2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bende öpleydiö diyetisyen 3 öğün kesin yiyen dedi ben 8 kilo almışım 26 haftalığım normal gibi belki seninki demdir canım kilo değil doğurunca sönü verirsin inş
Ben de 24+3 üm cnm 7 kilo aldim. Ama bu süreye kadar asiri kustum ve bisey de yemiyorum nasil aldim bilmiyorum. Miden kabul ediyosa tabii ki diyetisyene uymakta fayda var cnm. Liste cok guzel kaliteli beslenmek önemli

Ben daha hiç kilo almadım 🧿😍
kaç kilosun canım hemşire bana alman gerek demişti

Benim bebişte ayni boyle babasina tepki vermiyor
Ama bana veriyor😊

hepsi aynı galiba 😅 babası bakarken bile sanki hissediyo oynamıyo yoksa karnımdan dört dönüyo 😅
Kizlar sizde son durum ne ben çok kilo aldım ya dengeli de beslensem yarıyor sanki 🤣🤣🤣 bu gidişle 70 gecicem kesin
ben henüz tartılmadım en geç pazartesi yada salı kontrole giderim o zaman tartılırım
Kızlar ben daha öncee kulaktan duyma ilişki belli bi aydan sonra kesilmesi gerek diye duymuştum bu konuda fikriniz varmı?
doktora sormadım ama benim şuan direk vücudum istemiyo
Aynen olabilir yürürken mesela aynı merdiven çıkınca resmen ayağını yukarı fazla çekme der gibi hissettiriyor dizime🤣🤣🤣🤣 yavaş yürü yavaş çık der gibi günde üç dört saat yürüyorum yavaş yavaş otura otura dün mesela akşam 6 çıktım evden gezdim dolaştım çocukları parka götürdüm eve bir geldim saat dokuz olmuş koltuğa uzandım direk uyumuşum 🤣🤣
bende sürekli uyuyorum az önce kaynanam gilin kanepede uyuyakalmışım yeni geldik eve 😅

Ay bu soru benim de kafamı kurcalıyor soran var mı doktoruna?

Son güne kadar ilişki tavsiye ediliyor risksiz hamileliklere. Herkes tabii doktoruna danışmalı özel durumu varsa. Özellikle son ay günaşırı ilişki doğumu kolaylaştırıp kasları gevşetiyor. Daha da faydalı. Hatta doğumu geciken hastalara doktor tavsiye ediyor ilişkiye girin diye. ☺️

oyyy yerimmm 😍 çok az kaldıııı 😍 :emir_bebek: :KK68:

Eklentiler

• Screenshot_20230406-081800.jpg
    Screenshot_20230406-081800.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 52
kaç kilosun canım hemşire bana alman gerek demişti

hepsi aynı galiba 😅 babası bakarken bile sanki hissediyo oynamıyo yoksa karnımdan dört dönüyo 😅

ben henüz tartılmadım en geç pazartesi yada salı kontrole giderim o zaman tartılırım

doktora sormadım ama benim şuan direk vücudum istemiyo

bende sürekli uyuyorum az önce kaynanam gilin kanepede uyuyakalmışım yeni geldik eve 😅
Oh oh Tek uykucu ben değilim 🤣🤣

Selamlar kizlar 🙏🏻 alisverise dustum bu ara ben biraz abarttim galiba cocugun 3 aydan sonra giyecek biseyi yok 😃 bu arada oneri uzerine sling emzirme ve puset ortusu birde nevresim takimi aldim gelince kalitesine gore bilgi veririm alicak olan varsa 🙏🏻
Bu arada yatak alacak olan varsa chicco next2me forever aldim 4 yasa kadar kullanilabiliyor anne yani normalde ama ilerde ayaklarini cikarip montesorri yatak modunda kullaniliyor baya kullanisli hem anne yani olsun hem cok yer kaplamasin hem uzun sure kullanayim diyene 👍🏻 bebek arabasida assssiri hafif evimizin etrafi hep yokus tasimasi indirmesi kolay olsun onuda uzun sure kullanayim diye (4yas) peg perego aldim bi tik pahali ama annelere iteledim onu 😃 onerilerim simdilik bu kadar 👍🏻

IMG_20230406_091533.jpg

Günaydın hanımlar bu testi dün verdim sizce dr a gitmeli miyim bir daha sonuçlar iyi görünüyor gibi geldi, çocukla gidiyorum otobüslerde ve devlet hastanesi sırf "hee tamam sorun yok" diyecekse gitmek istemiyorum. 🙈 Sizce?

oğlum uyanmasa ben daha baya yatarım uyurum anne uyuma diyo😅 sabah sabah oğluşumu baya sevdim yatağın içinde bir tatlıkii iyiki doğurmuşum çok iyi abi olucak inşallah 😍🙏 şimdiden kardeşiyle konuşuyo 😍
Ne güzel bende sabah wrkenden kalktım ikisinide okula bıraktım eve geldim geri uzandım inat ya karnımdaki sol tarafıma yatıyorum varya sol tarafıma tekme üstüne tekme döndüğünü felan hissediyorum şuan ara sıra canımı yakıyor sagdece 🤣🤣🤣🤣 kalk kalk yatma der gibi

Ne güzel bende sabah wrkenden kalktım ikisinide okula bıraktım eve geldim geri uzandım inat ya karnımdaki sol tarafıma yatıyorum varya sol tarafıma tekme üstüne tekme döndüğünü felan hissediyorum şuan ara sıra canımı yakıyor sagdece 🤣🤣🤣🤣 kalk kalk yatma der gibi
artık büyüdüler tabi bende hissediyorum bazen çok sert vuruyo alışıyo gibiyim 😅 bazen vursa bile uykuya devam 😅 bende hangi tarafa yatsam o taraftan vuruyo 😅 çocuklar okuldayken biraz kafanı dinlersin ama bişey sorucam özlüyomusun okuldalarken ben yarım saat kaynanam gile göndersem hemen özlüyorum ya getirtiyorum ya kendim gidiyorum 😅 okula başlinca napıcaksak 🤣

X