olsun canım kilo alınır verilir sağlıklı olalim da hallederiz inşallah💕

Benimki müziksiz de çok hareketli ama müziklerle de coşuyor evet🙈😂
Çok tşk ederm canm bende sabah incir yemeğe basladm zeytinyağına koydm.kuru inciri sabah birtane yiyorm. bağırsakları.birz rahatladi

Bende isme karar vermedim. Alışveriş olarakta bir kaç parça 0 3 ay ürün aldım.
Gerilmeye gerek yok hallolur olmazsa da doğunca da olur (çok rahat gördüm kendimi 🙂)
En güzeli 🙂 ben de bazen böyle düşünüyorum ama sonra istemsizce strese giriyorum. G gumusservii nin dediği gibi yavaştan başlasam rahatlarım herhalde en azından isme karar versem iyi olacak
Bende de durumlar aynı

Gerilme canım stres yapma. Bizde isim önceden beri belliydi, oda da yapmayacağız sadece dolabı var onun gelmesini bekliyorum kıyafet falan yıkamak için. Sadece pusetinin ve ana kucağının kumaşlarını yıkadım, yarın da reflü yatağını yıkayıp kaldırayım diyorum. Öyle aşırı bir şey de almadım ama hastane çantasını ne olur ne olmaz hazırlamak istiyorum yavaştan. Kendime alacaklarım var hiçbir şey almadım kendime düzgün. Lohusa geceliği, deepend külot falan onları alıp çantaya artık atmak lazım. Sen de yavaş yavaş başla bence

Kızlar ben hala isme karar veremedim oğlumun odasını hazırlayamadım bu durum beni geriyor biraz çok hazırlıksız hissediyorum kendimi sizde durumlar nasıl?
Ben oda yapmayacağım. Fakat dolap aldım çalışma odamıza onu kuracağız. Daha bende de eksik çok. Kıyafet bu hafta biraz aldım. Daha alınacaklar var. 1 aya anca biter 32 haftada tamamlarım hepsini diyorum ki artık yoruluyorum zorlanıyorum. O yüzden 1 ayda tamamlamam şart.

Ben de kanguru aldım, oto koltuğu aldım, 3-5 parça kıyafet aldım, geri kalanı öylece duruyor 😂 bakalım, zamanla hallolur ya.
Aynen cnm hal edersin biz bitirdik. Erdeyse beşiği kangurusu puseti kıyafetleri herşeyi tamam sagdece pişik kiremidir sampuani tarağı öyle küçük şeyleri kaldı küvetini felan hep aldık

Kizlar seker yuklemesi degil de aclik tokluk kan sekeri baktiran var mi? Ben seker yuklemesi yaptiricam diye gittim doktorum istememis megerse aclik ve tokluk sekerine bakildi sadece onun sonucuna gore belki isteyecekmis 🤷🏻

Kizlar seker yuklemesi degil de aclik tokluk kan sekeri baktiran var mi? Ben seker yuklemesi yaptiricam diye gittim doktorum istememis megerse aclik ve tokluk sekerine bakildi sadece onun sonucuna gore belki isteyecekmis 🤷🏻
En iyisini yapmış doktorun
Ben yükleme, açlık, tokluk aynı gün yaptırdım.
Bana kalsa 3 aylık şeker ve açlık tokluk yeterliydi.

2. gebeliğimde sadece açlık tokluk bakıldı cnm sorun çıkmayınca şeker yükleme istemedi. Kaygı etme bence böylesi daha mantıklı zaten

En iyisini yapmış doktorun
Ben yükleme, açlık, tokluk aynı gün yaptırdım.
Bana kalsa 3 aylık şeker ve açlık tokluk yeterliydi.
Ya evet hastanedeki hemsirede aynisini soyledi. Yanlislik mi oldu diye doktorumuda aradim yok bilerek oyle istedim diyince verdim kanlari geldim bakalim sonuc bekliyorum 🙏🏻 hepsi bir arada zor olmustur bebeler buyudu mideler sıkıstı artik kaldirmiyo bunyeler

Aclik 75 tokluk 117 cikti sanirim normal sinirlarda degil mi ? 🤔 Hemoglobin a1c de 4.70 cikmis oda normal sinirda sanirim.

Son düzenleme:
Tam inşallah diyecektim ki değerlerini gördüm. Bence iyi gibi canım değerlerin. Ay ne yalan söyleyim ben de öyle olsun istiyorum o şekerli suyu boşa içmek istemiyorum :) Haftaya baktırıcam değerlerime ben sağlık ocagında. Benden de glikozlu bi değer ölçümü istemiş o mu acaba 😂
İnsallah bende de sorun cikmazda yaptirmam 😃🙏🏻

Pheebs Pheebs bak benden de bunları istemiş daha var da seninkine benzeyen bunlar sanki aynı gibi ?

Eklentiler

• IMG_20230424_114507.jpg
    IMG_20230424_114507.jpg
    110,4 KB · Görüntüleme: 39
X