-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.681
Bende de aynı gece resmen nefesim kesilip uyanıyorum kulak buruna gittim hamilelikte iç burun duvarların kalınlaşmış normal dedi 5 günlük bir fıs fıs verdi 5 gündür çok rahat uyuyorum ama bu gün son günü napcam diye kara kara düşünür oldumKizlar size bir sey sorucam. Ben de inanilmaz bir nefes darligi var, gunduz gece farketmez agzimdan nefes aliyorum resmen. 1.5 sene once burun ameliyati olmustum acaba diyorum onunla ilgili mi, yoksa hamilelikle mi. Sizde durum nasil?
Kestiricem ben evden cikmaya halim olursa cok uzadi yaz geliyo sicaklarda mahveder insaniKızlar hamileyken saç kestiren oldu mu aranız da ?
Çok teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş odası huzurla iyi günlerde kullanın inşallah.
Bende depremden sonra aslında yanıma almak istiyorum ama diğer oğlumda bizi bırakmaz oda yatmak ister sonra odasına yollayamam tekrardan diye mecbur yan odama odasını yaptım ama çok yakın oda yanımda durmuş kadar yakın allahtanDepremden sonra bilinci açılana kadar yanımda durması kararını aldım ben oda yapıcaktım vazgeçtim.Çok küçük daha 2 3 yaşına kadar dursun.
Tshırt olanKizlar ikizler icin bayramlik alcam sizce hangisi guzel
Daha geçen hafta kısacık kestirdim aşırı rahatladım her hamileliğim de kestiriyorum ben bir sıkıntısını görmedim dahaKızlar hamileyken saç kestiren oldu mu aranız da ?
Benim belim de çok kötü canım bol bol dönerek uyu uzun süre aynı uyuyunca çok kötü ağrı yapıyo bol bol da yastıkla uyu beni bu bel çok korkutuyo belimde platin var artık dik durmakta çok zorlanmaya başladım yürüyememekten korkuyorumKızlar merhaba bendede bel ağrısı çok kotu gece yatana kadar mahvoliyorm bir o tarafa bir bu tarafa. Ama ilk üç ay mide bulantısın yanında hiç bişey geliyor bunlar. Birde şuan su midemi hala bulandiriyor içtikten sonra midem kaynıyor hala şu olayı kötü inşallah sağ salim kucagimiza alırız hepimiz bu hafta randevum vardı gördm elleri yuzundeydi ya okdr güzel bir duygu ki
Herhalde bende de oyle bir durum var cunku ben surekli burnumun icini de temizliyorum sanirsin hastayim ama degilim… neyse bugunden itibaren bir mide yanmasi/eksimesi basladi ki nefes alma sorunumu bile unutturduBende de aynı gece resmen nefesim kesilip uyanıyorum kulak buruna gittim hamilelikte iç burun duvarların kalınlaşmış normal dedi 5 günlük bir fıs fıs verdi 5 gündür çok rahat uyuyorum ama bu gün son günü napcam diye kara kara düşünür oldum
Hiç kestirmedim ama kestirilebilir benceKızlar hamileyken saç kestiren oldu mu aranız da ?
İkisi de güzel. Nasılsa ikizler birine birisini diğerine ötekini giydirKizlar ikizler icin bayramlik alcam sizce hangisi guzel
Ben:) çok rahatladımKızlar hamileyken saç kestiren oldu mu aranız da ?
