2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Batıl inançları olan bi insan asla değilim belki kötü bi tesadüf dü benim için ama ilk çocuğumda baya kestirmiştim ilk gebeliğimde kaybettim çocuğumu o yüzden bu hamileliğimde bende korku oluşturdu kesmedim daha hiç. Kesinlikle bi insanın ömrünü saç kesmeye uzatmaya bağlamak doğru değil ama bende bilinç altıma işlediği için cesaret edemedim bidaha açıkcası.
Bende hiç bir hamileligimde kestirmeden şuan saçlarım kalçalarıma geldi kestirmeyide düşünmüyorum boyayı desen hamile kalmadan önce boya yapmıştım onuda yapmıyorum şuan beklemeye aldım 🤣🤣

benim karnımda bu aralar patlayacak gibi baya şiş ve sert ağrıların haddi hesabı yok 😔
Cnm sertlesince ov ben öyle yapıyorum hemen hareket ediyor az da olsa rahatlıyorum bir tek sertleşmen var başka hiç bir ağrım yok

Bende nieyse ne bel ağrısı nede başka ağrı var bol bol yurudugum için mi acaba

İlk çocuk die öyledir cnm bende ikisinde çok ağrı çekmiştim bunda hiç böyle birseyim yok devamlı yürüyüş yapıyorum mesela annemin evi dortduncu kat merdivenlerden inip cikiyorum günde dört beş kere sahil boyu yürüyorum çocuklarda hareket ettiriyor yemekten sonra yürü hemen oturup uzanma cnm daha rahat edersin
Bana doktor artık bol bol yürüyüş vermiyo canım ama sana iyi gelmiş olabilir söylediği şey şuydu çünkü normalde yürüyüş öneririz ama yürüdükçe senin ağırlık merkezinin kaymış olması beline daha çok yük bindiriyo sen artık yürüyüş yapmadan hareketli olcaksın mümkün oldukça ev içinde tamamen yatıp kalmamaya çalış.

İzin vereceğini sanmam ama astım ilaçları kullanılabiliyordu ilk gebeliğimde nefes darlığından gittiğimde astım ilacı vermişti doktor. Burnumun ucu şiş bir de benim 😁 o kadar acıyor ki dokunamıyorum. Kızarıklık vs yok.palyaço burun gibi oldum 😂
Ya benim de gözlerim şişti deli gibi yanıyo telefona bile çok zor bakabiliyorum burnumun içi de şişmiş bana hiç nefes alacak yer kalmamış gibi geliyo inşallah geçer ya iki gündür mahvetti beni

Olabilir ben zaten baya alerjik bünyeli bı insanım polen alerjim de var burnum gozlerim ondan akıyo olabilir alerji ilacına izin verir mi acaba doktorum onu sormak hiç aklıma gelmemişti belki o da rahatlatır beni
Ben ilk 3 aydan sonra alerji hapına basladim. Hamilelikten önce de kullaniyordum , sadece ilaci degistirdi bu daha düsük degerli. Hapsiz yasayamam malesef

Bende hiç bir hamileligimde kestirmeden şuan saçlarım kalçalarıma geldi kestirmeyide düşünmüyorum boyayı desen hamile kalmadan önce boya yapmıştım onuda yapmıyorum şuan beklemeye aldım 🤣🤣
Bende boya falan yapmadım doğumdan sonraya kadar da düşünmüyorum açıkcası canım iyi yapmışın kestirmedikçe kırıklar çoğaldı hindistan cevizi yağıyla bakım yapcam alabilirsem fırsat bulup :)

Bende nieyse ne bel ağrısı nede başka ağrı var bol bol yurudugum için mi acaba 🤔
Ay ben de yürüyorum, sınıfım 4. Katta, merdiven çıkıp iniyorum ama sırt ağrısı, bel ağrısı beni mahvediyor. Gaz olunca daha da artıyor bir de. Eğer evde yatar pozisyonda olursam ağrım çok daha az oluyor.
Doktora söyledim, bebek artık öne arkaya daha sert hareket ediyor. Rahmi iyice büyütmeye çalışıyor. O yüzden oluyor dedi. Bir de göbek büyüdükçe ağırlık merkezim değişti bence. Vücudum öne gitmek istiyo, ben de dik durmaya çalıştıkça o da ağrı yapıyor :KK43: her gece masaj yaptırıyorum eşime, yoksa uyuyamıyorum.

