- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.041
Cok gecmis olsun neyseki gecici bir durum biraz daha sabır etmek gerekiyor son 2 ay. Ama sizi anlıyorum gercekten gebelik kolay bisey degil ben de troid sorunlari, ciddi mide sorunları yaşadım simdi de su fazlaligi ve ciddi kansizlik cikti. Yani hep kendime gecici diye soyluyorum ama bazen psikoliji bozulmuyor degil. Allah hepimize kolaylıklar versin.Kızlar merhaba başıma gelenler bitmiyor bı gebeliğin son iki ayı beni ne hallere soktu ah ahhh
Biliyorsunuz seker cıkmıstı bende diyete zaten o günlerden beri devam bide şimdi kalpte sıkıntı çıktı asırı hızlı atıyor ve nefes alamıyorum bazen kardaolojiye gittim doktorun önermesiyle suan kalp için ilaç alıyorum normalde doguma yakın atması gereken hızlı kalp atısı bende suandan baslamıs o yüzden atışını azaltıcak bi ilaç kullanıyorum bu gidişle doktor sezeryana alıcak beni gibi duruyor hecan yaparsan kalbin zorlarsa kötü seyler yasayabilirz dedi ama bakıcaz yine daha yaklassında o zaman dedim bende karar verriz ama bu kalo işi canımı cok sıktı zaten diyet yapıyom moralim bozuk ah ah