- 5 Temmuz 2019
- 953
- 1.243
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.361
Benimde ya meyve yiyorum geçmiyor illa tatlı yada çikolata yemek istiyor canım durduramıyorum kendimiBenimde canim tatli cekiyor hele iftardan sonra
Cok şukur ki gebelik şekerim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ya meyve yiyorum geçmiyor illa tatlı yada çikolata yemek istiyor canım durduramıyorum kendimiBenimde canim tatli cekiyor hele iftardan sonra
Cok şukur ki gebelik şekerim yok
Bende birden ayağa kalkınca başım dönüyor ama anlık geçiyor sonraKızlar dünden beri garip bi başdönmesi yaşıyorum. Üç kere oldu. Gece tuvalete kalktım sendeledim başın döndü oturdum yoksa düşecektim. Bugün kahvaltıdan sonra yine oldu. Hiç olmamıştı şimdiye kadar. Böyle bi şey yaşayan var mı. Tansiyonla mi alakalı bilmiyorum sadece aklıma o geliyor. Evde de alet yok ölçemedim
Anladım canım sağlıkla gelsin bebişlerCanim normalde 38 le 39 haftada sezeryana aliyorlar fazla bekletmezler
Benim ilk gebelikte tansiyon vardi bundada bazen cikiyor o yuzden haziranin sonu gelir diyorum
Bende kendimi durduramıyorum tatli ve meyvedeBenimde ya meyve yiyorum geçmiyor illa tatlı yada çikolata yemek istiyor canım durduramıyorum kendimi
Benimde vajinismus geçmişim var bende oyüzden sezeryan istiyorum25+4 haftalıgız bizde ilk hamileliğim ama önceden vajinismus geçmişim olduğu için doktorla birlikte sezeryana karar verdik bi aksilik çıkmazsa acaba benim doğumum da haziran sonu mu olur ki
Benim bebişte ayni boyle babasina tepki vermiyor
Ama bana veriyor
Doktoruna söyledin mi ?Benimde vajinismus geçmişim var bende oyüzden sezeryan istiyorum
Bugün gidip hurma alacağım bende hem sağlıklı çikolata yada tatlı yemek istemiyorumBende kendimi durduramıyorum tatli ve meyvede
Hayır henüz söylemedimDoktoruna söyledin mi ?
Anladım canım muhtemelen oda uygun olanın sezaryan olacağını söyleyecektirHayır henüz söylemedim
Bu gidişimde konuşmayı düşünüyorumAnladım canım muhtemelen oda uygun olanın sezaryan olacağını söyleyecektir
Hurma lezzetli ama benim midemi yakiyorBugün gidip hurma alacağım bende hem sağlıklı çikolata yada tatlı yemek istemiyorum
Geçmiş olsun canım. Gittim biraz önce sağlık ocağına tansiyonum 11/ 5 cıktı. Her gün gidip olcturucem ama hemşire şeker de olabilir açlık sekerine de bakmamiz lazim dedi. Şeker yüklemesi yapmamıştımBende baş agrisi var dunden beri
Tansiyonum 120/80 cikiyor normal
1 aydir olmamisti bas agrim gene basladi ve mide bulantilarimda yavas yavaş basliyor
Olçturdum canım düşük cıktı küçük tansiyon. Her gün olcturucem bakalımcanım ya tansiyon ya şekerle ilgilidir biriyle birlikte en yakın sağlık kuruluşuna gidip ölçtür derim
Amin canım hepimize güç versin inş şimdi yasakya aşırı şekerli şeyler istiyor ama yiyemiyorumNe kadar zor
İstedigini yiyememek allah guc kuvet versin sana bebegine
Yavrum sana doktorun hiç bisey demedi mi hurma yasam gebelere dogumu tetikliyor kasılmayı gebelik sonunda öneriyorlar bebiş gelsin kasılma baslasın diyeBugün gidip hurma alacağım bende hem sağlıklı çikolata yada tatlı yemek istemiyorum
Doktorum beslenmeyle ilgili bilgi vermiyor bana herkesin doktoru neler yiyip içeceğini mi anlatıyor anlamadım benYavrum sana doktorun hiç bisey demedi mi hurma yasam gebelere dogumu tetikliyor kasılmayı gebelik sonunda öneriyorlar bebiş gelsin kasılma baslasın diye
Zamanla tepki vercek bebişBenim oğluşum da öyle ben konuşuyorum bana sürekli tepki veriyor babası dokunuyor asla tepki vermiyor