- 10 Kasım 2022
- 5.089
- 4.194
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kesiyor tatlı isteğimi inşallah seninde keser. bebeğine ve sana şifa olsunBende gittim hurma aldım bugün kızlar burda yazan çok olunca mantıklı geldi rejimde arada atarım şeker krizine giriyorum 2 gündür nerdeyse ile yarar inş
benim evde 180 metre kare 3+1 ama alt katımız boş ilerde inşallah eşimin işleri böyle devam ederse alt katıda katarım dublekse çeviririm o zaman daha büyük daha güzel olurDaha büyük evi nerden bulayım üç idasi iki salonu mutfak banyo iki ardiye 180 MT kare ev
canım ilk zamanlar bence pamuk daha iyi ıslak mendil almıştım oğlumda genellikle yıkayıp kullandım ama bu marka almamıştımGünaydın kizlar aranızda hiç kullanan oldumu ilk defa deniycem bu markayı
Ben bugün olacağım 2.dozu şimdi sağlık ocağındaki hemşire aradı aşı gelmiş. Artık iki gün benden ses çıkmazsa şaşırmayın kolum kalkmayacakBende doktoruma soracağım bakalım ne diyecek
Yoo biz Ankaradayım o konyada buraya gelince yatacak odası yokmuş ondan ha bana gene yaradı letgo da hepsini sattım oğluma oda yaptımtorununun odasını nasıl kendine oda yaptı sizinlemi yaşıyo ki
İşte 4*1 ev olacak ta onunda temizliği zor olur sana külfetDaha büyük evi nerden bulayım üç idasi iki salonu mutfak banyo iki ardiye 180 MT kare ev
Valla ben pamuk kullanıyorum ama dışarı çıkarken pamuk zor oluyor diye molfix in ıslak mendili i alırdım oğlum çok açık tenli ve hassas cildi vardı pişik yapmamıştıGünaydın kizlar aranızda hiç kullanan oldumu ilk defa deniycem bu markayı
Amin canım sağolasınBenim kesiyor tatlı isteğimi inşallah seninde keser. bebeğine ve sana şifa olsun
Aynen büyük ev güzel ama temizliği zor oluyor iştebenim evde 180 metre kare 3+1 ama alt katımız boş ilerde inşallah eşimin işleri böyle devam ederse alt katıda katarım dublekse çeviririm o zaman daha büyük daha güzel olur
İlk defa deniycem bakalımcanım ilk zamanlar bence pamuk daha iyi ıslak mendil almıştım oğlumda genellikle yıkayıp kullandım ama bu marka almamıştım
Hahahah. Valla ya evde zaten iki tane var bir yeri topluyorum dier yer dağılıyorİşte 4*1 ev olacak ta onunda temizliği zor olur sana külfet
Bakalım şimdilik bundan aldım ise yaramassa molfix alırım bendeValla ben pamuk kullanıyorum ama dışarı çıkarken pamuk zor oluyor diye molfix in ıslak mendili i alırdım oğlum çok açık tenli ve hassas cildi vardı pişik yapmamıştı
Gece çok güzel rüya gordum ya kokusu burnumdan gitmiyor doğum yapmışım kucağımda oğlum vardı böyle anlinda siyah tüyleri vardı çok tatlıydı öpüyordum kokluyordum şuan kokusu burnumda gitmiyor hiçcanım ilk zamanlar bence pamuk daha iyi ıslak mendil almıştım oğlumda genellikle yıkayıp kullandım ama bu marka almamıştım
Bende çok ağrır diye düşünmüştüm ama okadar ağrımadı çok şükürBen bugün olacağım 2.dozu şimdi sağlık ocağındaki hemşire aradı aşı gelmiş. Artık iki gün benden ses çıkmazsa şaşırmayın kolum kalkmayacak
sana yaramış ama bana yinede saçma geldi geldiğinde sonuçta sen yatacak yerini ayarlarsın gelip senin evine oda yapması ne bilim tuhaf geldi iyi yapmışsın o sayede çocuklarının odası olmuşYoo biz Ankaradayım o konyada buraya gelince yatacak odası yokmuş ondan ha bana gene yaradı letgo da hepsini sattım oğluma oda yaptım
canım 1. dozda benimde öyle olmuştu 2. dozda o kadar olmadı beni hiç zorlamadı hattaBen bugün olacağım 2.dozu şimdi sağlık ocağındaki hemşire aradı aşı gelmiş. Artık iki gün benden ses çıkmazsa şaşırmayın kolum kalkmayacak
canım temizliği zorda olsa güzel ya şimdiye kadar küçücük evdeydik 3 senede 1 tane odamız vardı kendimize ait artık kocaman olsun istiyorum alt katıda yaptırırsam her çocuğuma bir oda veririm bol bol otururuzAynen büyük ev güzel ama temizliği zor oluyor işte
bende bazen görüyorum rüyamda ya ben çok sabırsızlanıyorum biran önce kucağıma almak istiyorum bi yandan hamiş olmakta hoşuma gitmiyo değil ama biran önce gelsin istiyorum yaaGece çok güzel rüya gordum ya kokusu burnumdan gitmiyor doğum yapmışım kucağımda oğlum vardı böyle anlinda siyah tüyleri vardı çok tatlıydı öpüyordum kokluyordum şuan kokusu burnumda gitmiyor hiç
Bende valla TM üçüncü ama okadar sabırsızim ki hemen kucağıma almayi istiyorum o süt kokusunu içime çekmeyi çok istiyorum gelsin artık ya zaman geçmiyor bile ay daha 25+3 of ofcanım 1. dozda benimde öyle olmuştu 2. dozda o kadar olmadı beni hiç zorlamadı hatta
canım temizliği zorda olsa güzel ya şimdiye kadar küçücük evdeydik 3 senede 1 tane odamız vardı kendimize ait artık kocaman olsun istiyorum alt katıda yaptırırsam her çocuğuma bir oda veririm bol bol otururuz
bende bazen görüyorum rüyamda ya ben çok sabırsızlanıyorum biran önce kucağıma almak istiyorum bi yandan hamiş olmakta hoşuma gitmiyo değil ama biran önce gelsin istiyorum yaa
Aynen ıslak mendil gibi malın olsun nolcak heryer de kullanılır nasılsa mühim olan bez işte pişik yapmayananı bulmak lazımBakalım şimdilik bundan aldım ise yaramassa molfix alırım bende