2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar a101e bebek nevresim takımı gelmiş bugün.markete gidince katalog da gördüm ama kalmamış. Alan var mı kalitesi nasıldı?
İnce ben baktım baksan etrafı görsün resmen almaktan vaz geçtim markete gelenlerin yarışı iyi yarışı kötü oluyor nieyse

İnce ben baktım baksan etrafı görsün resmen almaktan vaz geçtim markete gelenlerin yarışı iyi yarışı kötü oluyor nieyse

Evet müslin örtü çok güzeldi mesela. 1 tane ondan kalmış aldım. Küvette güzeldi. Nevresim çok ucuzdu merak ettim. Ben pikocu da yaptırdım kaliteli olsun diye ama bir tane böyle ucuz yedek almayı düşünüyordum. O kadar inceyse değmezmiş zaten.

Hurmanın gebelikte faydaları çok fazla. Ben her gün 1 adet tüketiyorum ama biri geçmek iyi değil o zaman doğumu tetikliyor. Faydalarını anlatan bir yazı ekledim. Benim doktorumda bana 1 adet tüketebileceğimi söyledi. Ben mesela asla kabızlık yaşamadım ki demir ilacı yaşatabiliyor. Demir hapını bir tane içiyorum hala ikiye gerek duymadı doktor. Bunları biraz hurmaya bağlıyorum. Kasılma, bel ağrısı gibi durumlarımda yok çok şükür 🙏 Tabiki her doktor farklı bir şey söylüyor ama bunlar genelde kişiden kişiye değişiyor, en önemlisi doktorumuzu dinlemek 🤗
Bende diyordum artik yemicem hurma
Her gun 6 7 tane tuketiyordum
Gunde 1 defa alsam yeterli ozaman

Kızlar ben dün doktora gitdim 26 hafta olmamız gerekirken 1 hafta geriden geliyor en başından beri aynı şekilde devam etdiği için gerilemediği için sıkıntı olmaycağını söyledi
Ultrasonda görmek için baktı ters duruyor yüzü sırtıma bakıyor ancak arka profil ensesini görüyöruz umarım döner görürüz yüzünü 🙂
Sezeryan olacağı için 28 haziran ihtimal doğum tarihi dedi 12 temmuzu beklemez bu dedi 😃
Benimki de geriden gidiyor bir hafta. Kucuk olmasina ragmen haftasini beklememesi sorun olurr muymus acaba , doktor bisey soyledi mii

sizde neler var kızlar şuan
Ben daha odasını anca bitirdim kıyafet ilk oğlumda çok var Bi yeni olsun diye hastane çıkışı alırım sadece sanırım

Eklentiler

• 1680778344531.jpg
    1680778344531.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 95
Doktordan doktora degisiyordur eminim ama internettende bak istersen hurma gebeler için son zmaanlarda önerilen bisey sadece bilgilendirmek istedim bisey olsun istemem kimseye ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Teşekkür ederim ben baktım internetten günde 1 veya 2 tane hurma tüketimi faydalıdır yazıyordu tabiki herşeyin fazlası zarardır bana göre de ama ben günde en fazla 2 tane yiyorum

Ben daha odasını anca bitirdim kıyafet ilk oğlumda çok var Bi yeni olsun diye hastane çıkışı alırım sadece sanırım
ben henüz oda yapmadım canım zaten evimizde yeni ve daha çok eksiğimiz var oğlumda henüz bizden ayrı odada yatmadı hiç yazın alabilirsem oğluma baza dolap falan alıp yaparım unicex şekilde alırım dolabı falan çünkü kızımda aynı odada olur biraz büyüyünce

X