2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Geçmiş olsun canım. Gittim biraz önce sağlık ocağına tansiyonum 11/ 5 cıktı. Her gün gidip olcturucem ama hemşire şeker de olabilir açlık sekerine de bakmamiz lazim dedi. Şeker yüklemesi yapmamıştım
Sen bu hafta yaptirabilirsin gec olmadan
Saglik ocaginda yapma hastanede yapsan daha iyi

Ay kızlar ben 2 gündür uykuya asla doymuyorum. Dün okuldan çıkıp hastaneye gittim, sonra eve geldim. Bir iki lokma atıştırdım, azıcık dinlenir düzgün yemek yapar yerim dedim. Dinlenirken uyumuşum. Uyumak da değil, bayılmak resmen. 12-13 saat falan uyudum. Bi ara gözlerimi açtım saat gece 1 olmuş. Bugün de şeker testi yaptıracağım diye gece 12 den sonra bir şey yeme demişlerdi. Mecbur tekrar uyudum. Sabah uyandım, şeker yüklemeyi yaptırdım. Eve geldim, 2 lokma yedim yine sızmışım 😂 kapı çalmasına uyandım. Yoksa yine uyumaya devam edermişim 😂

göbüş alfı başını gidiyo 😅 göğüsler popo baya almış görünüyorum ama tartıya çok yansımıyo 😅 yinede dikkat etmek gerek ama pek olduğu söylenemez 😅
Ben uzun ceket giyiyorum devamlı sinirim bozuluyor desem yeridir kıyafetler desen olmuyor göbek desen benden önde gidiyor 🤣🤣🤣🤣

Ay kızlar ben 2 gündür uykuya asla doymuyorum. Dün okuldan çıkıp hastaneye gittim, sonra eve geldim. Bir iki lokma atıştırdım, azıcık dinlenir düzgün yemek yapar yerim dedim. Dinlenirken uyumuşum. Uyumak da değil, bayılmak resmen. 12-13 saat falan uyudum. Bi ara gözlerimi açtım saat gece 1 olmuş. Bugün de şeker testi yaptıracağım diye gece 12 den sonra bir şey yeme demişlerdi. Mecbur tekrar uyudum. Sabah uyandım, şeker yüklemeyi yaptırdım. Eve geldim, 2 lokma yedim yine sızmışım 😂 kapı çalmasına uyandım. Yoksa yine uyumaya devam edermişim 😂
Tek sen değilsin cnm bende öyleyim uykuya doyamıyorum bu ara akşam 11 de yatıp öğlen kalkıyorum aradan üç dört saat geçiyor tekrar uyuyorum 🤣🤣🤣

Kizlar sizde son durum ne ben çok kilo aldım ya dengeli de beslensem yarıyor sanki 🤣🤣🤣 bu gidişle 70 gecicem kesin

Eklentiler

• IMG_20230405_190110.jpg
    IMG_20230405_190110.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 79
Ben 63 le başladım 73 oldum 🤣 som iki ayım kaldı 2 ayda kaç kilo daha alırım bilmiyorum.
Az kalmış cnm senin benim daha çok var 25+1 ben daha çok alırım 🤣🤣🤣 hareketleri hele aşırı hissediyorum bazen bir vuruyor canımi yakıyor sende durum nasıl 🤣🤣🤣 gerçi bana doktorum 35 den sonra hazirlikli ol dedi doğum olabilir dedi dier iki kuzumda 36 da doğdu ona göre seyledi ama belli olmaz bence dimi

Ben 63 le başladım 73 oldum 🤣 som iki ayım kaldı 2 ayda kaç kilo daha alırım bilmiyorum.
Ben tartilmiyorum 🤣🤣🤣🤣 bilmemek için az durayım dedim en son iki hafta önce gittim bir ay daha durayım öyle gidecem su günleri atlatalim başka birşey istemiyorum şunu da düşünüyorum acaba gitsem mi die konturole böbreklerde bizde 4 milim genişlik vardı daha büyür mü acaba offf duzelicekmi düşüncesi çok kötü birşey

Az önce diyetisyene çıktım canım bana verdiği liste belki işine yarar
Ah mide sorunu olanlar benim gibi bunun yarisini bile yiyemiyorum yine de kilo aldim. Ekmek hic yok bende hele ara oğün yapsam mide siskinligimden nefes alamıyorum. Günde sadece 2 ogün yiyorum o da sirf beslenmek icin hala acikma hissim yok.

Ayyy kız herkeze söyleme nazar olur bende uyumak istiyom ama hiç uyuyamıyorum 😁

Benim de uyku halim ilk zamanlarım gibi yemeği yiyorum zar zor toplayıp bayılıyorum resmen.2 saat sonra zor ayılıyorum.Sonra yatağa gidiyorum orada da devam.

X