- 22 Mart 2019
- 5.257
- 11.806
- 25
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.421
Canim senin sonuclar nasil cikti merak eetimTamam canım benim çok teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senin sonuclar nasil cikti merak eetimTamam canım benim çok teşekkür ederim.
Kişiden kisiye degisiyor normal dogum yapacaklara oneriyolar iliskiKızlar ben daha öncee kulaktan duyma ilişki belli bi aydan sonra kesilmesi gerek diye duymuştum bu konuda fikriniz varmı?
Ben de 24+3 üm cnm 7 kilo aldim. Ama bu süreye kadar asiri kustum ve bisey de yemiyorum nasil aldim bilmiyorum. Miden kabul ediyosa tabii ki diyetisyene uymakta fayda var cnm. Liste cok guzel kaliteli beslenmek önemliBende öpleydiö diyetisyen 3 öğün kesin yiyen dedi ben 8 kilo almışım 26 haftalığım normal gibi belki seninki demdir canım kilo değil doğurunca sönü verirsin inş
kaç kilosun canım hemşire bana alman gerek demiştiBen daha hiç kilo almadım
Benim bebişte ayni boyle babasina tepki vermiyor
Ama bana veriyor
ben henüz tartılmadım en geç pazartesi yada salı kontrole giderim o zaman tartılırımKizlar sizde son durum ne ben çok kilo aldım ya dengeli de beslensem yarıyor sanki bu gidişle 70 gecicem kesin
doktora sormadım ama benim şuan direk vücudum istemiyoKızlar ben daha öncee kulaktan duyma ilişki belli bi aydan sonra kesilmesi gerek diye duymuştum bu konuda fikriniz varmı?
bende sürekli uyuyorum az önce kaynanam gilin kanepede uyuyakalmışım yeni geldik eveAynen olabilir yürürken mesela aynı merdiven çıkınca resmen ayağını yukarı fazla çekme der gibi hissettiriyor dizime yavaş yürü yavaş çık der gibi günde üç dört saat yürüyorum yavaş yavaş otura otura dün mesela akşam 6 çıktım evden gezdim dolaştım çocukları parka götürdüm eve bir geldim saat dokuz olmuş koltuğa uzandım direk uyumuşum
Ben de aksine normal doğum istiyorsanız son haftalarda her gün ilişki yaşayın diye duymuştum doğumu kolaylaştırır falan diyorlardıKızlar ben daha öncee kulaktan duyma ilişki belli bi aydan sonra kesilmesi gerek diye duymuştum bu konuda fikriniz varmı?
Ay bu soru benim de kafamı kurcalıyor soran var mı doktoruna?
Bende hergun yiyorum hurmayi
Son ayda onermiyolar benim bildigim
Bugün arayıp söyleyecek doktor canım sonuçları.Canim senin sonuclar nasil cikti merak eetim
Yani normal için olabilir mantıklı :)Ben de aksine normal doğum istiyorsanız son haftalarda her gün ilişki yaşayın diye duymuştum doğumu kolaylaştırır falan diyorlardı
hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Oh oh Tek uykucu ben değilimkaç kilosun canım hemşire bana alman gerek demişti
hepsi aynı galiba babası bakarken bile sanki hissediyo oynamıyo yoksa karnımdan dört dönüyo
ben henüz tartılmadım en geç pazartesi yada salı kontrole giderim o zaman tartılırım
doktora sormadım ama benim şuan direk vücudum istemiyo
bende sürekli uyuyorum az önce kaynanam gilin kanepede uyuyakalmışım yeni geldik eve
oğlum uyanmasa ben daha baya yatarım uyurum anne uyuma diyo sabah sabah oğluşumu baya sevdim yatağın içinde bir tatlıkii iyiki doğurmuşum çok iyi abi olucak inşallah şimdiden kardeşiyle konuşuyoOh oh Tek uykucu ben değilim
Bu arada yatak alacak olan varsa chicco next2me forever aldim 4 yasa kadar kullanilabiliyor anne yani normalde ama ilerde ayaklarini cikarip montesorri yatak modunda kullaniliyor baya kullanisli hem anne yani olsun hem cok yer kaplamasin hem uzun sure kullanayim diyene bebek arabasida assssiri hafif evimizin etrafi hep yokus tasimasi indirmesi kolay olsun onuda uzun sure kullanayim diye (4yas) peg perego aldim bi tik pahali ama annelere iteledim onu onerilerim simdilik bu kadarSelamlar kizlar alisverise dustum bu ara ben biraz abarttim galiba cocugun 3 aydan sonra giyecek biseyi yok bu arada oneri uzerine sling emzirme ve puset ortusu birde nevresim takimi aldim gelince kalitesine gore bilgi veririm alicak olan varsa
Eki Görüntüle 3229000
Günaydın hanımlar bu testi dün verdim sizce dr a gitmeli miyim bir daha sonuçlar iyi görünüyor gibi geldi, çocukla gidiyorum otobüslerde ve devlet hastanesi sırf "hee tamam sorun yok" diyecekse gitmek istemiyorum. Sizce?
Ne güzel bende sabah wrkenden kalktım ikisinide okula bıraktım eve geldim geri uzandım inat ya karnımdaki sol tarafıma yatıyorum varya sol tarafıma tekme üstüne tekme döndüğünü felan hissediyorum şuan ara sıra canımı yakıyor sagdece kalk kalk yatma der gibioğlum uyanmasa ben daha baya yatarım uyurum anne uyuma diyo sabah sabah oğluşumu baya sevdim yatağın içinde bir tatlıkii iyiki doğurmuşum çok iyi abi olucak inşallah şimdiden kardeşiyle konuşuyo
artık büyüdüler tabi bende hissediyorum bazen çok sert vuruyo alışıyo gibiyim bazen vursa bile uykuya devam bende hangi tarafa yatsam o taraftan vuruyo çocuklar okuldayken biraz kafanı dinlersin ama bişey sorucam özlüyomusun okuldalarken ben yarım saat kaynanam gile göndersem hemen özlüyorum ya getirtiyorum ya kendim gidiyorum okula başlinca napıcaksakNe güzel bende sabah wrkenden kalktım ikisinide okula bıraktım eve geldim geri uzandım inat ya karnımdaki sol tarafıma yatıyorum varya sol tarafıma tekme üstüne tekme döndüğünü felan hissediyorum şuan ara sıra canımı yakıyor sagdece kalk kalk yatma der gibi