2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ya annişler birşey soracağım siz bebişlerinizle konuşuyor musunuz ben sürekli konuşuyorum ve çok güzel bir duygu arada tepki veriyor 🥰
Ben çok konuşuyorum hatta ilk defa yediğim bir şey varsa onları söylüyorum, gittiğim yerleri söylüyorum bildiğin kendi kendime sohbet ediyorum gören deli sanacak 😂 Klasik müzik dinletiyorum o zaman bir başka hareketli oluyor. Kitap okuyorum. Şimdiden çok eğleniyoruz kızımla, doğunca nasıl olacak merak ediyorum 🥰

Ayy rabbim yardım etsin dogumdan sonra varya en korktugum sey galiba bu mesele asırı hassas bi yer cünkü 🤔🫠 inşallah yarasız geçer güzelceeee😍
Bende en çok bundan korkuyorum az önce bir eğitime katıldım e bebek düzenliyor. Ayva çekirdeğinden jel yapıp onu sürün dediler. Gümüş kapakta öneriyorlar

Ben çok konuşuyorum hatta ilk defa yediğim bir şey varsa onları söylüyorum, gittiğim yerleri söylüyorum bildiğin kendi kendime sohbet ediyorum gören deli sanacak 😂 Klasik müzik dinletiyorum o zaman bir başka hareketli oluyor. Kitap okuyorum. Şimdiden çok eğleniyoruz kızımla, doğunca nasıl olacak merak ediyorum 🥰
Ne kadar güzel ben dışarıda konuşmuyorum ya 😀

Benim klinik şefim bana durumum baya ağırlaşınca prednol diye bir ilacı önerdi steroidmiş kadın doğum uzmanıma sordum çok kötü olduğunda kullanabilirsin dedi günde 1 taneyi aşmamak 10 gün kullanımı aşmamak şartıyla istersen sen de sor bu ilacı ben hiç yürüyemez hale gelince önerdiler ama ayaklarımı hissetmeyince yine de içime sinmedi kullanmadım hamilelik ilerledikçe daha kötü olursam o zaman deneyeceğim kullanmayı
Çok geçmiş olsun sanada çok zor gerçekten bugün çok kötüyüm

Vallahi doktor tatile gider diye bayram kısmı korkutuyor beni🫠 Benim de 5 temmuz görünüyor ama doktorum 20 hazirandan sonra her an bekleriz dedi. Bakalım ne zaman gelmeyi seçecek haziran, temmuz farketmez de erken gelmesin bebişlerimiz 🙏
Benim de 9 temmuz gözüküyor normal doğum için de 20 hazirandan sonra bekliyor mu doktorlar yoksa sezeryan için mi o şekilde diyorlar ?

Benim de 9 temmuz gözüküyor normal doğum için de 20 hazirandan sonra bekliyor mu doktorlar yoksa sezeryan için mi o şekilde diyorlar ?
normal doğum için sancıyı bekliyolar canım benim oğlan 37 haftalıkken kendi sancım gelerek doğdu bebişlerin işi belli olmuyo kimisi gününü bile geçiriyo kimisi daha erken geliyo doktor bi aıkıntı olmadığı sürece sancıyı bekliyo

Kızlar doktor tam kan aldı kreatinin 0.45 çıkmış normali 0.5-1.4 arası internette hamilelikte düşük çıkabilir yazıyor. Henüz doktorla görüşemedik böyle çıkan oldu mu?

normal doğum için sancıyı bekliyolar canım benim oğlan 37 haftalıkken kendi sancım gelerek doğdu bebişlerin işi belli olmuyo kimisi gününü bile geçiriyo kimisi daha erken geliyo doktor bi aıkıntı olmadığı sürece sancıyı bekliyo
Peki anneniz ablanız vs de erken doğum mu yapmışlar yoksa bebekle mi alakalı bir durum bu ?

Bugün kontrolüm vardı benim de. 1.100 gram 37-38 cm olmuş boyu oğluşumun. 🧿 Ama benim kilolarıma taktı doktor çok almışsın diye :KK43: ama çok kolay alıyorum ben de anlamadım. 64le başlamıştım 75 olmuşum 😔 tiroid de ilaç kullanıyorum illa ki etkiliyor metabolizmam yavaş
Bende hemen hemen 10 kilo almisim doktor cok takilmiyor kiloma simdilik
Sende tiroid icin demiş olabilir

Bugün kontrolüm vardı benim de. 1.100 gram 37-38 cm olmuş boyu oğluşumun. 🧿 Ama benim kilolarıma taktı doktor çok almışsın diye :KK43: ama çok kolay alıyorum ben de anlamadım. 64le başlamıştım 75 olmuşum 😔 tiroid de ilaç kullanıyorum illa ki etkiliyor metabolizmam yavaş
Maşallah bebişine 🧿 Bende tiroid ilacı kullanıyorum etkilediğini bilmiyordum

Bende hemen hemen 10 kilo almisim doktor cok takilmiyor kiloma simdilik
Sende tiroid icin demiş olabilir

Peki anneniz ablanız vs de erken doğum mu yapmışlar yoksa bebekle mi alakalı bir durum bu ?
canım ablam yok annem bildiğim kadarıyla hep zamanında yapmış doğumlarını ben heralde çok fazla stres yapıyorum ona bağlıda olabilir ilkinden dolayı sürekli tedirginim kendimi sakinleştirmeyede çalışsam yinede korku stres 2 kat daha fazla oluyo kötü tecrübe olunca bakalım bu kaç haftada doğucak oğlumda düşük tehlikem vs de çoktu ondanda olabilir bilmiyorum

Benimki çok takılıyor ya her gittiğimde gündemimiz bu :) çok şükür bebeğim sağlıklı 🙏 aldığım kilo olsun napayım
Cok fazla alincada iyi degil
Doktorunuz iyi yapiyor bence
Benimki takilmadi 27 kilo aldim zaten hepsi odemdi
Saglik ocagindaki farketti gebelik zehirlenmesi belirtisiymis

X