- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.401
İyi bayramlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende 13 haftalik hamileyim, idrarda yanma yok günde 3 lt fazla su içiyorum, sık sık tuvalete gidiyorum. Idrardan sonra peçeteye sapsarı leke geliyor.. kaşınma ve yanma yok, idrar yolu enfeksiyonu belirtisi bu da olabilir mi acaba? 2 gündür devam ediyor, bayram tatili de girdi ne yapacağım bilmiyorum..Muhtemelen enfeksiyon oldunuz. Bu dönemlerde hamilelikte çok sık olabiliyor. Uygulamalar var ga hafta hafta veren hep bu haftalar içim enfeksiyon olmanız yüksek vs dedi. Ki bende 2 3 hafta önce olmuştum. Henüz benek o kadar baskı yapmıyordur diye düşünüyorum. Benim 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu sonrasında vajinal enfeksiyon oldu. Doktorum çok normal olduğunu söyledi.
Ben normal olucam yine Allah'ım hayirlisiyla dogmalari nasip etsinBenim ilki 39+2 te planlı sezeryandi, bebek daha inmemisti. İki haftadan önce de inmez demişti ebe. Hemoroid ve çatı darlığını bahane edip sezeryan yapmıştı, tecrübesizligimden korkup tamam demiştim.
İkincisi 39+5 te Nişan geldi sezeryan oldum.
Şimdiki kız bebek. Erken gelir mi yoksa yine 39 dolmadan kipramaz mi diye düşünüyorum
2. De düzenli hurma yemiştim son haftalar , adaçayı içmiştim ssvd istemiştim olmadı son dk kalp atışları rayından çıktı kakasını yemiş bizim sıpa
Hayırlı bayramlar cnmhayırlı bayramlar güzel annelerr
Hayorli bayramlae cnmİyi bayramlar
Hayirli bayramlar cnmİyi bayramlar
19 25 haziran arası olacak sanırım benim :) bir aksilik olmazsa sezeryan olacağBnimdn.
Kendini çok yorma canım artık son zamanlardayız ben bir iş yapıp yarım saat kadar uzanıp dinlenip sonra gerisini yapıyorum evi artık iki kerede süpürüyorum bir seferde gücüm yetmiyo sen de böyle işleri kendi içinde böl eskisi gibi değiliz dinlenerek yaparsan daha iyi olur tatlıyı da boşver hazır alıverirsiniz senden önemli değil hiçbir şeyHerkese iyi bayramlar kızlar
Benim dün geceden beri inanılmaz kasık ağrım var bayram temizliğinde çok mu yordum kendimi diye düşünüyorum inşallah geçer 2 gündür elektriğimiz de yok tam da bayrama denk geldi tatlı da yapamadım bir arıza varmış yapamıyorlar ya
Yanma vs yoksa korkacak bir şey de yoktur bayram tatili sonrası isterseniz bir idrar tahlili verirsiniz sıkmayın canınızı bol su içmeye devam edin çamaşırı sık sık değiştirin inşallah o leke de geçerMerhaba bende 13 haftalik hamileyim, idrarda yanma yok günde 3 lt fazla su içiyorum, sık sık tuvalete gidiyorum. Idrardan sonra peçeteye sapsarı leke geliyor.. kaşınma ve yanma yok, idrar yolu enfeksiyonu belirtisi bu da olabilir mi acaba? 2 gündür devam ediyor, bayram tatili de girdi ne yapacağım bilmiyorum..
Ya zaten robot süpürgem var çok şükür ki o da olmasa yanmıştım ben elim ayağım oldu vallaKendini çok yorma canım artık son zamanlardayız ben bir iş yapıp yarım saat kadar uzanıp dinlenip sonra gerisini yapıyorum evi artık iki kerede süpürüyorum bir seferde gücüm yetmiyo sen de böyle işleri kendi içinde böl eskisi gibi değiliz dinlenerek yaparsan daha iyi olur tatlıyı da boşver hazır alıverirsiniz senden önemli değil hiçbir şey
Amin inşallah geçer teşekkür ederim.. acilde idrar örneği verdim temiz dedi doktor çok şükür.. bu haftalarda oluyor demek ki.. sağlıkla alalım kucağımıza yavrularimiziYanma vs yoksa korkacak bir şey de yoktur bayram tatili sonrası isterseniz bir idrar tahlili verirsiniz sıkmayın canınızı bol su içmeye devam edin çamaşırı sık sık değiştirin inşallah o leke de geçer
Bende de aynı durum var. Doktor enfeksiyondur dedi fitil verdi ama hala geçmedi. Takmıyorum artık. Bitmiyor çünkü. Vücut üretiyor bence.Merhaba bende 13 haftalik hamileyim, idrarda yanma yok günde 3 lt fazla su içiyorum, sık sık tuvalete gidiyorum. Idrardan sonra peçeteye sapsarı leke geliyor.. kaşınma ve yanma yok, idrar yolu enfeksiyonu belirtisi bu da olabilir mi acaba? 2 gündür devam ediyor, bayram tatili de girdi ne yapacağım bilmiyorum..
Takmamaya çalışıyorum bende,Allahtan temiz çıktı idrar sonucu.. bakalım inşallah geçer yakında, bebeğe zararı olur diye okuyunca daha da geriliyor insan..Bende de aynı durum var. Doktor enfeksiyondur dedi fitil verdi ama hala geçmedi. Takmıyorum artık. Bitmiyor çünkü. Vücut üretiyor bence.
Benim gebeligimin basindan beri sari akintim var hala var pedim sapsari oluyo o kadarda yogun ama ne enfeksiyon ne baska bisey gebelige bagli olabiliyo kasinti agri yanma olmadigi surece sorun yokTakmamaya çalışıyorum bende,Allahtan temiz çıktı idrar sonucu.. bakalım inşallah geçer yakında, bebeğe zararı olur diye okuyunca daha da geriliyor insan..
Sağlıkla alalım inşallah evlatlarimizi kucağımıza
Teşekkür ederim içimi ferahlattinizBenim gebeligimin basindan beri sari akintim var hala var pedim sapsari oluyo o kadarda yogun ama ne enfeksiyon ne baska bisey gebelige bagli olabiliyo kasinti agri yanma olmadigi surece sorun yok