-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.461
500 müÇok uyguna almışsınız bana 500 lü bir rakam verdiler 75 lik yüklendi bana
Canım ben bunu aldım elbisesini alcam beğenirsen ismini bulurum birazdan pamukkuKızlar aranızda hiç lohusa geceliği alan var mı hastanede giymek için gecelik istiyorum rahat olur diye ama model falan begenemedim hiç nasıl bir şey uygun olur bilemedim doğum sezaryen olacak temmuz başı gibi bence İstanbul'dayım askılı mı almalı sizce yoksa kısa kollu mu
Canım bende daha sipariş verdim ama araya bayram girince gelmedi bir kaç güne gelir o zaman söylerim :) yorumları gayet güzel umarım pişman etmezİlk defa gördüm markayı çok beğendim modellerini tam tarzım. Fakat pamuklu mu? Kumaşa dair bir bilgi vermemişler. Sadece 1. Sınıf kumaş kullanılmıştır yazmışlar.
Evet ıslattı baya iç çamaşırımıÇok mu geliyor canım kilodunu ıslatcak kadar mı mesela
Teşekkür ederim canım bakıyım hemenTrenyolda Miss dünya Lissa mağazasından sabahlıklı lohusa pijaması ve düğmeli normal pijama aldım bakabilirsin bu sayfaya
İnsülinin bebeğe bi zararı yok canım ama malesef sabah açlık yüksek çıkınca tüm gün yüksek çıkıyor sabahkı yükseklık tüm günü etkiliyor anlayacağin ilk hamileliğimde de şeker vardı onda da kulanıyordum ama daha yüksek dozdu şimdi 8 kulanıyorum ve işe yarıyor kulanmadan 105/110 çikan şeker şimdi 80/90 arası oluyor ve günümü etkilemiyorKeşke insülin hiç kullanmasaydın canım benimde sabahları sadece yüksek çıkıyor oda gece boyu hiç bir şey yemediğimizden dolayıymış ben eşim sahura kalkınca bişeyler yedim tabi ekmek falan değil meyve gibi sabahta düştü bende birde istersen öğle dene çok aç kalğncada şeker yükseliyor çünki
Bende de geçenlerde oldu o canım biraz da kanadı hatta. Kabızlık var diye şurup içiyordum o da ishal yaptı birkaç kez. Meğer sadece kabızlık değil ishal olmak da basura neden oluyormuş büyük abdest asitli olduğu için tetiklermiş. Ay ne yapsak ayrı dertneyse hakiki zeytinyağın varsa pamuğa biraz alıp basura sür birkaç günde küçüle küçüle geçti benimki en doğal çözüm bu.. İnşallah sana da iyi gelir.
Kasılmaları ben de ara ara yaşıyorum olduğum yerde kalıyorum karnım sertleşiyor falan tuvaletim gelmiş gibi bir sancı giriyor. Yavaş yavaş vücut kendini hazırlıyor gibi artık canim
Olsun canım kilo alınır verilir sağlıklı olalim da hallederiz inşallah
Benimki müziksiz de çok hareketli ama müziklerle de coşuyor evet
Acaba ben de mi öyle yapsam ben de elbise istiyorum bir yandan da dediğin gibi birileri geleceği zaman rahat eder miyim düşüncesindeyim askılı gecelik almak mantıklı o zaman kısa kollu yerineben bir takım pijama aldım. Bir adette gecelik koyacağım. Normalde yazın geceleri hiç pijama giymem hep elbise giyerim. O yüzden 1 tane de askılı gecelik alacağım. Yanıma birileri geleceği zaman pijamayı giyerim ama gece rahatça elbise ile yatarım diye düşündüm. Yine tecrübelilerden fikir almak isterim.
