2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Heloo bayramınız mübarek olsun seneye inşallah bebisler ile 💙💓💙

Dün oğluşumu görmeye gittim herşey yolunda şukur bayadır girmiyorum ben 18h da şeker yüklemesi yaptırdım ve sonuç yuksekti diyet ile düşürmeye çalıştım hep ama sabahları çok yüksek çıktığı için tüm gün yüksek oluyordu 3 haftadı sadece gece insülin kulanıyorum sabah düşük çıkartması için zor oluyor biraz aç kalmak ama olsun kendimi hatırlatmak istedim 😊😊

Eklentiler

• 122A5617-05FE-4468-BC17-492EEE3462FF.jpeg
    122A5617-05FE-4468-BC17-492EEE3462FF.jpeg
    89,7 KB · Görüntüleme: 93

Dün oğluşumu görmeye gittim herşey yolunda şukur bayadır girmiyorum ben 18h da şeker yüklemesi yaptırdım ve sonuç yuksekti diyet ile düşürmeye çalıştım hep ama sabahları çok yüksek çıktığı için tüm gün yüksek oluyordu 3 haftadı sadece gece insülin kulanıyorum sabah düşük çıkartması için zor oluyor biraz aç kalmak ama olsun kendimi hatırlatmak istedim 😊😊
Çok geçmiş olsun canım

Aynen valla içemiyorum bile bari su olsun die AP açık çay olsun meyve suyu olsun içiyorum ama suya gelince mide almıyor daha
Apaçık bile olsa çay içmeyin. Mesela 3 litre su içmemiz gerekiyorsa içtiğimiz her bardak kahve çay yerine 1 bardak daha su eklemeliyiz. Yani tam tersi su içermeyen apaçık da olda çay içmese daha iyi ☺️

Kızlar aranızda hiç lohusa geceliği alan var mı hastanede giymek için gecelik istiyorum rahat olur diye ama model falan begenemedim hiç nasıl bir şey uygun olur bilemedim doğum sezaryen olacak temmuz başı gibi bence İstanbul'dayım askılı mı almalı sizce yoksa kısa kollu mu

Ne kadar net çıkmış normal ultrasonda bu şekilde görüldüğünü bilmiyordum :) 4 boyutlu gösteriyor bizim hoca bu şekilde hiç görmedim bi sonraki seferde bende sorayım bakalım.

Inşallah 🙏 bi hafta sabah öğle akşam aç tok ölçüp öyle gel dedi doktor. Ben cihazı eczaneden aldım 100 tlydi.çubuğuyla 150ye geldi. Belki de deprem bolgesindeyim diye fiyati uygun olmuş olabilir burda. Sana kaç gram yapılmıştı şeker yüklemesi?
Çok uyguna almışsınız bana 500 lü bir rakam verdiler 75 lik yüklendi bana

Herkese iyilik bayramlar anne babası hayatta olmayanlara rahmet diliyorum rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin evlatlarımızı inşallah. Ben basur olmuşum ilk defa oldum gerçekten bu gebelik değişik zor geçiyor Allah büyük
Bende de geçenlerde oldu o canım biraz da kanadı hatta. Kabızlık var diye şurup içiyordum o da ishal yaptı birkaç kez. Meğer sadece kabızlık değil ishal olmak da basura neden oluyormuş büyük abdest asitli olduğu için tetiklermiş. Ay ne yapsak ayrı dert😂 neyse hakiki zeytinyağın varsa pamuğa biraz alıp basura sür birkaç günde küçüle küçüle geçti benimki en doğal çözüm bu.. İnşallah sana da iyi gelir.
Bugun asiri hareket var karnimda sanki toplaniyo bi yerde garip garip kasilmalar var hayir olsun insallah braxton hicks dediklerini yasiyorum galiba 😐
Kasılmaları ben de ara ara yaşıyorum olduğum yerde kalıyorum karnım sertleşiyor falan tuvaletim gelmiş gibi bir sancı giriyor. Yavaş yavaş vücut kendini hazırlıyor gibi artık canim🙈
Valla ben sistim çok kilo aldım sen yine iyi almışsın 😍😍😍😍27 sinde sağlık ocağında günüm var bakalım kaç kilo oldum 🤣🤣🤣 bir hafta önce eczanede 68 ölçtüm 11 kilo almışım bile 🤣
Olsun canım kilo alınır verilir sağlıklı olalim da hallederiz inşallah💕
Bizim ki müzikle cosuyo 🤣🤣🤣
Benimki müziksiz de çok hareketli ama müziklerle de coşuyor evet🙈😂

