2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ah mide sorunu olanlar benim gibi bunun yarisini bile yiyemiyorum yine de kilo aldim. Ekmek hic yok bende hele ara oğün yapsam mide siskinligimden nefes alamıyorum. Günde sadece 2 ogün yiyorum o da sirf beslenmek icin hala acikma hissim yok.
Bende öpleydiö diyetisyen 3 öğün kesin yiyen dedi ben 8 kilo almışım 26 haftalığım normal gibi belki seninki demdir canım kilo değil doğurunca sönü verirsin inş

Ah mide sorunu olanlar benim gibi bunun yarisini bile yiyemiyorum yine de kilo aldim. Ekmek hic yok bende hele ara oğün yapsam mide siskinligimden nefes alamıyorum. Günde sadece 2 ogün yiyorum o da sirf beslenmek icin hala acikma hissim yok.
Ay bu telefon yazamadım bir türlü ödemdir inş yazdım aslında 😁

Benim bildiğim son aylarda yemek doğumu rahatlatıyor Muş ben öyle yaptım hep yine öyle yapicam internettende araştırma bilirsin öneriliyor cnm
Ayy yanlis yazmişim
Evet hurma son ayda oneriyolar dogum icin
Ama suan yesem bi skınti olmaz diyorum

Az kalmış cnm senin benim daha çok var 25+1 ben daha çok alırım 🤣🤣🤣 hareketleri hele aşırı hissediyorum bazen bir vuruyor canımi yakıyor sende durum nasıl 🤣🤣🤣 gerçi bana doktorum 35 den sonra hazirlikli ol dedi doğum olabilir dedi dier iki kuzumda 36 da doğdu ona göre seyledi ama belli olmaz bence dimi
Benim kuzenimin ilk doğumu 36 dı ikinci 37 de olmuştu canım 35 den sonrası sıkıntı olmuyor pek sonuç olarak 35 varmak sağlıkla :) hiç kaygılanma. Benimde bazen aşırı ama aşırı hareketli bazende hiç yok gibi insanı korkutuyor bu kadat hareketliyken bianda hareketin kesilmesi.

Ben tartilmiyorum 🤣🤣🤣🤣 bilmemek için az durayım dedim en son iki hafta önce gittim bir ay daha durayım öyle gidecem su günleri atlatalim başka birşey istemiyorum şunu da düşünüyorum acaba gitsem mi die konturole böbreklerde bizde 4 milim genişlik vardı daha büyür mü acaba offf duzelicekmi düşüncesi çok kötü birşey
Ben kağan kocatepe de duymuştum o genelde duruyormuş tek başına bişey ifade etmiyor diyordu canım. İnşallah seninde olmaz hiç bir aksilik tertemiz olur bütün sonuçların. Hepimizin inşallah sağlıkla doğsun bebekleri.

Kızlar ben daha öncee kulaktan duyma ilişki belli bi aydan sonra kesilmesi gerek diye duymuştum bu konuda fikriniz varmı?

Benim kuzenimin ilk doğumu 36 dı ikinci 37 de olmuştu canım 35 den sonrası sıkıntı olmuyor pek sonuç olarak 35 varmak sağlıkla :) hiç kaygılanma. Benimde bazen aşırı ama aşırı hareketli bazende hiç yok gibi insanı korkutuyor bu kadat hareketliyken bianda hareketin kesilmesi.
Bende geçen haftalarda hareketlerimi daha belirgin hissediyordum şimdi bi anda vurma şeklinde.

Aynen valla iki saat duruyor sonra yine şuan aşırı sert karnım sanki yumruk şeklinde uyuyor 🤣🤣

Ben kağan kocatepe de duymuştum o genelde duruyormuş tek başına bişey ifade etmiyor diyordu canım. İnşallah seninde olmaz hiç bir aksilik tertemiz olur bütün sonuçların. Hepimizin inşallah sağlıkla doğsun bebekleri.
Amin inşallah💕💕💕🧿🧿🧿

O bendede var ya bi yerde kitlenip kalıyor gibi oluyo çok rahatsız edici sonra geçiyor kasılma olabilirmiş onlar.
Aynen olabilir yürürken mesela aynı merdiven çıkınca resmen ayağını yukarı fazla çekme der gibi hissettiriyor dizime🤣🤣🤣🤣 yavaş yürü yavaş çık der gibi günde üç dört saat yürüyorum yavaş yavaş otura otura dün mesela akşam 6 çıktım evden gezdim dolaştım çocukları parka götürdüm eve bir geldim saat dokuz olmuş koltuğa uzandım direk uyumuşum 🤣🤣

X