Cnm sertlesince ov ben öyle yapıyorum hemen hareket ediyor az da olsa rahatlıyorum bir tek sertleşmen var başka hiç bir ağrım yok
benim belimin ağrısından o sertleşme gözüme bile görünmüyo gece ağrıdan dönemiyorum bile 😔 ama biliyodum böyle olucanı önceki gebeliklerimde böyleydi öğlene doğru hastaneye gidicem kontrole magnezyum takviyesi rahatlatırmı diye sorucam bakalım azda olsa rahatlatsa keşke yarım saat ayakta dursam mahfediyo beni kuyruk sokumuna yakın bir ağrı artık topallayarak yürütüyo beni 😔 sebebi ordaki sertleşme biliyorum yük bindikçe daha attıyo ama kas gevşetici falan kullanamıyorum dr. sadeca parol diyo

benim belimin ağrısından o sertleşme gözüme bile görünmüyo gece ağrıdan dönemiyorum bile 😔 ama biliyodum böyle olucanı önceki gebeliklerimde böyleydi öğlene doğru hastaneye gidicem kontrole magnezyum takviyesi rahatlatırmı diye sorucam bakalım azda olsa rahatlatsa keşke yarım saat ayakta dursam mahfediyo beni kuyruk sokumuna yakın bir ağrı artık topallayarak yürütüyo beni 😔 sebebi ordaki sertleşme biliyorum yük bindikçe daha attıyo ama kas gevşetici falan kullanamıyorum dr. sadeca parol diyo
Benimde öyle ayağımın üstüne basmama engel olan bir bel ağrım var sadece hamileyken ortaya çıkan. yatarken bende dönemiyorum kramp giriyor resmen kitleniyorum. Hamilelik boyunca en büyük sıkıntım bu ağrı ve dr lar bakmıyor bile hamilesin birşey yapamayız diyip gönderiyorlar. Dr un birşeyler önerirse paylaşır mısın?

Benimde öyle ayağımın üstüne basmama engel olan bir bel ağrım var sadece hamileyken ortaya çıkan. yatarken bende dönemiyorum kramp giriyor resmen kitleniyorum. Hamilelik boyunca en büyük sıkıntım bu ağrı ve dr lar bakmıyor bile hamilesin birşey yapamayız diyip gönderiyorlar. Dr un birşeyler önerirse paylaşır mısın?
canım büyük ihtimal aynı sorundur hamile değilken sırf bu yüzden gittim mr çektilerkas sertleşmesi var dedi dr benimde hamileyken oluyo ağrılar üstüne yük binince artıyo bugün doktora sorucam ama büyük ihtimal parol dicektir oda hiç fayda etmiyo oğluma hamileyken kaç defa sormuştum istersen fizik tedaviye förün ama oda hiçbişey yapamaz parol verir demişti bakalım bugün ne derse haber veririm yine

canım büyük ihtimal aynı sorundur hamile değilken sırf bu yüzden gittim mr çektilerkas sertleşmesi var dedi dr benimde hamileyken oluyo ağrılar üstüne yük binince artıyo bugün doktora sorucam ama büyük ihtimal parol dicektir oda hiç fayda etmiyo oğluma hamileyken kaç defa sormuştum istersen fizik tedaviye förün ama oda hiçbişey yapamaz parol verir demişti bakalım bugün ne derse haber veririm yine
Ayyy benide artik ukyu tutmuyo
Sag bacagimin agrisindan dolayi😔

Kizlar bu 3 trimester ne kadar zor ya
Nefes darligi mide yanmasi sirt agrisi bacak agrisi odem var da var herseyi full yaşacaz gibi geliyor😔😔😔
başlar başlamaz etkisi altına aldı oğluma bu göbekle doğuma girmiştim bunda şimdiden o kadar büyüdü artık çorabımı giyerken bile göbek engeline takılıyorum biran önce zaman geçsinde kucağımıza alalım istiyorum artık 😔

başlar başlamaz etkisi altına aldı oğluma bu göbekle doğuma girmiştim bunda şimdiden o kadar büyüdü artık çorabımı giyerken bile göbek engeline takılıyorum biran önce zaman geçsinde kucağımıza alalım istiyorum artık 😔
Aynen ya ilk gebelikte boyle karnim cikmamişti
Şuan gorsen 8 aylik gibi karnim

X