- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.421
Emfeksiyonu bazen su da engellemiyor. Bende en az 3-4 litre içerim. Fakat enfeksiyon oluyor. Yine idrarda yanma bende hiç olmaz. Ama genelde sarı akıntı enfeksiyon oluyor. Bayram sonrası mutlaka idrar tahlili vermelisinizMerhaba bende 13 haftalik hamileyim, idrarda yanma yok günde 3 lt fazla su içiyorum, sık sık tuvalete gidiyorum. Idrardan sonra peçeteye sapsarı leke geliyor.. kaşınma ve yanma yok, idrar yolu enfeksiyonu belirtisi bu da olabilir mi acaba? 2 gündür devam ediyor, bayram tatili de girdi ne yapacağım bilmiyorum..
Merhaba bende 13 haftalik hamileyim, idrarda yanma yok günde 3 lt fazla su içiyorum, sık sık tuvalete gidiyorum. Idrardan sonra peçeteye sapsarı leke geliyor.. kaşınma ve yanma yok, idrar yolu enfeksiyonu belirtisi bu da olabilir mi acaba? 2 gündür devam ediyor, bayram tatili de girdi ne yapacağım bilmiyorum..
Teşekkür ederimEmfeksiyonu bazen su da engellemiyor. Bende en az 3-4 litre içerim. Fakat enfeksiyon oluyor. Yine idrarda yanma bende hiç olmaz. Ama genelde sarı akıntı enfeksiyon oluyor. Bayram sonrası mutlaka idrar tahlili vermelisiniz
Benım hala ara ara oluyor normal gebelıkte canımAmin inşallah geçer teşekkür ederim..acilde idrar örneği verdim temiz dedi doktor çok şükür.. bu haftalarda oluyor demek ki.. sağlıkla alalım kucağımıza yavrularimizi
Ben de 28. haftadayım 7 aylık olduk 6 kilo almışımKızlar doğum başından beri kaç kilo aldınız ben 11 kilo almışım bile
Benim doktorum gerekli görmedi hiç olmadım tetanoz aşısını. İyi mi kötü mü bilmiyorum.Kızlar tetanoz aşısının 2.dozunu yaptırdınız mı? Ben sanırım geç kaldım bir ayı geçmiş hastalanmıştım gidemedim kaldı gitti. Arası bir ayı geçince bir şey olur mu acaba
Bizimki de öyle biz de sürekli diyoruz doğunca cadı bir şey mi olacak bu yandık diyeKiz o değilde keşke ata bilsem sana yerind edurnuyor hiç karnım sallanıp duruyor yukarı inip çıkıyor eşim gülme kirizine yerlere yatıyor şuan bile yerinde durmuyor göbek bölgenim ora sağlı sollu havaya kalkıyor eşim yandik biz çok heraketli olucak diyor
Bende bayadir var arada oluyor 3 4 gün gidiyor.Kızlar acil birşey sormam lazım size su gibi akıntı geliyor benden sarı renkte sizce neden olabilir hiç yaşadınız mı böyle birşey
Ayy enfeksiyon olsun da bebeğin suyu olmasın korkutuyor beni böyle gelinceBende bayadir var arada oluyor 3 4 gün gidiyor.
Ben enfeksiyondan olduğunu düşünüyorum
Aminnn aminnnTatlı arkadaşlarım, sağlıklı mutlu huzurlu nice bayramlarımız olsun. Bir dahaki şeker bayramında inşallah göbüşlerimizdeki minnoşlar kucağımızda olsun
Bende gebeliğin başından beri geliyo özellikle yürüyünce çok geliyor. Ağrı, kaşıntı, yanma yoksa normal bi şeydir muhtemelen.Kızlar acil birşey sormam lazım size su gibi akıntı geliyor benden sarı renkte sizce neden olabilir hiç yaşadınız mı böyle birşey
Ya normalde akıntı geliyordu zaten ama 3 gündür su gibi geliyor ondan korktum biraz zaten erken doğum riskim varBende gebeliğin başından beri geliyo özellikle yürüyünce çok geliyor. Ağrı, kaşıntı, yanma yoksa normal bi şeydir muhtemelen.
Valla ben sistim çok kilo aldım sen yine iyi almışsınBen de 28. haftadayım 7 aylık olduk 6 kilo almışım
Benim doktorum gerekli görmedi hiç olmadım tetanoz aşısını. İyi mi kötü mü bilmiyorum.
Bizimki de öyle biz de sürekli diyoruz doğunca cadı bir şey mi olacak bu yandık diyebelki tam tersi olurlar doğunca uslu uslu... Allahım amin
Bizim ki müzikle cosuyoBen de 28. haftadayım 7 aylık olduk 6 kilo almışım
Benim doktorum gerekli görmedi hiç olmadım tetanoz aşısını. İyi mi kötü mü bilmiyorum.
Bizimki de öyle biz de sürekli diyoruz doğunca cadı bir şey mi olacak bu yandık diyebelki tam tersi olurlar doğunca uslu uslu... Allahım amin
Benim 20. Haftadan beri var canım şuan 30 oldum sancı olmadığı sürece sıkıntı olmuyor dedi doktor susuz kalma 3 lt su iç günlük dedi birde ayaklarını uzat dinlen çok kasıldığı günler dedi.Bugun asiri hareket var karnimda sanki toplaniyo bi yerde garip garip kasilmalar var hayir olsun insallah braxton hicks dediklerini yasiyorum galiba
Kızlar 3lt su nasıl içiyorsunuz , ben 1.5 zor içiyorumBenim 20. Haftadan beri var canım şuan 30 oldum sancı olmadığı sürece sıkıntı olmuyor dedi doktor susuz kalma 3 lt su iç günlük dedi birde ayaklarını uzat dinlen çok kasıldığı günler dedi.
Aynen valla içemiyorum bile bari su olsun die AP açık çay olsun meyve suyu olsun içiyorum ama suya gelince mide almıyor dahaKızlar 3lt su nasıl içiyorsunuz , ben 1.5 zor içiyorum(((