Bulabilirsen sevinirim canım ben de sadece elbisesine bakarımCanım ben bunu aldım elbisesini alcam beğenirsen ismini bulurum birazdan pamukku
Ben bir pijama bir de askılı gecelik aldım yaz bebeği olacak benimki çekim düşünüyorum ben onun içinde beyaz aldım o da kısa kollu sonuçta bu gecelikler normalde de bir süre kullanılabilecek penye mood indirimden aldım uygunuda geldi yumuşacık olması tercihim oldu ama sezeryansa dikişi düşünüp pijama almayın benceKızlar aranızda hiç lohusa geceliği alan var mı hastanede giymek için gecelik istiyorum rahat olur diye ama model falan begenemedim hiç nasıl bir şey uygun olur bilemedim doğum sezaryen olacak temmuz başı gibi bence İstanbul'dayım askılı mı almalı sizce yoksa kısa kollu mu
Bu suyla beraber kasılma varsa canım sıkıntı acil Dr git kızıma hamileliğim de erken doğum yaşadım çamaşırı ı ıslatcak kadar su gelmişti ama bende adetten biraz daha şiddetli ağrın olursa sıkıntı ağrın yoksa korkmana gerek yok alıntılar hafta geçtikçe çoğalacak zaten sadece ağrın olmasın yeterEvet ıslattı baya iç çamaşırımı
Bebeye zararı yok ta benim arkadaşım var annesi babası şeker hastası ama doğum yaptı şeker hastası oldu insülin devam dedi Dr 5 yıldır kullanıyor ben korkuyomu o yüzden ben sabahı düşüremedüm sonra gece birşeyler ağzıma atınca 90lara düştü enteresan bir şekilde ben bu şeker olayını daha çözemedim ama en korktuğum şey şeker hastası olmakİnsülinin bebeğe bi zararı yok canım ama malesef sabah açlık yüksek çıkınca tüm gün yüksek çıkıyor sabahkı yükseklık tüm günü etkiliyor anlayacağin ilk hamileliğimde de şeker vardı onda da kulanıyordum ama daha yüksek dozdu şimdi 8 kulanıyorum ve işe yarıyor kulanmadan 105/110 çikan şeker şimdi 80/90 arası oluyor ve günümü etkilemiyor
Ağrım yok canım magnezyum kullanıyorum ağrıları o kesiyor olabilir mi acabaBu suyla beraber kasılma varsa canım sıkıntı acil Dr git kızıma hamileliğim de erken doğum yaşadım çamaşırı ı ıslatcak kadar su gelmişti ama bende adetten biraz daha şiddetli ağrın olursa sıkıntı ağrın yoksa korkmana gerek yok alıntılar hafta geçtikçe çoğalacak zaten sadece ağrın olmasın yeter
Trendyoldan monamise diye bir site elbisesine çok güzel ama bu çok şık durdu üstümdeBulabilirsen sevinirim canım ben de sadece elbisesine bakarım
Ben ileride olacağimi biliyorum bu onun bi göstergesi bence ailemde var çunku bende çozemedim dikat ettigim zaman yuksek etmedigim zaman normal çikiyor ama uzun bi sure yemediğim zaman çok fazla dusuyor hormonlardan kaynakli da olabilir ani yükselme ve düşme çokta yediğimiz içtiğimzle alakali değildir bence bu sabahta dikat etmedim bir dilim beyaz ekmek bi bardak sekerli cay ictim mesela 83 ten 88 yukseldiBebeye zararı yok ta benim arkadaşım var annesi babası şeker hastası ama doğum yaptı şeker hastası oldu insülin devam dedi Dr 5 yıldır kullanıyor ben korkuyomu o yüzden ben sabahı düşüremedüm sonra gece birşeyler ağzıma atınca 90lara düştü enteresan bir şekilde ben bu şeker olayını daha çözemedim ama en korktuğum şey şeker hastası olmak
Valla ben çözemedim şekeri cidden benimde öğle oluyorBen ileride olacağimi biliyorum bu onun bi göstergesi bence ailemde var çunku bende çozemedim dikat ettigim zaman yuksek etmedigim zaman normal çikiyor ama uzun bi sure yemediğim zaman çok fazla dusuyor hormonlardan kaynakli da olabilir ani yükselme ve düşme çokta yediğimiz içtiğimzle alakali değildir bence bu sabahta dikat etmedim bir dilim beyaz ekmek bi bardak sekerli cay ictim mesela 83 ten 88 yukseldi
Yok o ağrı çok değişik bir ağrı bazen bir giriyor dayanamıyor sun magnezyum kesmez emin ol senin akıntı su değildir ağrın yoksa için rahat olsun Dr git genede sen en kötü idrar tahlili verirsin için rahat ederAğrım yok canım magnezyum kullanıyorum ağrıları o kesiyor olabilir mi acaba
Şimdi gidiyorum canım doktoruma anlattım durumu acil kadın doğuma git hemen dedi suyu sızıyor olabilir dediYok o ağrı çok değişik bir ağrı bazen bir giriyor dayanamıyor sun magnezyum kesmez emin ol senin akıntı su değildir ağrın yoksa için rahat olsun Dr git genede sen en kötü idrar tahlili verirsin için rahat eder
Cihazın markası nedir? Doğru ölçüyor mu500 müyok kız onlar üç kağıtcıdır başka eczaneye bak babama da yeni aldık bende yeni aldım 150 cihaz 20 TL cubuğu 50 Şili 170 verdik ikimizde başka başka eczanelerden almamıza rağmen hem Dr bir zahmet takip istiyorsa çubuklar rapor çıkarsın bedava al 50 si 20 TL ama çabuk bitiyor ben günde 4 kere ölüyorum çünki