Bana hayır dediler. E nolcak dedim burnum tıkalı artı kanıyor artı gözler fena şişiyor, yapacak bişey yok dedi doktor. Veremeyiz böyle idare edeceksin diyorOlabilir ben zaten baya alerjik bünyeli bı insanım polen alerjim de var burnum gozlerim ondan akıyo olabilir alerji ilacına izin verir mi acaba doktorum onu sormak hiç aklıma gelmemişti belki o da rahatlatır beni
Mecbur çekeceğiz o zaman yaİkisi de güzel. Nasılsa ikizler birine birisini diğerine ötekini giydir
Ben:) çok rahatladım
Bana hayır dediler. E nolcak dedim burnum tıkalı artı kanıyor artı gözler fena şişiyor, yapacak bişey yok dedi doktor. Veremeyiz böyle idare edeceksin diyor
Evet büyükte olunca söylediğinde haklısın canım benim kendi odasına alışması da iyi olur olsun :)Bende depremden sonra aslında yanıma almak istiyorum ama diğer oğlumda bizi bırakmaz oda yatmak ister sonra odasına yollayamam tekrardan diye mecbur yan odama odasını yaptım ama çok yakın oda yanımda durmuş kadar yakın allahtan
Bende nieyse ne bel ağrısı nede başka ağrı var bol bol yurudugum için mi acabaBenim belim de çok kötü canım bol bol dönerek uyu uzun süre aynı uyuyunca çok kötü ağrı yapıyo bol bol da yastıkla uyu beni bu bel çok korkutuyo belimde platin var artık dik durmakta çok zorlanmaya başladım yürüyememekten korkuyorum
Valla çok şanslısın benim yemekten sonra karnımın gerginliği,çatlayacakmış hissi ve sağ alt kaburgamda ağrı geçmiyor uzun bi süre.Keşke öyle olsam ilk çocuk diye mi böyle anlamadım.Bende nieyse ne bel ağrısı nede başka ağrı var bol bol yurudugum için mi acaba
benim karnımda bu aralar patlayacak gibi baya şiş ve sert ağrıların haddi hesabı yokValla çok şanslısın benim yemekten sonra karnımın gerginliği,çatlayacakmış hissi ve sağ alt kaburgamda ağrı geçmiyor uzun bi süre.Keşke öyle olsam ilk çocuk diye mi böyle anlamadım.
İzin vereceğini sanmam ama astım ilaçları kullanılabiliyordu ilk gebeliğimde nefes darlığından gittiğimde astım ilacı vermişti doktor. Burnumun ucu şiş bir de benimOlabilir ben zaten baya alerjik bünyeli bı insanım polen alerjim de var burnum gozlerim ondan akıyo olabilir alerji ilacına izin verir mi acaba doktorum onu sormak hiç aklıma gelmemişti belki o da rahatlatır beni
Batıl inançları olan bi insan asla değilim belki kötü bi tesadüf dü benim için ama ilk çocuğumda baya kestirmiştim ilk gebeliğimde kaybettim çocuğumu o yüzden bu hamileliğimde bende korku oluşturdu kesmedim daha hiç. Kesinlikle bi insanın ömrünü saç kesmeye uzatmaya bağlamak doğru değil ama bende bilinç altıma işlediği için cesaret edemedim bidaha açıkcası.Kızlar hamileyken saç kestiren oldu mu aranız da ?
Canim alsam ayni alcamİkisi de güzel. Nasılsa ikizler birine birisini diğerine ötekini giydir
Ben:) çok rahatladım
Bana hayır dediler. E nolcak dedim burnum tıkalı artı kanıyor artı gözler fena şişiyor, yapacak bişey yok dedi doktor. Veremeyiz böyle idare edeceksin diyor
Bende nieyse ne bel ağrısı nede başka ağrı var bol bol yurudugum için mi acabaBenim belim de çok kötü canım bol bol dönerek uyu uzun süre aynı uyuyunca çok kötü ağrı yapıyo bol bol da yastıkla uyu beni bu bel çok korkutuyo belimde platin var artık dik durmakta çok zorlanmaya başladım yürüyememekten korkuyorum
İlk çocuk die öyledir cnm bende ikisinde çok ağrı çekmiştim bunda hiç böyle birseyim yok devamlı yürüyüş yapıyorum mesela annemin evi dortduncu kat merdivenlerden inip cikiyorum günde dört beş kere sahil boyu yürüyorum çocuklarda hareket ettiriyor yemekten sonra yürü hemen oturup uzanma cnm daha rahat edersinValla çok şanslısın benim yemekten sonra karnımın gerginliği,çatlayacakmış hissi ve sağ alt kaburgamda ağrı geçmiyor uzun bi süre.Keşke öyle olsam ilk çocuk diye mi böyle anlamadım.