Kızlar aranızda hiç lohusa geceliği alan var mı hastanede giymek için gecelik istiyorum rahat olur diye ama model falan begenemedim hiç nasıl bir şey uygun olur bilemedim doğum sezaryen olacak temmuz başı gibi bence İstanbul'dayım askılı mı almalı sizce yoksa kısa kollu mu
ben bir takım pijama aldım. Bir adette gecelik koyacağım. Normalde yazın geceleri hiç pijama giymem hep elbise giyerim. O yüzden 1 tane de askılı gecelik alacağım. Yanıma birileri geleceği zaman pijamayı giyerim ama gece rahatça elbise ile yatarım diye düşündüm. Yine tecrübelilerden fikir almak isterim.

Aynen bende de yürüyünce ve çok ayakta kalınca su gibi akıntı geliyor. Bugün ben de korktum suyu değildir inşallah diye bazen korkutuyor
Böyle bir durumdan korkuyorsanız bunlar için özel pedler varmış eczanede. Alıp deneyebilirsiniz. Rengi değişiyor eğer bebeğin suyu ise. Sizin öyledir diye demiyorum ama geçen mesela hastanede biriyle konuşuyorduk. Oda böyle şüphelenmiş ve onunki bebeğin suyuymuş. Az az geliyormuş.

Bu hafta alınan tüm kıyafetleri nevresim pike her şeyi yıkayacağım. Kızıma dolap aldık sadece oda yapmadık onu hazırlayacağız. Yerleştireceğiz. Hastane çantamı tamamlayacağım. Son eksikleri alacağım. Kapı süsü ve kapı süslemesi için tülünü halledeceğim. Bu zamana dek heyecanlı değildim yalan yok ama artık kalbim pır pır atıyor Kızlar. 30. Haftama dek her şeyi tamamlayıp sonra da biraz buzluğuma hazırlık yapacağım. Zaten 1,5 ay kalıyor 30. Haftadan sonra 😍

Trenyolda Miss dünya Lissa mağazasından sabahlıklı lohusa pijaması ve düğmeli normal pijama aldım bakabilirsin bu sayfaya

Trenyolda Miss dünya Lissa mağazasından sabahlıklı lohusa pijaması ve düğmeli normal pijama aldım bakabilirsin bu sayfaya
İlk defa gördüm markayı çok beğendim modellerini tam tarzım. Fakat pamuklu mu? Kumaşa dair bir bilgi vermemişler. Sadece 1. Sınıf kumaş kullanılmıştır yazmışlar.

İyi bayramlar herkese gecen gün şeker yüklemesinde 1. Saat şekerim yüksek geldiği için doktor takip önerdi. Bi arkadaşımız doktor cihaz için rapor çıkarttı demişti. Benimki öyle bi şey çıkarmadı. Rapor ne ise yarıyo cihazın fiyatı nedir ne kadarını devlet karşılıyor bilginiz var mı?
Cihazı karşılamıyor rapor kan damlattığımız tek kullanımlık çubuk var ona çıkıyor bittikçe yeniliysun raporunu alıyorsun ama cihazını parayla alıyorsun ben 150 TL ye eczaneden aldı

Keşke insülin hiç kullanmasaydın canım benimde sabahları sadece yüksek çıkıyor oda gece boyu hiç bir şey yemediğimizden dolayıymış ben eşim sahura kalkınca bişeyler yedim tabi ekmek falan değil meyve gibi sabahta düştü bende birde istersen öğle dene çok aç kalğncada şeker yükseliyor çünki

X