2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Merhaba bende 13 haftalik hamileyim, idrarda yanma yok günde 3 lt fazla su içiyorum, sık sık tuvalete gidiyorum. Idrardan sonra peçeteye sapsarı leke geliyor.. kaşınma ve yanma yok, idrar yolu enfeksiyonu belirtisi bu da olabilir mi acaba? 2 gündür devam ediyor, bayram tatili de girdi ne yapacağım bilmiyorum..
Emfeksiyonu bazen su da engellemiyor. Bende en az 3-4 litre içerim. Fakat enfeksiyon oluyor. Yine idrarda yanma bende hiç olmaz. Ama genelde sarı akıntı enfeksiyon oluyor. Bayram sonrası mutlaka idrar tahlili vermelisiniz
Merhaba bende 13 haftalik hamileyim, idrarda yanma yok günde 3 lt fazla su içiyorum, sık sık tuvalete gidiyorum. Idrardan sonra peçeteye sapsarı leke geliyor.. kaşınma ve yanma yok, idrar yolu enfeksiyonu belirtisi bu da olabilir mi acaba? 2 gündür devam ediyor, bayram tatili de girdi ne yapacağım bilmiyorum..

Kızlar doğum başından beri kaç kilo aldınız ben 11 kilo almışım bile 🤣🤣🤣
Ben de 28. haftadayım 7 aylık olduk 6 kilo almışım🙈
Kızlar tetanoz aşısının 2.dozunu yaptırdınız mı? Ben sanırım geç kaldım bir ayı geçmiş hastalanmıştım gidemedim kaldı gitti. Arası bir ayı geçince bir şey olur mu acaba
Benim doktorum gerekli görmedi hiç olmadım tetanoz aşısını. İyi mi kötü mü bilmiyorum.
Kiz o değilde keşke ata bilsem sana yerind edurnuyor hiç karnım sallanıp duruyor yukarı inip çıkıyor eşim gülme kirizine yerlere yatıyor şuan bile yerinde durmuyor göbek bölgenim ora sağlı sollu havaya kalkıyor eşim yandik biz çok heraketli olucak diyor 🤣🤣🤣🤣
Bizimki de öyle biz de sürekli diyoruz doğunca cadı bir şey mi olacak bu yandık diye🙈😂 belki tam tersi olurlar doğunca uslu uslu... Allahım amin😂😂

Kızlar acil birşey sormam lazım size su gibi akıntı geliyor benden sarı renkte sizce neden olabilir hiç yaşadınız mı böyle birşey
Bende gebeliğin başından beri geliyo özellikle yürüyünce çok geliyor. Ağrı, kaşıntı, yanma yoksa normal bi şeydir muhtemelen.

İyi bayramlar herkese gecen gün şeker yüklemesinde 1. Saat şekerim yüksek geldiği için doktor takip önerdi. Bi arkadaşımız doktor cihaz için rapor çıkarttı demişti. Benimki öyle bi şey çıkarmadı. Rapor ne ise yarıyo cihazın fiyatı nedir ne kadarını devlet karşılıyor bilginiz var mı?

Benim doktorum gerekli görmedi hiç olmadım tetanoz aşısını. İyi mi kötü mü bilmiyorum.

Bizimki de öyle biz de sürekli diyoruz doğunca cadı bir şey mi olacak bu yandık diye🙈😂 belki tam tersi olurlar doğunca uslu uslu... Allahım amin😂😂
Valla ben sistim çok kilo aldım sen yine iyi almışsın 😍😍😍😍27 sinde sağlık ocağında günüm var bakalım kaç kilo oldum 🤣🤣🤣 bir hafta önce eczanede 68 ölçtüm 11 kilo almışım bile 🤣

Eklentiler

• Snapchat-28306645.jpg
    Snapchat-28306645.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 84

Bizim ki müzikle cosuyo 🤣🤣🤣

Bugun asiri hareket var karnimda sanki toplaniyo bi yerde garip garip kasilmalar var hayir olsun insallah braxton hicks dediklerini yasiyorum galiba 😐
Benim 20. Haftadan beri var canım şuan 30 oldum sancı olmadığı sürece sıkıntı olmuyor dedi doktor susuz kalma 3 lt su iç günlük dedi birde ayaklarını uzat dinlen çok kasıldığı günler dedi.

Benim 20. Haftadan beri var canım şuan 30 oldum sancı olmadığı sürece sıkıntı olmuyor dedi doktor susuz kalma 3 lt su iç günlük dedi birde ayaklarını uzat dinlen çok kasıldığı günler dedi.
Kızlar 3lt su nasıl içiyorsunuz , ben 1.5 zor içiyorum :KK43:(((

Kizlar ne yapiyorsunuz hamilelik nasil geciyo
Bu aralar musait olamiyorum evtir iştir misafirdir firsat bulamadim bakmaya

X