2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar size bir sey sorucam. Ben de inanilmaz bir nefes darligi var, gunduz gece farketmez agzimdan nefes aliyorum resmen. 1.5 sene once burun ameliyati olmustum acaba diyorum onunla ilgili mi, yoksa hamilelikle mi. Sizde durum nasil?
Bende de aynı gece resmen nefesim kesilip uyanıyorum kulak buruna gittim hamilelikte iç burun duvarların kalınlaşmış normal dedi 5 günlük bir fıs fıs verdi 5 gündür çok rahat uyuyorum ama bu gün son günü napcam diye kara kara düşünür oldum

Depremden sonra bilinci açılana kadar yanımda durması kararını aldım ben oda yapıcaktım vazgeçtim. Çok küçük daha 2 3 yaşına kadar dursun.
Bende depremden sonra aslında yanıma almak istiyorum ama diğer oğlumda bizi bırakmaz oda yatmak ister sonra odasına yollayamam tekrardan diye mecbur yan odama odasını yaptım ama çok yakın oda yanımda durmuş kadar yakın allahtan

Benim belim de çok kötü canım bol bol dönerek uyu uzun süre aynı uyuyunca çok kötü ağrı yapıyo bol bol da yastıkla uyu beni bu bel çok korkutuyo belimde platin var artık dik durmakta çok zorlanmaya başladım yürüyememekten korkuyorum

Herhalde bende de oyle bir durum var cunku ben surekli burnumun icini de temizliyorum sanirsin hastayim ama degilim… neyse bugunden itibaren bir mide yanmasi/eksimesi basladi ki nefes alma sorunumu bile unutturdu

Kizlar ikizler icin bayramlik alcam sizce hangisi guzel
İkisi de güzel. Nasılsa ikizler birine birisini diğerine ötekini giydir
Kızlar hamileyken saç kestiren oldu mu aranız da ?
Ben:) çok rahatladım
Olabilir ben zaten baya alerjik bünyeli bı insanım polen alerjim de var burnum gozlerim ondan akıyo olabilir alerji ilacına izin verir mi acaba doktorum onu sormak hiç aklıma gelmemişti belki o da rahatlatır beni
Bana hayır dediler. E nolcak dedim burnum tıkalı artı kanıyor artı gözler fena şişiyor, yapacak bişey yok dedi doktor. Veremeyiz böyle idare edeceksin diyor

Mecbur çekeceğiz o zaman ya

Evet büyükte olunca söylediğinde haklısın canım benim kendi odasına alışması da iyi olur olsun :)

Bende nieyse ne bel ağrısı nede başka ağrı var bol bol yurudugum için mi acaba

Valla çok şanslısın benim yemekten sonra karnımın gerginliği,çatlayacakmış hissi ve sağ alt kaburgamda ağrı geçmiyor uzun bi süre.Keşke öyle olsam ilk çocuk diye mi böyle anlamadım.

Valla çok şanslısın benim yemekten sonra karnımın gerginliği,çatlayacakmış hissi ve sağ alt kaburgamda ağrı geçmiyor uzun bi süre.Keşke öyle olsam ilk çocuk diye mi böyle anlamadım.
benim karnımda bu aralar patlayacak gibi baya şiş ve sert ağrıların haddi hesabı yok

Olabilir ben zaten baya alerjik bünyeli bı insanım polen alerjim de var burnum gozlerim ondan akıyo olabilir alerji ilacına izin verir mi acaba doktorum onu sormak hiç aklıma gelmemişti belki o da rahatlatır beni
İzin vereceğini sanmam ama astım ilaçları kullanılabiliyordu ilk gebeliğimde nefes darlığından gittiğimde astım ilacı vermişti doktor. Burnumun ucu şiş bir de benim o kadar acıyor ki dokunamıyorum. Kızarıklık vs yok.palyaço burun gibi oldum

Kızlar hamileyken saç kestiren oldu mu aranız da ?
Batıl inançları olan bi insan asla değilim belki kötü bi tesadüf dü benim için ama ilk çocuğumda baya kestirmiştim ilk gebeliğimde kaybettim çocuğumu o yüzden bu hamileliğimde bende korku oluşturdu kesmedim daha hiç. Kesinlikle bi insanın ömrünü saç kesmeye uzatmaya bağlamak doğru değil ama bende bilinç altıma işlediği için cesaret edemedim bidaha açıkcası.

Canim alsam ayni alcam
Sadece hangisini almakta kararsiz kaldim

İlk çocuk die öyledir cnm bende ikisinde çok ağrı çekmiştim bunda hiç böyle birseyim yok devamlı yürüyüş yapıyorum mesela annemin evi dortduncu kat merdivenlerden inip cikiyorum günde dört beş kere sahil boyu yürüyorum çocuklarda hareket ettiriyor yemekten sonra yürü hemen oturup uzanma cnm daha rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…