2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243

Eklentiler

• IMG_20230423_160243.jpg
    IMG_20230423_160243.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 80
Şimdi gidiyorum canım doktoruma anlattım durumu acil kadın doğuma git hemen dedi suyu sızıyor olabilir dedi
İnş öğle değildir canım korkma ama benim kesem delinmiş suyum geliyormuş azar azar ama ağrıyla geliyordu sonra doğum oluvermişti ağrısız bişey olduğunu sanmıyorum ama dr tedbir amaçlı çağırıyor ki öğle bir sızıntı da varsa gene korkma çünki deliği ilaçlarla kapatıyorlar suyun sonra gene çoğalıyor stres yapma sen sadece

İnş öğle değildir canım korkma ama benim kesem delinmiş suyum geliyormuş azar azar ama ağrıyla geliyordu sonra doğum oluvermişti ağrısız bişey olduğunu sanmıyorum ama dr tedbir amaçlı çağırıyor ki öğle bir sızıntı da varsa gene korkma çünki deliği ilaçlarla kapatıyorlar suyun sonra gene çoğalıyor stres yapma sen sadece
Gittim baktı bir sıkıntı yok dedi suyu falan iyi görünüyor dedi çok şükür

Kizlar birsey sormak istiyorum size gebelikte bagdas kurarak oturmanin bir sakincasi var mi? Ben normalde sandalyeye tuneyerek oturan biriyim gebeligimden beri ya tek ayak altta oturuyorum yada bagdas kurup daha rahat ediyorum ama bilemedim bebege bir sakincasi olur mu 🤔

Kızlar ben hala isme karar veremedim oğlumun odasını hazırlayamadım bu durum beni geriyor biraz çok hazırlıksız hissediyorum kendimi sizde durumlar nasıl?
Bende isme karar vermedim. Alışveriş olarakta bir kaç parça 0 3 ay ürün aldım.
Gerilmeye gerek yok hallolur olmazsa da doğunca da olur (çok rahat gördüm kendimi 🙂)

Aynen valla kipirdamayinca acaba ne oldu diyorum nie hareket etmiyor diyoruz 🤣🤣🤣
Ay aynıyız cidden🙈

Kizlar birsey sormak istiyorum size gebelikte bagdas kurarak oturmanin bir sakincasi var mi? Ben normalde sandalyeye tuneyerek oturan biriyim gebeligimden beri ya tek ayak altta oturuyorum yada bagdas kurup daha rahat ediyorum ama bilemedim bebege bir sakincasi olur mu 🤔
Bence bir sakıncası olmaz ya insanlar neler yapıyor nasıl rahatsan öyle otur bence canım

Kızlar ben hala isme karar veremedim oğlumun odasını hazırlayamadım bu durum beni geriyor biraz çok hazırlıksız hissediyorum kendimi sizde durumlar nasıl?
Gerilme canım stres yapma. Bizde isim önceden beri belliydi, oda da yapmayacağız sadece dolabı var onun gelmesini bekliyorum kıyafet falan yıkamak için. Sadece pusetinin ve ana kucağının kumaşlarını yıkadım, yarın da reflü yatağını yıkayıp kaldırayım diyorum. Öyle aşırı bir şey de almadım ama hastane çantasını ne olur ne olmaz hazırlamak istiyorum yavaştan. Kendime alacaklarım var hiçbir şey almadım kendime düzgün. Lohusa geceliği, deepend külot falan onları alıp çantaya artık atmak lazım. Sen de yavaş yavaş başla bence

Kızlar ben bunu aldım lohusa kiyafeti ilgisini cekenler için atayım dedim geldi gayet güzel kuması cok iyi yaz için uygun ben kısa olduğum için kestırıcem pacalardan o kadar ❤️

Eklentiler

• 35B03D7F-2212-4FD4-AA3E-F85D4FE3E420.jpeg
    35B03D7F-2212-4FD4-AA3E-F85D4FE3E420.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 77
X