2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Günaydın kizlar aranızda hiç kullanan oldumu ilk defa deniycem bu markayı

Eklentiler

• IMG-20230407-WA0003.jpg
    IMG-20230407-WA0003.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 40
Daha büyük evi nerden bulayım üç idasi iki salonu mutfak banyo iki ardiye 180 MT kare ev 🤣🤣🤣
benim evde 180 metre kare 3+1 ama alt katımız boş ilerde inşallah eşimin işleri böyle devam ederse alt katıda katarım dublekse çeviririm ☺️ o zaman daha büyük daha güzel olur ☺️

benim evde 180 metre kare 3+1 ama alt katımız boş ilerde inşallah eşimin işleri böyle devam ederse alt katıda katarım dublekse çeviririm ☺️ o zaman daha büyük daha güzel olur ☺️
Aynen büyük ev güzel ama temizliği zor oluyor işte 🤣🤣

Valla ben pamuk kullanıyorum ama dışarı çıkarken pamuk zor oluyor diye molfix in ıslak mendili i alırdım oğlum çok açık tenli ve hassas cildi vardı pişik yapmamıştı
Bakalım şimdilik bundan aldım ise yaramassa molfix alırım bende

canım ilk zamanlar bence pamuk daha iyi ıslak mendil almıştım oğlumda genellikle yıkayıp kullandım ama bu marka almamıştım
Gece çok güzel rüya gordum ya kokusu burnumdan gitmiyor doğum yapmışım kucağımda oğlum vardı böyle anlinda siyah tüyleri vardı çok tatlıydı öpüyordum kokluyordum şuan kokusu burnumda gitmiyor hiç 💕💕💕💕

Yoo biz Ankaradayım o konyada buraya gelince yatacak odası yokmuş ondan ha bana gene yaradı letgo da hepsini sattım oğluma oda yaptım 😁
sana yaramış ama bana yinede saçma geldi geldiğinde sonuçta sen yatacak yerini ayarlarsın gelip senin evine oda yapması ne bilim tuhaf geldi iyi yapmışsın o sayede çocuklarının odası olmuş 😁

Ben bugün olacağım 2.dozu şimdi sağlık ocağındaki hemşire aradı aşı gelmiş. Artık iki gün benden ses çıkmazsa şaşırmayın kolum kalkmayacak 😂
canım 1. dozda benimde öyle olmuştu 2. dozda o kadar olmadı beni hiç zorlamadı hatta
Aynen büyük ev güzel ama temizliği zor oluyor işte 🤣🤣
canım temizliği zorda olsa güzel ya şimdiye kadar küçücük evdeydik 3 senede 1 tane odamız vardı kendimize ait artık kocaman olsun istiyorum alt katıda yaptırırsam her çocuğuma bir oda veririm bol bol otururuz ☺️
Gece çok güzel rüya gordum ya kokusu burnumdan gitmiyor doğum yapmışım kucağımda oğlum vardı böyle anlinda siyah tüyleri vardı çok tatlıydı öpüyordum kokluyordum şuan kokusu burnumda gitmiyor hiç 💕💕💕💕
bende bazen görüyorum rüyamda 😍 ya ben çok sabırsızlanıyorum biran önce kucağıma almak istiyorum bi yandan hamiş olmakta hoşuma gitmiyo değil 😅 ama biran önce gelsin istiyorum yaa 💖🤰 :anneadayı: :KK68: :emir_bebek:

canım 1. dozda benimde öyle olmuştu 2. dozda o kadar olmadı beni hiç zorlamadı hatta

canım temizliği zorda olsa güzel ya şimdiye kadar küçücük evdeydik 3 senede 1 tane odamız vardı kendimize ait artık kocaman olsun istiyorum alt katıda yaptırırsam her çocuğuma bir oda veririm bol bol otururuz ☺️

bende bazen görüyorum rüyamda 😍 ya ben çok sabırsızlanıyorum biran önce kucağıma almak istiyorum bi yandan hamiş olmakta hoşuma gitmiyo değil 😅 ama biran önce gelsin istiyorum yaa 💖🤰 :anneadayı: :KK68: :emir_bebek:
Bende valla TM üçüncü ama okadar sabırsızim ki hemen kucağıma almayi istiyorum o süt kokusunu içime çekmeyi çok istiyorum gelsin artık ya zaman geçmiyor bile ay daha 25+3 of of

X